Kadıköy’de Yazlık Sinema Günleri Başlıyor!

Anne&Bebek Yogası, Anne&Bebek Zumbası, SineBebe derken Kadıköy Anneleri’ni sıcak yaz aylarında ferahlatacak yeni bir aktivite haberini vermek istiyoruz. Hepimiz Kadıköy Belediyesi tarafından 5- 20 Temmuz tarihleri arasında 6 parkta gerçekleşecek Yazlık Sinema Günleri’ne davetliyiz. 20 Temmuz Pazar akşamına kadar sürecek olan etkinlikte filmler ücretsiz izlenebilecek.

Kadıköy Yazlık Sinema Günleri kapsamında film gösterimleri 5 Temmuz Cumartesi gününden itibaren her gün gerçekleştirilecek. Yalnız hatırlatmakta fayda var, filmlerin başlama saati 21:30 ve bildiğiniz gibi çocukların büyüme hormonu 22:00-02:00 saatleri arasında daha fazla salgılanıyor. Bu saatlerin uykuda geçirilmesinin, büyüme hormonlarının düzenli salgılanmasında önemli etkisi var. Gelişmelerinin daha hızlı olması için çocukların erken yatırılmasını öneriyoruz. Ancak sizin çocuğunuz bu sıcak gecelerde erken yatamıyor, ya da gürültüden rahatsız olmayıp arabasında hatta kucağınızda mışıl mışıl uyuyabiliyorsa buyrun gelin. En kötü bebeği bırakabileceğiniz birisi varsa eşinizle biraz romantik bir zaman geçirmek ve kafanızı dağıtmak için mutlaka bu filmlerden birkaçını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Kadıköy’ün çeşitli parklarında gerçekleştirilecek yazlık sinema etkinliğinin tarihleri ve yazlık sinema kurulacak parkların adları şöyle:

  • Ali İsmail Korkmaz Parkı
  • Doğa Parkı
  • Dumlupınar Parkı
  • Koşuyolu Mahalle Evi
  • Kriton Curi Parkı
  • Zübeyde Hanım Parkı

Tüm program için buraya tıklayın.

Önemli Not: Sivrisineklerin arttığı bu günlerde çocuklarınız için gerekli önlemleri almayı unutmayın!

Kadıköy Belediyesi iletişim:

Tel: 444 55 22

Web: www.kadikoy.bel.tr

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar