Caribou Coffee Caddebostan&Midpoint Fenerbahçe

CARIBOU COFFEE CADDEBOSTAN

ka-260115-1Bu hafta Moda sınırlarının biraz dışına çıkmak istedik ve Kadıköy ilçesindeki başka semtlerden iki mekana gidelim istedik. Bunlardan birincisi Caribou Coffee. Caddebostan’daki şubesine gittiyseniz biliyorsunuzdur, kahveleri gerçekten iddialı. Bağdat Caddesi anneleri çok şanslı, öyle ki bebek arabalarını sürebilecekleri kocaman kaldırımları var. Caribou Coffee’de düzayak geniş mekanıyla ve girişindeki rampasıyla bebek arabalarını içeri davet ediyor. Mama sandalyesi problemi yok, çok sayıda sandalye var. Self servis olması kalabalık saatlerde bebekle sırada beklemek bakımından biraz sıkıntılı olabiliyor. Onun dışında kocaman bir alanı var ve boşken kapabilirseniz arka taraftaki “yapay” şömine önü koltukları çok rahat (Özellikle yapay olduğunu belirtiyorum ki korkmayın, ufaklık minik elleriyle rahatça şömineye dokunabilir).

ka-260115-2Normalde tuvaletler alt katta fakat giriş katının arka tarafında bebekliler ve engellilerin kullanımına yönelik bir tuvalet daha var. Duvarında da işinizi görebileceğiniz alt değiştirme masası mevcut. Bebeklere yönelik yiyecek içecek konusunda fazla bir beklentiniz olmasın, inek sütü içebilecek yaştaysa belki bir bardak süt ya da su gibi temel ihtiyaçları karşılayabilirler. Koltukta yüzüstü yatmak varken mama sandalyesinde oturulur mu? Oturulmaz.

Adres: Bağdat Cd.  Çamfıstık Sk. No:305/A Caddebostan Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 385 19 44

E-posta: info@cariboucoffee.com.tr

Web sitesi: www.cariboucoffee.com.tr

[divider]

MIDPOINT FENERBAHÇE

ka-260115-3Favori mekanlarımızdan biri. Haftasonları Kalamış Parkı’nda güzel bir gezinti ve park saatinden sonra genelde burayı tercih ediyoruz. Mekan geniş, içerde biebek arabalarının geçebileceği rampası var ve mekan düzayak. Bebekli çok müşterileri olduğundan mama sandalyeleri bol bol mevcut. Ayrıca eğer bebeğiniz biraz büyüdüyse yemek beklerken oyalanması için ona hediye olarak bir kutu boya ve boyama kağıtları getriyorlar. Menü çok çeşitli; bebeğinize özel istek yaparsanız yoğurt, meyve gibi bazı seçenekleri getirebilirler. Bebeklere ilgi ve tahammül sınırları yüksek. 🙂 Ayrıca açık kısımda yürüme çağını geçmiş bebek ve çocuklara göre masa ve sandalyeleri var. Tuvalet geniş, ama alt değiştirme masası yok. Yine de biz mecbur kalınca işimizi görebildik.

Adres: Feberbahçe Mh. Fener Kalamış Cd.  No: 116 Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 336 14 77

E-posta: fenerbahce@midpoint.com.tr

Web sitesi: www.midpoint.com.tr

[author title=”Zeynep Özdamar” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2014/06/ka_zeynepozgan_foto.jpg”]Evrim Güneş’in annesi. 2003 İTÜ Şehir ve Bölge Planlama, 2006 İTÜ Kentsel Tasarım yüksek lisans mezunu. 2006-2007 yılları arasında Londra’da kalıp kendini aradı. Uzun yıllar özel sektörde çalıştıktan sonra 2009’da Kültür ve Turizm Bakanlığında uzman olarak görev yapmaya başladı. Halen görevine devam ediyor. 2012 yılından beri Kadıköy’de oturuyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar