Gügüm’ün Hamilelik Günlüğü: 28. Hafta

Merhabalar,

Sona yaklaştıkça bebemizin hareketleri bizi iyiden iyiye heyecanlandırıyor, merakımızı arttırıyor. Öncelikle tabi ki sağlıklı olsun inşallah! Ama ardından tipini gerçekten çok merak ediyorum, kime benziyor, kara mı beyaz mı, elleri ayakları gözleri ağzı burnu kime benzeyecek? İnsan  bunları çok merak ediyormuş. Yani bir de kara da olsa beyaz da olsa ya da güzel de olsa çirkin de olsa bizim için değişen bir şey olmayacağını biliyorum ama bu merakımı gidermiyor, gidermesin de zaten, öyle daha güzel.

Bu hafta özel bir şey yaşamadık, bizim kız hareketlendi, dönüyor, yumruk & tekme atıyor, oynuyor, benimle işe gidip geliyor v.s…Son kalan tetanos aşımı da oldum bitti – geçti derken…Urla’da anneannem ve teyzemlerle tatilde olan annem İstanbul’a geldi ve bana söylemeden kalça kemiğini kırdığını, bir de üstüne İzmir’de ameliyat olduğunu söylemez mi! Başımdan aşağı kaynar sular boşaldı, çok şükür şimdi yürüyor, hatta evde kendi işlerini de hallediyor ama yine de ağır bir kaza atlatmış. Panik oluruz diye de bize hiç söylememiş. Düştüğümde ilk aklıma gelen torunum oldu diyor kendileri, ilk kendini düşüneceğine, daha doğmamış torununu düşünmüş annem benim, ne de olsa anneanne yüreği. Şimdi düzenli egzersizlerle toparlayacak inşallah. Tekrar büyük geçmişler olsun.

Unutmadan bir de bu hafta Tiny Love Katlanabilir Ana Kucağı aldık, deniz kenarında ya da bir yere gidildiğinde kullanabiliriz diye, kullananlarınız vardır belki, yorumlarınızı bekliyorum.

ka-130215-2

Şimdilik bizden bu kadar, tüm annelere ve anne adaylarına sevgiler…

Gülüm Aktaş

 

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar