Altın Örümcek’te Tam 3 Kategoride Finaldeyiz!

13.Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Kadıköy Anneleri olarak, “Topluluk/Sosyal İletişim”, “Eğitim” ve “Blog” kategorilerinde finale kaldı. Halk oylarıyla belirlenecek “Halkın Favorisi” için desteklerinizi bekliyoruz.

Tek yapmanız gereken en geç 27 Mart gece yarısına kadar 3969’a SMS göndermek. 1 SMS = 1,6 TL

Bizi desteklemek istiyorsanız finale kaldığımız kategorilere göre; “Blog” kategorisinde desteklemek isterseniz ALTIN 1526 yazıp, “Topluluk/Sosyal İletişim” kategorisinde desteklemek isterseniz ALTIN 1527 yazıp, “Eğitim” kategorisinde desteklemek isterseniz ALTIN 1528 yazıp, 3969’a kısa mesaj atabilirsiniz.

Halk Oylaması

Altın Örümcek Web Ödülleri Organizasyonu, web ve internet teknolojilerini takip eden, konuya ilgi duyan tüm internet kullanıcılarını organizasyonun içine dahil edebilmek ve interaktivite yaratarak, her kesimden internet kullanıcısında, ilgi ve merak uyandırmak amacıyla, final değerlendirme sürecinde, halk oylaması ile genel katılımı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Finale kalan siteler arasında, internet kullanıcıları halk oylaması ile değerlendirme yapabileceklerdir. Final değerlendirmeleri sonucunda jürinin birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride 2 birinci açıklanacaktır.

SMS üzerinden mobil ortamda gerçekleştirilecek halk oylamasında, bir kişi herhangi bir siteyi farklı kategorilerde veya birden fazla farklı siteyi dilediği kategorilerde oylarıyla destekleyebilmektedir. Ancak herhangi bir GSM numarasından herhangi bir başvuru numarasına gönderilen SMS 1 tekil oy sayılmaktadır.

Katılım Şartları

  • Oylamaya katılmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girip ALTIN yazıp bir boşluk bırakarak desteklediğiniz web sitesinin Başvuru No’sunu yazıp 3969‘a kısa mesaj olarak yollayın.
  • Herhangi bir GSM numarasından bir Başvuru Numarasına gönderilen 1 adet tekil SMS, oylamada sayılacaktır
  • Oylamaya Türkiye ve KKTC’den kullanılan operatörlerden atılacak SMS’ler ile katılım sağlanabilir.
  • İnternet üzerinden gönderilen SMS’ler ile oylamaya katılınamaz.
  • 11 – 27 Mart 2015 tarihleri arasında gönderilen SMS’ler ile oylamaya katılınabilir.
  • Oylama kapsamında gönderilen her bir oy Turkcell için 1,7 TL, Vodafone ve Avea için 1,6 TL olarak ücretlendirilir.
  • Her bir kategoride yalnızca bir siteye ve sadece bir kez oy verilebilmektedir.
  • Birden fazla kategoride oylama yapılabilmektedir.
Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar