Nefess Yoga’da Kadıköy Anneleri’ne Özel “Yogi Bebeler Buluşuyor” Partisi

Nefess Yoga’nın Anne-Bebek Yogası eğitmeni Sevgili Doula Sima İbrahimiye Ölçer ile bir nostalji yaşamaya hazır mısınız? Ya siz henüz tanışmamış Kadıköy Anneleri? Anne Bebek Yogası’nı hala merak etmiyor musunuz? 6 haftalıktan itibaren tüm bebekler katılabilir!

“Biz Yogi Bebeler seviyoruz seniiiii, istiyoruz seni burda!”

ka-010515-6Bay Güneş, Dön Dön Dönelim, Trik Trak, Günaydın, Minik Bir Kelebek, Ami Tomake, Bayıldım!, Ayayayay, Bisiklet, Yakaladım, Esne Esne, Açtım Kapadım. Bu şarkılar size de tanıdık geliyor mu?

Daha önce Nefess Yoga’da anne-bebek yogası dersine katılmış tüm anneler ve bebeklerini bekliyoruz! Henüz denememiş olanları da tanışmaya bekliyoruz. Eğitmen Sima Hoca bize demo anne bebek yogası yaptıracak, biz de aylarca birlikte söylediğimiz şarkıları hep beraber söyleyerek geçmişe bir yolculuk yapacağız. Üstelik artık büyümüş bebeklerimiz için rahatça oynayabilecekleri bir oyun parkuru da mevcut 🙂

Belki bebeğinizin ilk arkadaşını henüz 6 haftalıkken Nefess’te tanıdınız? Belki de onu bir daha hiç görmediniz. Şimdi biraz geçmişe dönüp o günleri yad etme ve yeni annelerle tanışma zamanı. Bakalım şarkıları hatırlayabilecek miyiz? Hafızamız ne kadar kuvvetli? Katılan annelerimiz ve bebeklerimiz için kendisi de bir Kadıköy Annesi olan Sevgili Zeynep bize Tatlı Ada markasıyla kurabiye ve ekşi mayalı ekmekler hazırlayacak. Diğer ikram ve içecekler bizden… Siz sadece bebeğinizi alın yeter. Hem çıkışta belki hep beraber bir Moda Parkı turu yaparız?

ka-010515-9Katılan annelerimize ücretsiz 1 seans anne-bebek yogası deneme dersi kuponu hediye edeceğiz. Ayrıca yine sadece o güne özel Nefess Yoga’da 14-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Sima İbrahimiye Ölçer & Nur Sakallı ile Anne-Bebek Yogası Eğitimi 1.800 TL +KDV yerine 1.500+KDV. Kesin kayıt için 400 tl kapora bırakmanız gerekmektedir. Anne-bebek yogası hakkında daha fazla bilgi için Doula Sima İbrahimiye Ölçer ile yaptığımız röportajı okuyabilirsiniz.

Haydi kimler geliyor?

Tarih: 2 Mayıs Cumartesi

Saat:17:00-19:00

Yer: Nefess Yoga

Nene Hatun Sok. Binbir Apt.

No: 7/B

Moda – Kadıköy / İstanbul

İletişim: 535 486 85 03

Lütfen bilgi@kadikoyanneleri.com a katılım durumunuzu bildiriniz.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar