kliksa.com dan “Anne, Bebek, Oyuncak” Kategorisinde İndirim Çeki Fırsatı

Sevgili Kadıköy Anneleri, duyduk duymadık demeyin… #KadıköyAnneleriKazanıyor

kliksa-31tem-300x600Sabancı Topluluğu’na ait kliksa.com, Kadıköy Anneleri’ne özel bir kampanya sunuyor. Kampanya çerçevesinde “anne bebek ve oyuncak” kategorisinden yapılacak (bebek bezi hariç) 100 TL’lik alışverişlerde 10 TL indirim fırsatı sunuyor!

İndirimden faydalanmanız için tek yapmanız gereken, www.kliksa.com adresine girip istediğiniz anne bebek ürünlerini seçmek ve sepette ödeme adımına geldiğinizde “hediye çeki/promosyon kodu kullanmak istiyorum” bölümüne şu kodu yazarak alışverişinizi tamamlamak: KLIKSAINDKA

Aklımıza gelmişken… İndirimden yararlanabileceğiniz kodlar yalnızca 100 adetle sınırlı. Acele edin, indirim fırsatından yararlanın. Alışverişe başlamak için burayı tıklayabilirsiniz.

Bize özel üretilen ve 100 adet kullanımla sınırlı olan kupon kullanım son tarihi 31 Temmuz 2015 Cuma günü ?

Ayrıca yine instagram hesabımız üzerinden yayınlanan yarışma ile şanslı 1 takipçimize özel bir hediyemiz var. Tekka-27-07-2015-01 kullanımlık olarak hazırladığımız 100 TL alışverişe 50 TL indirim (altın kategorisi hariç) hakkı veren kuponumuzu kazanmak için aşağıdaki basit adımları gerçekleştirmeniz yeterli!

*Instagram üzerinden @kadikoyanneleri ve @kliksacom hesaplarını takip etmek.

*Instagram hesabımız üzerinden yayınlanan yarışma görselini kendi instagram hesabınızda #kliksacom ve #KadıköyAnneleriKazanıyor hashtagleri ile paylaşmak. İşte bu kadar!

Yarışmaya en geç 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21:00’a kadar katılabilirsiniz. Gün içerisinde kazanan talihli, instagram hesabımız üzerinden açıklanacaktır.

Haydi acele edin ve hem kazanmaya hem de alışverişe başlayın! Çünkü kupon kullanım son tarihi 31 Temmuz 2015 Cuma günü 🙂

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2014/05/OKka_aslialtinok_foto-e1401609953888.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü Pazarlama ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri&Kadikoy Moms’ı kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar