Kadıköy Anneleri’ne Özel Ücretsiz Bebek Taşıma Workshop’u-Yaz

12.Altin_Orumcek

GÜNCELLEME // 19.08.2015 11:00 Eğitimimize olan yoğun ilgi için çok teşekkürler. Maalesef kontenjanımız, yedek liste de dahil dolmuştur. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle!

Bildiğiniz gibi 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, 37 kategoride, binlerce aday ve 800’den fazla finalist arasından, 18 binin üzerinde SMS katılımı ile gerçekleştirilen Halk Oylaması sonucunda, Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçildik! Biz de bu ödüle layık olmak için ücretsiz eğitimlerimize devam ediyoruz.

Aslında bebeklerimizi taşıma tarihi o kadar eski ki! İlk Asya’da başlamış bu furya veimage günümüze dek gelişerek devam etmiş, zamanla daha da modernleşmiş. Türkiye şartlarında bebeğinizle toplu taşımalara binmek ya da puset kullanmak da bir o kadar zor. Sanırız en kolayı bebeğinizi üzerinize bağlayıp çıkmak! Özellikle bir annenin iki elini birden kullanabiliyor olması büyük avantaj. Evde yemek yerken, dışarıda alışverişte, yoga yaparken ya da bebeğinizle keyifli bir yürüyüşe çıkmak için sling-kanguru kesinlikle vazgeçilmez. Üstelik bebeklerin ilk yılında ten tene temas, özellikle prematüre, kolik ve gaz sancısı çeken bebeklerimizde daha da önemli. Tabi uyku sorunu çeken bebeklerimizi de unutmayalım! Ten tene temasta bebek, annenin mırıldanmalarını sürekli duyduğu için, babywearing kullanmak bebeğin nörolojik ve zihinsel gelişiminin de tetikleyicisi oluyor aynı zamanda.

Peki piyasada bir çok kanguru var, hangisini almalı? Nasıl takmalı? Öne doğru taşınabilir mi? Bebeğin duruş pozisyonu nasıl olmalı?

Ekran Alıntısıİşte bu soruların cevabı Anne Burada’nın işbirliğiyle ikinci defa organize ettiğimiz ücretsiz bebek taşıma seminerinde. Daha önce sınırlı kontenjan dahilinde düzenlediğimiz ve yoğun ilgi gören babywearing eğitimimize katılamayanlar bunu kaçırmasınlar! 13 anne ve 8 bebeğin katılımıyla İnanna Kadın Farkındalık Merkezi‘nde gerçekleştirdiğimiz ilk eğitimin karelerini buradan görebilirsiniz. Katılan #KadıköyAnneleri ne çok teşekkürler. Biz de onları eli boş göndermedik tabi, hatta eğitim sonrası özel indirimlerle kanguru satın alan annelerimiz bile oldu! Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz 🙂 E diyoruz zaten “Mutlu anne, mutlu bebek” 🙂

Kontenjan dahilindeki eğitime katılacak anne&bebeklere sürpriz hediyelerimiz olacak. 

dwb-pinkonwhite-fb-profile-image.png.pngEnise Gülşah Yılmaz’ın Annesinin Prensi eğitimci olduğu seminerde, doğru taşıma teknikleri, bebek taşıma yöntemleri tarihi ve daha bir çok konu üzerinde konuşacağız. Gelen annelerimizle Catbirdbaby & Ergo kanguruları, Moby Wrap Slingler deneyeceğiz. Parkta, açık havada biraz piknik havası yaratmak için yiyecek ve içecek ikramlarımız da olacak, merak buyurmayınız efendim 🙂

Yedik, içtik, eğitim aldık, eee? Eğlence bunun neresinde? İşte burasında; babywearing workshopu bittiğinde “İnanna Kadın Farkındalık Merkezi‘ kurucularından eğitmen Nur Niyaz Bildik eşliğinde dünyaca ünlü anne bebek etkinliği Dance With Babies yapacağız yani bebeklerimiz üzerimizdeyken birlikte dans edeceğiz! Üstelik etkinliğe Graphic1katılanlar sadece bebeğiyle dans etmekle kalmayacak, uluslararası “Dancing Families Around The World” ağına dahil olma şansı da kazanacaklar! Hatırlarmak adına, Kadıköy Anneleri, “İnanna Kadın Farkındalık Merkezi‘ndeki hamile anneler için hamile yogası, doğuma hazırlık eğitimi, emzirme ve bebeğe hazırlık eğitimi; bebekli annelere anne-bebek yogası, anne-bebek dansı; zayıflamak isteyen annelere pilates, kardio bale; dinginleşmek isteyen annelere yoga ve meditasyon dersleri gibi hizmetlerden %20 indirimli faydalanıyorlar.

Eğitim Tarihi: 22 Ağustos 2015, Saat: 10:30 – 12:30

Eğitimi Veren: Moby ve Catbird Baby Bebek Taşıma Eğitimi uzmanı Enise Gülşah Yılmaz

Eğitim Mekanı: Fenerbahçe Parkı, Kadıköy(Kalabalığı takip edin lütfen!)

Workshop İçerik:

Bebek Taşımaya Giriş

Bebek Taşıma Tarihi

Bebek Taşımanın faydaları ( premetüre-gazlı bebekler ve kolik bebekler için)

En ünlü Bebek Taşıma Metaryelleri

Bebek Taşıma ile Pratik yapma ( birlikte sling ve kanguruları takıp duruş pozisyonları hakkında bilgileneceğiz)

“Dancing with Babies”

Kontenjan 10 anne ve bebek ile sınırlıdır. Kayıt için bilgi@kadikoyanneleri.com adresine ad- soyad/ hamilelik/bebek doğum tarihi, cep telefonu bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Benzer Yazılar