Romantika Cafe & Restaurant

Bu haftaki çocuk dostu mekanımız Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Romantika Café Restaurant.

ka-14082015-4

Mama sandalyesi                  ✓

Çocuk Menüsü                       ✓

Boya kalemi/kitabı                ✗

Oyun odası                             ✗

Oyun Parkı/Bahçe                ✓

Alt değiştirme ünitesi           ✓

Romantika senelerden beri Fenerbahçe Burnu’nun hemen girişinde yer alan ve geniş alanıyla hem kış hem de yaz aylarında hizmet veren bir mekan. Yazın hafta sonları çok kalabalık olsa da, hem açık hem kapalı mekanı çok geniş olduğu için yer bulmak diğer mekanlara göre çok daha kolay oluyor.

ka-14082015-6

Romatika’nın hemen yanında belediyenin otoparkı olduğu için arabanızı kolayca park edebiliyorsunuz. Ayrıca otoparktan mekana geçiş de var ve böylece bebek puseti ile giriş de son derece kolay. Mekan çok düz ayak bir yer olduğundan pusetle giriş çıkışınız oldukça rahat oluyor.

ka-14082015-5

Romantika deniz kenarında olduğu için çocuğunuzla birlikte gittiğinizde bir yandan güzel manzaranın tadı çıkarırken, bir yandan da martılara ve balıklara simit atabiliyorsunuz. Böylece çocuğunuz için de güzel bir aktivite oluyor. Hem de siz bir yandan yemeğinizi rahatça yiyebiliyorsunuz. Ayrıca çocuklar için ufak bir park da yapmışlar. Çocuklar burada da vakit geçirebiliyorlar.

ka-14082015-2

Mekanının çocuk dostu uygulamalarından bir tanesi de emzirme ve alt değiştirme için yapmış oldukları özel odası. Hemen girişte dışarda bulunan bu özel odada çok rahat bir şekilde bebeğinizin altını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca eğer özel bir alanda emzirmek isterseniz emzirme odasını kullanabiliyorsunuz.

ka-14082015-8

Romantika Café’de çocuk menüsü bulunuyor. Dolayısıyla çocuğunuzun ne yiyeceği konusunda endişelenmenize gerek kalmıyor. Ayrıca haftasonları açık büfe kahvaltı servisi de bulunuyor.

ka-14082015-3

Mekanın kapalı kısmında bulunan özel odada doğum günü ve her türlü organizasyon düzenlenebiliyor. Özellikle kış ve bahar aylarında kutlayacağınız çocuk doğum günleri için tercih edebilirsiniz.

ka-14082015-1

Romantika Café için paylaşacağım tek olumsuz konu civarda bulunan mekanlara göre fiyatlarının biraz daha yüksek olması. Ama diğer mekanların çok daha kalabalık olduğunu göz önünde bulunduracak olursanız, çocuğunuzla birlikte daha rahat edeceğiniz bir ortam için bu fiyat farkı göze alınabilir.

ka-14082015-7

Adres: Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad.  Fenerbahçe Parkı  Fenerbahçe /  Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 336 38 28

Fax : (216) 336 9745

E-posta: info@romantikacafe.com

Web: www.romantikacafe.com

[author title=”Mine Dedekoca” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2015/08/ka_minededekoca_foto.jpg”]Aras ve Emre’nin annesi. Doğma büyüme Kadıköylü ve bir Kadıköy aşığı. 2011 yılında Aras’ın doğması ile birlikte kurumsal hayata veda edip kendi işini kurarak evden çalışmaya başladı. Halen kurucusu olduğu elektronik davetiye sitesi davetpostasi.com‘u ve ortağı olduğu Amerikan ahşap mıknatıslı oyuncak markası tegu.tr‘yi yönetiyor ve aynı zamanda Stage-co ekibi ile birlikte girişimcileri destekleyen etkinlikler ve eğitimler düzenliyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar