Küçük Kitap Kurtları 2015 Güz Buluşması

GÜNCELLEME // 09.10.2015 Kontenjanımız saat 10:00 itibarı ile dolmuştur. Yoğun ilginizden dolayı çok teşekkürler ederiz. Kayıt yaptıran kişilere katılım konfirmasyonu e-postası gönderilmiştir. Bir sonraki kış buluşmasında görüşmek üzere!

Kadıköy’ün kitap seven anneleri merhaba,

İlk Kitaplığım köşemizde sizleri nitelikli çocuk edebiyatı yapıtlarıyla tanıştırmayı ve çocuklarımızda okuma kültürünün gelişmesi adına bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmayı amaçladık. Bugüne kadar 21 kitap yazımızıka-02-06-2015-01 yayımladık. Yaptığımız iki röportaj ile sizleri masal anlatıcılığı alanın güzel isimleriyle buluşturduk. Geçen sene 13. Altın Örümcek Web Ödüllerinde, eğitim kategorisinde siz anneler tarafından halkın favorisi seçilmenin mutluluğunu yaşarken bu köşenin sorumluluğunu daha çok hissedip neden bir buluşma yapmayalım dedik. Köşemizin yazarı Hafize Güner bebeklerimiz/ çocuklarımız için masal dolu harika bir saat hazırladı ve bu köşeyi takip eden annelerle söyleşti. İşte ilkini 20 Haziran 2015 Cumartesi günü, İyi Cüceler Kitabevi’nde gerçekleştirdiğimiz bu yaz buluşmasının ardından küçük kitap kurtlarımız için yine masal dolu, müzik dolu, kitap dolu bir buluşma daha hazırladık. Bizler sizinle tanışmak için sabırsızlanırken İlk Kitaplığımın İda’sı da arkadaşlarına sesleniyor; Eee ne duruyorsunuz o zaman?  Rüzgâr, Sabah, Deniz, Ella, Yaman, Defne, Berrak, Mete, Elsa, Feraye, Nev, Fara, Doğa, Bulut, Ali… İda sizi çağırıyor ve yeni arkadaşlarla da tanışmak istiyor.  10 Ekim 2015 Cumartesi günü, saat 16.00’da Küçük Kitap Kurtları İyi Cüceler’de yeniden buluşuyor!

Ne?

Kadıköy Annelerine ve Kadıköy Bebeklerine/Çocuklarına Özel  “Küçük Kitap Kurtları Güz Buluşması”

Kimler Katılabilir?

Her yaş grubundan bebekler, çocuklar, anneler, babalar, bakıcılar, anneanneler, babaanneler, teyzeler, dedeler… Masal seven herkes!

Ne Zaman?

10 Ekim 2015 Cumartesi / 16.00 – 18.00 arası

Nerede?

İyi Cüceler Kitabevi

Plajyolu Sok. Selen Apt. No:8A Caddebostan / Kadıköy

Program?
16:00-16:30 Toplanma

16:30-17:00 Kelime Yayınları‘ndan çıkan “Müzikli Masal Sepeti” kitaplarının yaratıcısı Şebnem Oral’dan masal saati. Oral, bizler için çift dili (Türkçe/İngilizce) olarak objeler, görseller ve şarkılarla “Rampelstiltskin” adlı masalını anlatacak.

17:00-17:15 Hediye çekilişi(Çekiliş için sadece websitemizdeki yazının altına yorum bırakan ve çekiliş saatinde etkinlikte bulunan isimler baz alınacaktır. 4 kişiye hediye verilecektir.)

17:15-17:45 Kadıköy Anneleri’nden çocuk kitapları yazarı, sanat eğitimcisi ve “İlk Kitaplığım” köşemizin yazarı Hafize Güner, köşesinin takipçileri annelerle nitelikli çocuk edebiyatı üzerine sohbet edecek.

17:45-18:00 Aybala Hancan Photography ile toplu fotoğraf çekimi ve hediye paketlerinin dağıtılması.

Çekiliş Hediyeleri?
*1 kişiye yazarı Hafize Güner imzalı “İyi ki Varsın Tilki Toni” serisinden bir kitap.

*1 kişiye yazarı Şebnem Oral imzalı Kelime Yayınları’ndan çıkan “Müzikli Masal Sepeti” serisinden bir kitap.

*1 kişi “İlk Kitaplığım” köşemizde tanıtım yazısı bulunan Akıllı Tilki’nin Masalı kitabı.

* 1 kişiye iki güzel Kadıköy Annesi Sevgili Esra Berk ve Sema Bozer olan TadoKids‘ten “Rampelstiltskin” masalının karakterine özel bez çanta.

Hediyeler?
*Kendisi de Kadıköy Annesi olan Tatlı Ada’nın yaratıcısı Zeynep’ten minikler için “Rampelstiltskin” masalının karakterine özel kurabiyeler.

*Tadokids‘ten miniklerin yepyeni satın aldığı kitaplarında kullanmak için eğlenceli ayraçlar.

*Yazmoru Marmy markasından marmelatın en saf hali ile bebekler/çocuklara özel sıfır şeker atıştırmalıklar.

*Baby Sensory Turkey‘den Say Hello To The Sun/Güneşe Merhaba De müzik CD’si

Ücretli mi?

Buluşma ücretsiz ancak giriş bileti 1 adet kitaptır. Kitabı İyi Cüceler raflarından dilediğiniz gibi seçebileceksiniz.  Çocuk kitaplarının ücretleri 10 tl-25 tl arasında değişmektedir.

Kayıt Gerekli mi? 

Mekanın kapasitesini aşmamak adına kesin katılım durumunuzu kişi sayınızla birlikte bu sitedeki gönderinin altına yazmanızı rica ediyoruz. Ayrıca çekilişle verilecek hediyeler için aşağıda yorum yazan kişilerin isimlerini baz alacağız. Aşağıya yorum yazmayanlar maalesef buluşma günü yapılacak hediye çekilişlerine katılamayacak 🙂  Bu arada facebook üzerinden açtığımız etkinlik sayfamızdan da kayıt olmayı unutmayın lütfen!

Tüm anneleri ve bebeklerini/çocuklarını buluşmamıza bekliyoruz! Şimdi de bu eğlenceli günü organize etmede bize destek verenleri tanıyalım;

ka-0210201-02
http://www.aybalahancan.com/

ka-05102015-02

ka-021020102
https://www.facebook.com/tatliada?fref=ts
ka-06102015-03
https://www.facebook.com/IyiCucelerKitabevi
ka-02102015-03
https://instagram.com/tadokids
kelime yayinlari (1)
http://www.kelimeyayinlari.com/
ka-02102015-03
https://www.facebook.com/BabySensoryTurkey?ref=ts&fref=ts

Hafize Çınar Güner
Hafize Çınar Günerhttps://kadikoyanneleri.com/category/ilk-kitapligim/
1976 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yüksek lisansını ise Yaratıcı Drama alanında tamamladı. “İlköğretimde Yaratıcı Drama” ve “Eğitim İçin Tiyatro” kitapları yayımlandı. Oluşturduğu sanat ve oyun yoluyla öğrenme tasarımları pek çok konferans ve kongre programında yer aldı. Sekiz yıl önce yayımlanan ilk göz ağrısı “İyi ki Varsın Tilki Toni” adlı serisinin ardından ise şu ana kadar farklı yayınevlerinden yayınlanmış ve yayına hazırlan yirmi çocuk kitabı bulunuyor. Yirmi yılı aşkın bir süredir çocuklarla çalışıyor ve 2005 yılından bu yana Terakki Vakfı Okulları'nda yaratıcı drama ve tiyatro öğretmenliği yapıyor. Bir web sitesindeki “İlk Kitaplığım” adlı köşesinde resimli kitaplar hakkında yazılar yazıyor ve mevsimde bir defa olmak üzere Küçük Kitap Kurtları Buluşmaları düzenliyor. Yürüttüğü “Masal Yoga” atölyeleriyle kitabevleri, okullar, fuarlar, kütüphaneler ve parklarda pek çok çocuğu masallarla buluşturuyor. Okuma kültürünün yaygınlaşması adına çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor ve yürütüyor. Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi'nde mahalle eliyle açılan Moda Çocuk Kitaplığı'nın koordinatörlüğünü yapıyor. Cumhuriyet Kitap Eki’nin “Taş-Kâğıt-Makas” isimli çocuk ve gençlik edebiyatı sayfasının ardından şimdi ise Sanat Kritik’te çocuk kitaplarını yorumluyor. Eşi, oğlu ve kedileriyle birlikte Moda’da yaşıyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar

27 YORUMLAR

  1. Eğer bir aksilik olmazsa oğlum Sarp la katılmak istiyoruz ilk defa etkinliğinize katılacağız bir de gelebilirse arkadaşım Dilara ile kızı Nar da katılabilir umarım gecikmemişizdir haber vermek için sinem arıman

  2. Feride ece (anne ve babaannesiyle)
    Zeynep (annesiyle) toplam 3 buyuk 2 cocuk gelmek istiyoruz 🙂

  3. Ben oglum ve esim gelmek istiyoruz, herhangi bi degisiklikte tekrar haberdar edicem

  4. Merhaba, Küçük Kitap Kurtları etkinliği için bize bir kişi daha eklendi☺ (İki yetişkin iki çocuk geleceğiz☺).

  5. Kızlarım Banu (7) ve Duru (3,5) ile bu güzel etkinliğe katılmayı çok istiyoruz, sevgiler hepinize…

  6. Anne Emel, baba Ediz, cocuk(3,5 yas) Elvin ve bebek Elfin(11 ay) olarak katilmak istiyoruz. Tesekkurler.

  7. Merhaba, ben http://www.masaldinle.com‘un sahibi İlknur Çelik? Masal anlatıcılığı ve öğretmenliği yapıyorum. Küçük Kitap Kurtları Güz Buluşması beni oldukça heyecanlandırdı. Eminim çocuklarım da çok sevecekler?. Cumartesi gün
    ü 3 yaşındaki kızım ve 7 yaşındaki oğlumla orada olacağız (iki çocuk, bir anne). Rezervasyonumuzu onaylar mısınız lütfen☺, teşekkürler…

  8. ALİ Çınarla birlikte gelmeyi düşünüyoruz…etkinliğinizi görünce heyecanlandım…Haziran ayında da gelmek istemiştim,olmadı…İnşallah bunda olabiliriz..Sevgiler…:)

  9. Katılmak icin can atıyoruz…öykü kızımın cok sevecegine eminim…sevgiler…

  10. Cook guzelmis biz de Mert (4) ve Mirayla (2) orada olacagiz simdiden ayarladim bile 😉 piknige katilamasam da kucuk kitap kurtlariyla bulusmak cok eglenceli olacak 🙂 gorusmek uzere ♥♡♥

Yoruma kapalı.