Yeni Yıl Albümü: Kadıköy Anneleri Diliyor!

Sağlık, mutluluk, aşk, para, kariyer, çocuk, evlilik, huzur, başarı, terfi, tuttuğunuz takımın şampiyonluğu, araba, ev, yat, kat, tatil, yeni bir müzik aleti çalmak, yeni bir spora başlamak, yeni bir dil öğrenmek, yeni bir hobi edinmek, kilo vermek, kilo almak… Adettendir deyip 2015 için Kadıköy Anneleri olarak bu kez “En Popüler OLMAYAN” yeni yıl dileklerinizi topluyoruz!

Bu anlamlı günü biraz renklendirmek adına yılbaşı konseptli bir fotoğrafınızı orijinal yeni yıl dileğinizle birlikte #KadıköyAnneleriDiliyor hashtagiyle facebook, twitter ve instagram hesaplarınızdan paylaşmanızı bekliyoruz.

“Yeni yılda bebek arabasıyla daha rahat dolaşabilmek için, araçların kaldırımlara park etmemesini diliyorum” #KadıköyAnneleriDiliyor

Hatırlayacağınız üzere daha önce de Babalar Günü için bir çalışma yapmıştık ve burada paylaşmıştık. Burada ve burada ise paylaştığımız Kurban Bayramı özel gönderimimiz çok beğenilmişti.

Haydi Kadıköy Anneleri, yaratıcılığınızı konuşturun ve en orijinal 2015 dileğinizi gönderin. #KadıköyAnneleriDiliyor hashtagiyle gönderilerinizi yapmaya şimdiden başlayabilirsiniz. Bu gönderilerinizi kendi hesaplarımızdan retweet & repost ederek, 2015 Yeni Yıl Albümü’nü her beraber oluşturacağız.

Kadıköy Anneleri olarak, yeni yılda yeni takipçilerimiz ve okurlarımızla, nice keyifli ve bilgilendirici içerikler paylaşmayı diliyoruz 🙂 Şimdi sıra sizde, şunun şurasında 2 gün kaldı! Acele edin!

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar