Gügüm’ün Hamilelik Günlüğü: 26. Hafta, “Her Şey Yolunda!”

Müthiş bir İstanbul sabahından herkese merhabalar;

Acılar son buldu, çabalarımız sonuç verdi ve şekerimizi düşürmeyi başardık çok şükür! Ancak bundan sonra hep bir şeker riskiyle yaşayacağımız, düzenli ve sağlıklı besleneceğimiz kesin. 10 gün boyunca şekerimi işyeri hekim ve hemşiremizle birlikte sabah aç, 1 saat tok, 2 saat tok olarak ölçtüm, sonuçlarını da doktorumla paylaştım ara ara. En son tahlili de artık bugün laboratuvar ortamında yaptıktan sonra bu mevzuyu kapatacağız inşallah.

Elim hala şiş ve uyuşuk… Doktor dinlendirmem, kullanmamam gerektiğini söylüyor, bilgisayarla çalışan biri olarak bu mümkün değil. O yüzden bu böyle gidecek sanırım, düzelene kadar bir daha size bahsetmeyeceğim (totem yaptım 🙂) Bebitom çok hareketlendi, o yüzden çok mutluyuz, dönüyor, tekmeliyor, kendi kendine bir şeyler yapıyor, hep bir action buluyor bize 🙂 Önümüzdeki hafta doktorumuzla muayenemiz var, hastane değiştirip, farklı bir poliklinik açtığı için belki de kendisiye son muayenemiz olacak. Sonrasında devam edeceğimiz farklı bir doktor bulduk, kısmetse onunla yola devam edeceğiz.

ka-300115-3
Infantino

Bu aralar kanguru modellerine sarmış vaziyetteyim. Sling, Ergobaby, Babybjörn… Hepsini araştırdım, bu konuda sizin deneyim ve yorumlarınızı da oldukça merak ediyorum çünkü ben Ergobaby de karar kıldım. Yenidoğan aparatıyla birlikte bebek ve bizim için oldukça ergonomik ve kullanışlı olacağını düşünüyorum. Ancak webten araştırdığım kadarıyla Türkiye’de istediğin ürünü bulmak pek de kolay değil. Bir de sadece yenidoğan için Infantino’nun görselini paylaştığım ürününü buldum. O da çok hafif ve pratik gibi göründü bana. Tabi çok uzun süre kullanılmaz ama Ergobaby’nin yenidoğan aparatı yerine alınabilir diye düşünüyorum.

İsim konusunda bir kaos başladı, teyzeleri Işıl, Nilay ve Merve yoğun bir isim arama sürecine girdiler. Işıl en başından beri, Asya’ dan vazgeçmemiz için çok çalışıyor, canım benim 🙂 Bakalım daha güzel bir isim bulursa neden olmasın? Bizde durumlar şimdilik bu kadar, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim….

Sevgiler,

Gülüm Aktaş

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Benzer Yazılar