Moms Night Out TR Kadıköy Anneleri için Toplanıyor!

Moms Night Out TR Mart ayına özel Kadıköy Anneleri için toplanıyor! Konseptimiz; “Kışa Veda!”. Malum bu kış geçmek bitmek bilmediği gibi, keyifsiz haberler de aldık. Mart ayı bize hiç iyi gelmedi, negatif enerjiyle doldu her yanımız. Her şeyden öte Moms Night Out TR’nin kurucusu Sevgili Müzisyen Anne’nin yaşadıkları… Ancak birbirimize kenetlenerek, sıkıca sarılarak ve “Hepsi geçecek” diyerek atlatabiliriz bu günleri motosuyla, kendisine de biraz moral ve huzur verebilmek adına Mart ayında Kadıköy Anneleri olarak önerimiz “Tatlı Huzur”da kışa “kış kış” demek…

Blogger anneler, iş kadınları, alternatif kariyer yapan anneler, girişimci anneler, ev hanımları, herkesi aynı gecede buluşturan, network paylaşımı yaparak değişik annelere mesleginizi tanıtmak, yeni arkadaşlar edinmek ve keyifli vakit gecirmek icin Ahu Kahraman Yıldırım tarafından kurulan, Ocak ayında 1. senesini dolduran, herkesin katılımına açık olan, hem eğlenip, hem anne dayanışmasının önemini anlayacağınız “Mom’s Night Out Turkey”, her ayın son Çarşamba akşamı gerçekleşiyor. Bu ay 11. si gerçekleşecek olan gecemizin konsepti “Kışa Veda ve 25 Mart 2015 Çarşamba akşamı “Tatlı Huzur” isimli mekanda gerçekleşecek.

“Kar tanesi” temalı süslemeler eşliğinde makenın huzurlu havasında sıcak şarabımız ve zengin menümüzle sohbet edecek, gece sonunda bizim için özel olarak hazırlanmış pastamızı hep birlikte üflyeceğiz. Minik hediye çantalarımız da katılımcı annelerimize verilecek. Gece boyunca çekilen fotoğraflarımızı da daha sonra sizinle paylaşacağız.

O gecede bizi neler mi bekliyor olacak? Hemen yazalım;

Mekan: Tiyatro sanatçısı Koç Esra Akkaya ve değerli eşinin sahipleri olduğu Tatlı Huzur

Menü:

Kuruyemiş ve çerezler

Bruschetta

Peynir tabağı

Domates ve peynirli fırında patlıcan

Roka domates salatası

Lazanya

Pasta

2 kadeh sıcak şarap

2 bardak soğuk içecek

Çay ve kahve ikramı ile

Kişi başı KDV ve servis dahil 75 TL

Konsept: Kışa veda, tatlı huzur, kar taneleri, sıcak şarap, beyaz 🙂

Fotoğraf: Geçeden kareler için, Altınoluk’taki yazlıktan arkadşaım Sevgili Senem‘in objektifine bırakacağız kendimizi..

Süsleme/Taç: Baby Shower’ında bez pastamı, lohusa tacımı, rozetimi ve bilekliğimi ve süslemeleri hazırlayan, tatlı Lal’in annesi Sevgili arkadaşım Pelin, Çocuklara Mucizeler markası için bize mucizeler yaratacak. Kar taneli taç hediyelerimiz onun zevkiyle hazırlanacak.

Pasta/Hediye: Oğlum Rüzgar’ın 1 yaş partisindeki Star Wars temalı tüm pasta, cupcake, kurabiye ve keki müthiş bir yaratıcılıkla hazırlayan, Kadıköy Anneleri organizasyonlarının vazgeçilmes destekçisi, tatlı Ada’nın annesi Zeynep, Tatlı Ada markasıyla size sürpriz hediyeler ve gecenin sonunda keseceğimiz, mumlarını üfleyerek kışa püfff diyeceğimiz pastayı yine kar tanesi temasıyla hazırlayacak.

Partimizin ücreti 75tl dir. Hesaba havale ile kayıt kabul edilmektedir. Kontenjan 20 anne ile sınırlıdır. ahu@etilermuzikokulu.com adresine başvuru yapabilir size verilecek hesap numarasına eft yapabilirsiniz. 3 gün öncesine kadar olan iptallerde para iadesi yapılmaktadır.

Haydi Kadıköy Anneleri, Moms Night Our TR Mart ayında Sevgili “Müzisyen Anne”ye bir kuble huzur vermek ve kışa “kış kış” demek için toplanalım!

P.S. 1 Parti boyunca #momsnightouttrkadiköyanneleriiçinbuluşuyor hashtagli gönderilerinizi yapabilirsiniz 🙂

P.S. 2 Herkesin beyaz renk giymesi ricamızdır.

P.S. 3 Yakında Ahu Hn il yapacağımız “alternatif” sorularla röportajın da müjdesini şimdiden verelim.

25 Mart akşamı annelerle kucaklaşmak dileğiyle!

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar