Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik Maratonu Hafta 2: Yarışma Başlıyor!

ka-15-05-2015-silk1Dijital dünyada markanın yüzlerinden birisi olarak, Silk’n Silhouette mucizesini tüm Türkiye benimle birlikte öğrenirken geldik maratonun ikinci haftasına. İlk haftaki yazımda üst karın bölgeme yoğunlaşıp, ilk izlenimlerimden bahsetmiştim. Bu hafta da bölge olarak fazla uzaklara gitmeyip alt karın üzerine çalışmalar yaptım. Şimdilik asayiş berkemal, sağlıklı beslenme konusunda da önerilere azami dikkat etmeye gayret gösteriyorum. Paylaşım ve yorumlarımızın, cihazı merak edenler için altın değerinde olduğunun bilincindeyim. Bu sebepten aşağıda #EvimdeGüzellik maratonum hakkında Sık Sorular Sorular‘a cevaplar niteliğinde sizin için bir liste hazırladım. Umarım işinize yarar;

  • Silk’n Silhouette kişiye özel bir ürün değil. Nemli bir bezle silerek birden fazla kişi rahatlıkla kullanabilir.
  • Selülit azaltımı konusunda devrim yaratan ve vücut hatlarınızı sıkılaştıran yeni buluş Silk’n Silhouette, acı çekmeden de güzelleşmeyi mümkün kılıyor. Bedeninizde 5. haftadan sonra gözle görebileceğiniz etkisi için düzenli kullanımınız çok önemli. Bu mucize ürün cildinizi ütülüyor ve derin etki yapıyor. Zaten kullanım bittikten sonra bölgedeki hafif gerginlik ve uyuşmayı hissedeceksiniz.
  • Gelişimi gözlemlemek için tedavi uygulanan bölgenin fotoğraflarını aşama aşama çekmek fayda sağlıyor.ka-15-05-2015-silk4 Şimdiye kadar tek bölge çalıştığımdan sadece bu bölgenin fotoğrafını instagram hesabımızda paylaşmıştım.
  • Kutunun içerisinde çıkan jel bittiğinde aynı markayı satın alabileceğiniz gibi her hangi bir ultrason jeli de kullanabilirsiniz. Jel olmadan cihaz kesinlikle işe yaramıyor.
  • Düzenli kullanım önemli demiştik. Tedaviyi, televizyon karşısında favori dizinizi izlerken, sevdiğiniz müzik eşliğinde veya telefonu speaker’a alıp arkadaşlarınızla sohbet ederek uygulamak daha keyifli ve eğlenceli gelecektir. Bu konuda disiplinli gerçekten önemli. Bedenimizle daha barışık ve güvenli bir yaz tatili bizi beklerken, sanırım akşamları bebek uyuduktan sonra izlediğim televizyon programlarının sayısı artacak.

Gelelim yarışmaya. 50 Tavsiye Meleği’ne özel bu cihazı hediye eden Tavsiye Kanalı, yarışmayı yaratıcı çalışması ile kazanacak bir kişiye Silk’n Silhouette hediye edecek. Yarışmaya, dilerseniz bir blog yazısı, etkili bir görsel ve ilgili metin ile veya video çalışması ile katılabilirsiniz. Hashtag’i hem marka hem de tüm Melekler takip ediyor. Bu sebeple tüm paylaşımların #EvimdeGüzellik hashtagi ile yapılması çok önemli.

Yarışmaya son katılım tarihi ise 17 Mayıs 2015.

Geçen haftanın sağlıklı yaşam önerileri arasında bulunan enginarı denedim. Ne pahalı bir sebze buka-15-05-2015-enginar yahu! Fotoğraftan da göreceğiniz üzere öyle süsleyip, püslemekle uğraşmadım. İyice haşlayıp üzerine limon, zeytinyağ ve kuru nane ekledim, afiyetle yedim. Meyvelerden karpuza açıkçası içerdiği şeker nedeniyle temkinle yaklaşıyorum. Halbuki geçen yaz Rüzgar da bayılmıştı karpuza! Belki bu hafta başlarım. Hızlı yürüyüş zaten 3 aktarmalı toplu taşıma kullanan birisi olarak hayatımın vazgeçilmezi.

Peki selülit programında bu hafta ne gibi öneriler var?

Salatalık: Kalorisi düşüktür, açlığınızı bastırır, zinde tutarmış. Oğlumun da favorisi olan bu sebzeyi oldukça fazla tüketiyorum. Özellikle şok diyetlerimin vazgeçilmez bir parçası.

Yeşil Çay: İçeriğindeki kafein sayesinde metabolizmayı hızlandırırmış. Sallama çaylar da geçerli mi acaba? Yoksa organik olanını demlemek mi gerekir? Onun da fazla demlisi zarar diyorlar ya, lohusalıkta doktor tavsiyesiyle hazır olanlara yönelmiştim. Akşamları özellikle sallama yaseminli yeşil çayımı içmeden uyumuyorum. Bu aralar eşimle yeni keşfimiz de mistik chai. Uzakdoğu’nun mistik tedavi yöntemlerindenka-15-05-2015-silk7 ilhamla yaratılan, karanfil ve zencefilin egzotik harmanı… İsterseniz sade, isterseniz sütle Chai Tea Latte tadında Doğuş marka bu çayı mutlaka deneyin.

Dans: Sevdiğiniz müzikler eşliğinde 10 dakika dans edin demiş şair. Düşündüm de doğumdan sonra tek müzik dinlediğim yer Zumbai ve Pilates derslerine gittiğim, evimizin hemen arkasında bulunan VeDans Özellikle mekanın sahibi Gizem Hoca’nın müthiş kalori yakıcı ve ter atıcı Zumba derslerini öneririm. Kadıköy Anneleri etkinliklerine katılana annelere bu mekanda kullanabilecekleri %25 indirim kuponunu sağlıyoruz zaten. Şimdiye kadar kullanmayan varsa, tam zamanı! dans demişken, şu videomuza da bir göz atın 🙂

Silk’n Silhouette’ın teknik anlamda nasıl çalıştığı ile ilgili sorular da geliyor. Buyurun detaylar:
Silk’n Silhouette, hem selülit oluşumunu azaltıp hem de cildinizin elastikiyet kazanmasını sağlarken HT™- teknolojisi ile çalışır. Bu teknoloji 3 enerji kaynağının birleşimidir:  Bi-Polar RF Enerjisi, LED Light Enerjisi ve IR Isı Enerjisi. Bu teknoloji sayesinde cildinizdeki yağ tabakaları eritilir! Selülit bildiğiniz fivi (bazen gynoid lipodistrofi veya portakal kabuğu görünümü de denmektedir) kadınlarda gençlik çağında bile rastlanılabilmektedir. Adipositler (cilt altındaki yağ hücreleri) fazla besin maddelerini yağ olarak depolarlar. Bazen aşırı miktarda, normalinden 30 kat çoğalabilirler. Özellikle doğumdan sonra benim de zaten var olan selülitlerimde ciddi bir artış meydana geldi.

ka-15-05-2015-silk5Daha bilimsel yaklaşırsak, adipositler üç aşamada oluşurlar: Ergenlik çağının başlangıcında (beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak), hamileliğin ilk üç ayında ve bebeğin doğumundan sonra. Adipositlerin hacmi arttıkça adeta birbirlerine bağlanırlar. Genişleyecek başka bir yer bulamadıklarından cildin altında depolanırlar. Bu süreç cildin yaşlanması ile birlikte hızlanmaktadır. Yaşlandığımızda bağdokusu azalır. Cilt incelir ve aynı zamanda kolajen maddesi de azalır. Bunun neticesinde cilt gevşemeye başlar. Hacmi çoğalan yağ hücreleri cildin altında birikir ve yaşlanan cildi dışarı doğru iter ve böylece selülit oluşumu belirginleşir. Bu görünüm engebeli bir portakal kabuğu şeklindedir. Ve maalesef her gün aynada karşılaştığım bir görüntü 🙁

(T™(Home Tightening) teknolojisi 3 aybirleştirir:

1      Bi-Polar RF Enerjisi:  Cildin 10 mm’ye kadar olan katmanını sıkılaştırır ve selülit oluşumunu azaltır.

2      LED Light Enerjisi: Cildi dengeler, düzeltir ve onarır.

3      IR Heat (Isı) Enerjisi: Cildin yapısını düzeltir.

Düşük, Orta ve Yüksek: Üç farklı enerji: Silk’n Silhouet’i üç farklı enerji seviyelerde ayarlayabilirsiniz: Düşük, Orta ve Yüksek. Enerji seviyeleri farklı olmalarına rağmen birbirini tamamlarlar. Vücudunuzun her bölgesine 15 dakika uygulayıp cildinizin üzerinde ileri geri hareket ettirin. Silhouette bu şekilde görevini yapar ve cildiniz ısınır.

Cildinizinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz:ka-15-05-2015-silk3 Silk’n Silhouette doktorlar ve dermatologlar tarafından tavsiye edilmektedir. Tıbbi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi klinik testlerden geçmiştir. Testler vücudun çeşitli bölgelerinde yapılmış, kullanımın güvenli ve etkili olduğu anlaşılmıştır.

Termal Sensör: Silk’n Silhouette termal sensörle cildinizi korur. Bu ısı stabilizatörü sayesinde seans sırasında cildinizin sıcaklığı ölçülür. Aleti sadece 15 dakika süreyle cildinizin üzerinde ileri geri hareket ettirmeniz yeterlidir. Cildinizin ısındığını hissedersiniz. Eğer bu süreyi aşarsanız ve termal sensör 41°C dereceyi aşan bir sıcaklık ölçerse, cihaz sıcaklık yaymayı otomatik olarak keser. Cildiniz soğuduğunda cihaz tekrar ısı yaymaya devam eder. Böylece cildiniz aşırı ısınmaz.

Slider jel pakete dahil mi? Silk’n Silhouette ambalajında bir şişe Slider Jel (kayganlaştırıcı jel) bulunmaktadır. Bu jeli seansa başlamadan önce cildinize ince bir tabaka halinde sürün. Su bazlı jel cildinizi nemlendirir ve iletkendir. Silk’n Silhouette’in cildinizin üzerinde daha kolay hareket etmesini sağlar. Cildiniz fazla ısınmaz ve kızarmaz. Slider Jel’i ayrı olarak da satın alabilirsiniz.

ka-15-05-2015-silk2Peki Silk’n Silhouette’i siz nerede bulabilirsiniz?
Evimize profesyonel güzellik merkezlerindeki cihazları getiren Hollanda kökenli Avrupa’nın en güvenilir firmalarından Silk’n’in tüm dünyada büyük beğeni toplayan selülit cihazı Silk’n Silhouette artık Türkiye’de de satılıyor biliyorsunuz ve ulaşmak çok kolay. Eğer siz de evinizde bir selülitten kurtulma, sıkılaşma programına başlamak istiyorsanız hepsiburada.com dan Silk’n Silhouette’e ulaşabilirsiniz. Cihazın Türkiye fiyatı 799 TL. Doğrudan satın alabileceğiniz link burada. 

Merak ettiğiniz kullanım videosu da işte burada:

Güç sizinle olsun 🙂 Bol keyifli ve neşeli bir hafta diliyoruz…

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar