Küçük Melekler Anaokulu-Kadıköy Anneleri Partisi-Yaz

Sevgili Kadıköy Anneleri;

Küçük Kitap Kurtları Yaz Buluşmasından sonra verdiğimiz küçük arayı telafi ediyor ve daha önce 19 Aralıkka-06052016-02 2015 Cumartesi günü Kızıltoprak’ta bulunan MEB Küçük Melekler Anaokulu‘nda gerçekleştirmiş olduğumuz Kadıköy Anneleri’ne Merhaba Kış Partisi’nin ikincisini “Yaz” olarak duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Partimiz yine ücretsiz, yine sürprizlerle dopdolu ve üstelik bu kez bahçede açık havada olacak! Geçen seneki partinin fotoğraflarına buradan bakabilirsiniz. İlk partimizde Kadıköy annesi, babası, bebeği, çocuğu, okul personeli, biz derken toplamda 95 kişiyle çoook büyük ve keyifli bir organizasyon gerçekleştirmiştik. Emeği geçen ve katılan herkese tekrar çok teşekkürler. İşte bu yılki partinin detayları;

Ne?
Kadıköy Anneleri ve Çocuklarına Özel  Ücretsiz “Yaz Partisi’”

Kimler Katılabilir?
Kadıköy, Fenerbahçe, Kalamış, Moda ve Kızıltoprak’ta yaşayan 0-5 yaş arası bebekler/çocuklar ve aileleri.

Ne Zaman?
06 Ağustos 2016 Cumartesi –  Saat: 10:00 – 12:00ka-06052016-03

Nerede?
Küçük Melekler Anaokulu
Zahitbey Sok. No:3 Kalamış-Kızıltoprak Kadıköy/İstanbul

Program İçeriği?

10:00-11:00 0-9 aylık bebekler için eğitmen eşliğinde anne-bebek yogası

11:00-12:00 2-5 yaş çocuklar için eğitmen eşliğinde anne-çocuk yogası

11:00-12:00 4-6 yaş çocuklar için kil yaratıcılığı çalışması

Hediyeler?
Tüm katılımcılarımızın 02-05 yaş arası çocukları için aşağıdaki konulardan seçecekleri 1 ders saati oyun grubuka-06052016-05

*Müzik/ORFF ritim etkinliği
*Modern dans dersi
*Sanat atölye çalışması
*Kitap okuma zamanı
*Oyun grubu etkinliği

Katılmak istediğiniz etkinliği orada dağıtılacak kuponları işaretleyerek 2016 yılı içerisinde kullanılması şartıyla randevu alabilirsiniz.

Ve ayrıca etkinliğimize katılan tüm çocuklarımız için
* sürpriz hediyeler

İkram?

Özel günlerimizde bizi yalnız bırakmayan GekoOdan bebeklerin ve çocukların çok sevdiği organik, sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli kurabiyeler!

GekoO, çocuk ve hamileler başta olmak üzere, doğal ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese, lezzetli ve doğa dostu ürünler sunmayı hedefleyen bir sosyal ve eko-girişimdir. ka-06042016-06GekoO gibi ham madde temini, işleme ve pazarlamanın tüm aşamalarında, karbon ayak izi, geri dönüşüm gibi, doğa dostu üretim ve tüketim ilkelerine dikkat eden duyarlı bir markanın sağlıklı ürünleriyle çocuklarınızın karnını doyurabilirsiniz. Hepimize şimdiden afiyet olsun!

Ücret?
Programımız dahilindeki tüm etkinliklerimiz ücretsizdir.

Kayıt Gerekli Mi?
Okulumuzun kapasitesini aşmamak adına katılım durumunuz, kişi sayınız, iletişim bilginizi ve çocuğunuzun yaş bilgisiyle birlikte en geç 03.08.2016 Çarşamba gününe kadar bu yazının altına yorum olarak yazmanızı rica ediyoruz. Kesin kayıt için yorum bıraktığınız e-postanıza konfirmasyon mesajı atılacaktır.

Anne-Çocuk Yogası
Gerek şehir hayatı, gerekse aile ve iş yaşamı içindeki stres ve kaygı verici durumların üzerine anne olmakla birlikte ka-12122015-01eklenen yoğun yaşamın içinde  bu çalışmamızla annelerimizi birazcık olsun rahatlatmayı ve dinlendirmeyi hedefliyoruz. “Yoga”  bebeklerden, yetişkinlere, anne adaylarından tüm bireylere kadar herkesi hem fiziken hem beynen rahatlatan bir çalışmadır. Okulumuzda beraberce ruhumuzu ve kalbimizi dinleyerek evrene olumlu enerji göndereceğiz. Eminiz ki bu olumlu enerji bizlere ve çocuklarımıza daha büyük bir ışıkla geri dönecektir.

Kil
Çocuklar içgüdüsel olarak doğada olmaktan ve doğal ürünlerle yaratıcılıklarını geliştirmekten büyük zevk alırlar. Çamur, kil, tuz seramiği gibi farklı materyalleri yoğururken hem el kaslarını güçlendirirler, hem de beyin mekanizmalarını aktif olarak kullanıp ruh dünyalarındaki negatif enerjiyi rahatlatmış olurlar. Küçük kas becerileri; yaşam becerilerinin, kalem tutma ve ince motor gelişiminin temelini oluşturur. Çocuklar ellerini kullanırken düşünme becerilerini aktif kullanarak bunu üç boyutlu bir nesneye yaratıcılıklarını kullanarak aktarırlar.

Tüm Kadıköy Anneleri’ni bu sımsıcak buluşmaya bekliyoruz!

ka-30072016Sevilay Gürbüz Gümüşayak: 1982 istanbul doğumluyu. Sakarya Üniversitesi Seramik bölümü mezunu. 10 yıldır yoga ile ilgileniyor. Her yaş ve seviyeden kişiyle çalışabilmekte. Hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, hamile yogası, çocuk yogası, anne&bebek yogası, ofis yogası, pranayama (nefes terapi), meditasyon seansları düzenlemekte. Kişinin fiziksel, duygusal ve zihinsel özelliğine göre kişiye özel ders de vermekte. Ayrıca Dorn terapi ve Kranio sacral terapi uygulayıcısı. Dorn terapiyle eklem hizasızlıkları, skolyoz, fıtık, migren, bağışıklık sistemi düşüklüğü, Fibromiyalji, enerji düşüklüğü, depresyon başta olmak üzere daha birçok rahatsızlıklarda çok iyi sonuçlar alabilmekte. Kranio sacral terapiyle bedenin kendi kendini iyileştirmesine destek olamakta.

ALDIĞI EĞİTİMLER:

1) Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitim / Vivekenanda Yoga Üniversitesi Hindistan,Bangalore – 250 saat http://vyasa.org/ http://svyasa.edu.in/

2) Hamile Yogası Eğitmenlik Eğitimi / Vivekenanda Yoga Üniversitesi 40 saat

3) Yin Yoga ve Anatomi Eğitimi / Cihangir yoga,Berivan Aslan SUNGUR / 35 saat

4) Birtlight Hamile Hamile Yogası Eğitmenlik Eğitimi / 30 saat http://www.birthlight.com/

5) Anne&Bebek Yogası Eğitmenlik Eğitim / Nefess Yoga, Sima İBRAHİMİYE ÖLÇER – Nur SAKALLI / 32 saat

6) Restoratif Yoga / Cihangir Yoga, Mey ELBİ / 14 saat

7) İleri Seviye Yoga Ve Yoga Anatomisi (50 saat:anatomi, fizyoloji, yoga anatomi, patolojilere yaklaşım. 50 saat:kesitler halinde bölgesel derin anatomi, haraketin anatomisi, patolojilere yönelik uygulamalı anatomi. 50 saat:duyguların anatomisi, fizik ve enerji beden) / Advayta Yoga, Neval ARAS / 150 saat.

8) Menepoz Döneminde Yoganın Faydaları / Banu ÇADIRCI / workshop (3 saat)

9) Dorn terapi / Çağla YÜKSEL

10) Kranio sacral terapi / Leonid SOBOLEFF

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar

24 YORUMLAR

  1. Merhaba, 2 yaşında kızımla birlikte etkinliğe katılmak istiyorduk fakat kayıtlar için geç mi kaldık acaba?

  2. Merhaba, 2 yaşında kızımla birlikte etkinliğe katılmak istiyorduk fakat kayıtlar için geç mi kaldık acaba?

  3. Merhaba kızım 20 aylık. Kurtköyde oturuyorum ama katılmak istiyorum. Bu aktiviteye babalarda katılabiliyor mu? Teşekkürler

Yoruma kapalı.