20-21-22 Ekim’de Ücretsiz Tepe Nautilus Etkinliklerine Davetlisiniz!

[dropcap]K[/dropcap]adıköy Anneleri için bu hafta sonu birbirinden renkli etkinliklerle dolu çünkü Kadıköy’ün merkezinde yer Alan Tepe Nautilus, ziyaretçilerinin tam kalbine dokunacak özel bir programla 15. yaşını kutluyor!

Açıldığı ilk günden bu yana hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sektörde birçok alanda ilke imza atan İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus; kuruluşunun 15. yılında Kadıköylü biz ailelere 20-21-22 Ekim tarihlerinde ücretsiz Pamela ve Mehmet Erdem konserlerini sunuyor.

İstanbul’un tam kalbinde yer alan Tepe Nautilus, dolu dolu geçen 15 yılını köklü ve başarılı geçmişinden aldığı ilhamla ‘’Tam Kalbinde‘’ konsepti ile kutluyor. 20 – 21 ve 22 Ekim tarihlerinde dijital oyunlardan workshoplara, çocuk etkinliklerinden kaykay performanslarına kadar her katta farklı bir eğlence Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor. Bando gösterileri, balon dağıtımı ve ikramlarla karşılanacak ziyaretçiler #tamkalbinde hashtag’i ile sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar sayesinde sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.

“Tepe Nautilus Akustik” konserleri kapsamında 21 Ekim’de Pamela, 22 Ekim’de Mehmet Erdem dillerden düşmeyen şarkılarını Tepe Nautilus ziyaretçileri için akustik olarak seslendirecek.

[foogallery id=”6621″]

Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu dolu dolu 15 yılı geride bırakan, açıldığı ilk günden bu yana hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sektörde birçok alanda ilke imza atan alışveriş merkezi etkinliklerin yanı sıra indirimler, kampanyalar ve sürprizlerle de alışveriş severlerin kalbine giriyor. Alışverişin app’i Hopi ile gerçekleştirilen işbirliği ile Hopi üyesi markaların 15. yıla özel teklifleri de yine 20 – 21 ve 22 Ekim tarihlerinde Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor.

Kurulduğu günden bu yana marka kimliği ve ziyaretçi profiline uygun konserler, etkinlikler, sergiler ve kültürel aktiviteler ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra yaşayan bir mekan sunan projelere imza atana alışveriş merkezi, köklü ve başarılı geçmişinden aldığı ilhamla, dolu dolu geçen 15. yaşını Ocak 2018’e kadar sürecek kutlamalar çerçevesindeki farklı etkinlik ve kampanyalarıyla ziyaretçileriyle kurduğu duygusal bağı kuvvetlendirerek bir nevi onlara teşekkür ediyor.

[divider]

[clickToTweet tweet=”20-21-22 Ekim tarihlerinde ücretsiz Tepe Nautilus Etkinliklerine Davetlisiniz!” quote=”Bu Aktivite Duyurusunu Sevdiklerinizle de Paylaşın!” theme=”style3″]

[divider]

155 bin metrekarelik yaşam alanında, ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı 130 mağazasıyla hizmet veren Tepe Nautilus, her geçen gün aileye yeni üyeler katmaya devam ediyor. Zara, Marks&Spencer, Carrefour, Boyner, Teknosa, Tepe Home, Paşabahçe, Cinemaximum, Ayakkabı Dünyası, Sports International, Koton, Mavi, Lacoste, Benetton, LC Waikiki, D&R ve Network’ün de aralarında bulunduğu birçok markayı ziyaretçileriyle buluşturan Tepe Nautilus, 15. yılında mağaza karmasına Enplus, Sephora, Mudo Collection ve Mumuso’yu da ekliyor.

Kadıköy bölgesinden yürüyerek, Avrupa Yakası’ndan Marmaray, deniz ulaşımı, metrobüs ve Anadolu Yakası’ndan metro ve farklı hatlardan geçen toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabilen Tepe Nautilus, 15. yıla özel kampanya ve etkinlikleriyle de Anadolu Yakası’nın en keyifli buluşma noktası olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Siz de bu hafta sonu kimseye söz vermeyin ve çocuğunuzla birlikte semtimizde yer alan alışveriş merkezinde gerçekleşecek bu ücretsiz etkinliklerden bir tanesine mutlaka katılın!

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar