“mammashow” Fuarına Stantlı Katılımda %10 İndirim!

[dropcap]K[/dropcap]adıköy Anneleri’ne özel “mamashow” fuarına stantlı katılımcı %10 ekstra indiriminiz olduğunu biliyor muydunuz? Girişimci Kadıköy Annelerini daha önce röportaj köşemizde duyurup, tüm organizasyonlarımızda desteklerken, şimdi de Türkiye’nin ilk ve tek hamile & 0-3 yaşa özel etkinliği mammashow’da bize özel bir indirim haberiyle karşınızdayız. Kadıköy Anneleri olarak resmi “Topluluk Partneri” olduğumuz mammashow’u ziyaret etmek isteyenlere ise müjdemiz var. Önümüzdeki günlerde fuarı ücretsiz ziyaret edebileceğiniz biletlerinizi size hediye edeceğiz… Takipte kalın 🙂

9-12 Ocak 2019 tarihleri arasında, Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi -CNR Expo Hol 1’de gerçekleşecek ve Bebek Araç Gereçleri Üretici, İthalatçı ve Perakendecileri Derneği BAGİDER‘in desteklediği “Anneliğe Dair Her Şey” mottosuna sahip mammashow etkinliği, emzirme odasından, çocuk oyun alanına, bebek bakım odasından, Aptamil Çocuk Devam Sütleri sponsorluğunda düzenlencek Beslenme Alanına kadar anneleri bekliyor olacak. İlk çıktığı yıl duyurusunu yaptığımız BabyJoyun ise etkinliğin resmi radyo sponsoru olduğunu hatırlatalım.

[divider]

[foogallery id=”7930″]

[divider]

4.000+ anne ve anne adayı yeni ürün ve hizmetleri deneyimleme fırsatı bulacağınız mammashow’a stantlı katılım göstererek firmanız;

  • anne ve anne adaylarıyla 4 gün boyunca yüzyüze iletişim kurma şansı yakalayacak,
  • farklı sponsorluk alternatifleriyle dijital, radyo, açıkhava, basılı iletişim kanallarıyal tanıtılan dev fuarda çok daha geniş bir kitleye ulaşma şansı yakalayacak,
  • hamilelik dönemi ve 0-3 yaş grubunu bir araya getiren en kapsamlı fuarda, markanızı doğru bir şekilde konumlandırmış olacak,
  • fuara özel fiyatlar (girişimci Kadıköy Anneleri’ne özel %10 indirimli) belirleyeceğiniz en sevilen ve yeni ürünlerinizi satışa sunabilecek,
  • mammshow sosyal medya hesapları aracılığıyla hediye çekilişleri gerçekleştirip, markanızla annelerin maksimum seviyede iletişim kurmasını sağlayabileceksiniz.

mammashow’a stantlı katılım sağlayan girişimci Kadıköy Anneleri kimlerle buluşma şansı elde edecek?

• bebek sahibi olmak isteyen aileler
• hamile kadınlar ve eşleri
• bebek sahibi aileler
• bebek bakımıyla ilgili bilgi almak isteyen kişiler ve kurumlar
• sektöre hizmet eden kişi ve kuruluşlar
• sektördeki yenilikleri takip etmek, pazar araştırması yapmak isteyen kişi ve kurumlar

Kadıköy Anneleri’ne Özel %10 İndirimle Katılım ve Sponsorluk Alternatifleri

Hamile ve 0-3 yaş bebek ailelerine özel, Türkiye’nin en kapsamlı etkinliği mammashow’da, y kuşağının yeniliklere açık anneleri 2019’un trend ürünlerini keşfetmek için buluşuyor olacak. Siz de yılın başlangıcında gerçekleşecek bu özel buluşmada markanızı doğru bir şekilde konumlandırıp, yenidoğan ve bebek alışverişi denildiğinde ilk akla gelen markalar arasında yerinizi alabilirsiniz! Markanızı öne çıkartın; emzirme odası, bebek bakım odası, çocuk etkinlik alanı gibi ailelerin kaliteli bir fuar deneyimi yaşaması için özel olarak hazırlanacak alanlara sponsor olarak markanızı doğru şekilde konumlandırın! mammashow özel alanları ve sponsorluk olanakları; emzirme odası sponsorluğu: mammashow alanında anneler ve bebekleri için ihtiyaç duyacağı emzirme odasına firmanın isminizi vererek, hem ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilir, hem de iletişim kampanyasında geniş bir şekilde yer alabilirsiniz. Bebek bakım odası sponsorluğu; bebek alt açma ve diğer özel bakım ihtiyaçları için mammashow bünyesinde ayıracağımız özel alanda ürünlerinizi ve görsellerinizi yerleştirerek annelerle daha özel bir temas kulabilirsiniz. Çocuk oyun alanı sponsorluğu; bebek ve çocuk gelişiminde yadsınamaz derecede önemi olan oyun için hazırladığımız özel alanda markanıza ait ürünleri sergileyerek, stantlı katılım yerine sponsorluk alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.

Konuşmacı odası sponsorluğu; doktorlardan, uzmanlara, bloggerlardan, psikologlara, anne-bebek denildiğinde ilk akla gelen konuşmacılar için özel olarak hazırlanan odaya isiminizi verip, markanızı sektör profesyonelleri tarafından bilinir kılabilirsiniz. Oturum sponsorluğu; birbirinden değerli 23 konuşmacı ve 16 konu başlığının yer aldığı seminer programından markanızı yansıtan bir oturumu seçip, diğer katılımcı firmalar arasında bir adım öne çıkabilirsiniz. Ayrıntılı oturum programını buradan görüntüleyebilirsiniz. Oturum programı içeriğinde Kadıköy Anneleri yazarlarından da değerli isimler var. Kimler mi? Küçük Kitap Kurtları için İlk Kitaplığım köşemizi hazırlayan Sevgili Hafize Güner‘, “Bebekler De Kitap Sever!” söyleşisiyle yer alacak.

Daha önce ortak, Kadıköy Anneleri’ne özel ücretsiz seminer gerçekleştirdiğimiz Sevgili Esra Ertuğrul, “Bebeklerde ve Çocuklar İlkyardım” ve Bebeğin İlk Yılında Emzirme, Ek Gıdaya Geçiş ve Beslenme” gibi uzman konularında aileleri bilgilendirecek. 2016 yılında düzenlediğimiz “Anne-Baba Günleri”ne ev sahipliği yapan Anlam Psikolojiden Sevgili Elif Saygın ve Burcu Gencer de, “Çocuğunuza Saygı Göstermenin Önemi” adlı bir panelde soruları cevaplayacak.

Kadıköy Anneleri’nin kuruluşunda yer alan, her dönemin en çok okunan yazıları; “Yeni Annelere En Güzel Hediye”“Çocuğunuzun Eşyaları Evi Ele mi Geçirdi!”“Babywearing”, “Müslin Bezler”, “Yeni Başlayan İçin Instagram Anaları”, “Hastane Çantası”, “Sosyal Hayal Çıkmazı”“Beklenmedik Bir Aşk“, “Ekim Ay Meme Kanseri Farkındalık Ayı” yazarı Sevgili Hale Acun Aydın’ın da, moderatör olarak yer alacağı “Nasıl Minimalist Anne Olunur?” panel, Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek.

“Nur Niyazın Hamilelik Günlüğü” yazarı Sevgili Nur Niyaz BildikHamilelikte Egzersiz ve Nefes Çalışmaları oturumu ile programın bir parçası. “Bebek Dostu Tarifler” köşemize yazılarıyla katkı sağlayan Sevgili Zehra Dörter, Hamile Göbeği Bağlama ve Bebek Giyme Semineri ile konuyla ilgili uygulamalı bilgiler verecek. Yine bir diğer hamile günlüğü yazarımız “Aslı’nın Hamilelik Günlüğü” yazarı Sevgili Aslı Cebeci UlusoyEk Gıdaya Mutlu Geçiş & BLW & İlkyardım konularında izleyenlere doyurucu bilgiler verecek.

Kadıköy Anneleri’nin her daim destekçisi, yıllar önce röportaj yaptığımız Sevgili Dr. Aslıhan Onaran moderatörüğünde Türkiye’de ilk defa Attachment Parenting: Bağlanma-Temelli Doğal Ebeveynlik konulu bir panel gerçekleşecek. Aynı panelde yine yıllar önce röportaj yaptığımız Sevgili Melody De Visscher, “Emzirmeyi Şefkatle Sonlandırmak” konulu bir konuşma gerçekleştirecek ve Kadıköy Anneleri’nin kuruluşunda yer alan, kaleminde ne çıksa zevkle okunan, ve bizim için de “Bezsiz Bebek ve Tuvalet İletişimi”“Emzirmek Mi Yogadan, Yoga Mı Emzirmekten Çıkar?”, “Demek Böyle Gelecektin Velet…”, “Uyku Cinleri”, “Akvaryuma Bir Kitap Daha: Camdan Kale / Jeannette Walls” yazılarını hazırlayan Sevgili Ayşegül Denktaş, “Ebeveyn-Bebek İletişiminde Farkındalık: İçsesini Duymak” başlıklı bir konuşma yapacak.

[divider]

[clickToTweet tweet=”mammashow Fuarına Stantlı Katılıma %10 İndirim Bu Yazıda!” quote=”By yazıyı girişimci anne arkadaşlarınızla da paylaşın!” theme=”style3″]

[divider]

Çocuk Oto Koltuğu İle #Yarınlarımız Olsun!..

Geçtiğimiz yıl UNİCEF ile işbirliği yapan mammashow, bu yıl Türkiye’de çocuk oto koltuğu kullanılması konusunda farkındalık yaratmak üzere Bebek Araç Gereçleri Üretici, İthalatçı ve Perakendeciler Derneği BAGİDER tarafından yürütülen #yarınlarımızolsun başlıklı sosyal sorumluluk kampanyasına destek veriyor. 

Hasas Anne Ece Kumkale‘nin moderatörlüğü yapacağı panelde; BAGİDER Bebek Oto Koltuğu Çalışma Grubu üyelerinden, Bebek Yaşam Ürünleri Genel Müdür’ü ve İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Pd. Dr. Kasım Yiğit, her yıl ülkemizde doğan bebek sayısı, buna karşılık oto koltuğu kullanım oranı hakkında bilimsel verileri aktaracak. Bu alanda çalışma ve araştırmaları bulunan oyuncu/influencer Akasya Asıltürkmen kişisel deneyimlerini paylaşırken, Çocuk Gelişimi Uzmanı ve Oyun Terapisti Pedagog  Özge Selçuk Bozkurt; “Neden çoğu çocuk koltuğa bağlanmayı sevmez?’, ‘Haydi, çocukla empatik bir yaklaşım yapalım’, ‘Çocuğun koltukta kalabilmesini sağlamanın yaşa göre değişen ipuçları ve çocuğun ilgisine, yaşına uygun yolculuk etkinliklerini’i  içeren güvenli ve keyifli bir yolculuk ile ilgili bir sunum gerçekleştirecek. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı da Türkiye’de trafik kurallarına uyma ve ülkemizde oto koltuğu kullanımındaki son durum hakkında bilgilendirme yapacak.

“Annenin Caps Sergisi” ilk defa mammashow’da…

mammashow’da Türkiye’de ilk defa, Aslı Kocaeli @annenin.icsesi ile ortak bir projeyle, fuar alanı içerisinde annelerin gezip, incelerken güzel vakit geçireceği, yıllardır biriktirdiği en çok paylaşılan capslerinden oluşan bir “Annenin Caps Sergisi” yer alacak. Bu sıra dışı sergi alanında annelerin dilerlerse eğlenceli fotoğraflar çekmesine ve sosyal medyada paylaşmasında imkan sağlayacak giyilebilen maketler bulunacak. Etkinliğin davetiyelerine biletix üzerinden ulaşılabiliyor.

Kadıköy Anneleri’ne özel ekstra %10 indirimli standlı katılımcı ve sponsorlukla ilgili daha fazla bilgi almak için bilgi@kadikoyanneleri.com’a iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.

Web sitesi:      mammashow.com

Instagram:      www.instagram.com/mammashowtr

Facebook:       www.facebook.com/mammashowtr

You tube:         www.youtube.com/mammashowtr

Twitter:            www.twitter.com/mammashowtr

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar