Mükemmel ve Huzurlu Temizlik Arnica Sessiz Elektrik Süpürgesiyle Mümkün

Temizlik denildiğinde en gerekli elektronik cihazlardan biri olan elektrik süpürgeleri, mükemmel ve derinlemesine bir temizlikte başrolü oynuyor. Çekim kapasitesi, teknik detayları ve donanımı haricinde huzurlu bir temizlik için en önemli kriterlerden biri de minimum ses düzeyine sahip bir sessiz süpürge olması. Yarım asrı aşkın süredir küçük elektrikli ev aletleri kategorisinde Türkiye’de ilklere imza atan Senur A.Ş.’nin tecrübesiyle üretimine devam eden Arnica, kullanım alanı ve işlevine göre farklı en sessiz elektrik süpürgesi kategorisindeki modelleri ile de dikkat çekiyor. Özellikle çocuklu ailelerin ve gürültüden rahatsız olanların tercih ettiği en sessiz elektrik süpürgesi modelleri, standart süpürgelere oranla çok daha az ses düzeyleri ile ön plana çıkıyor. Arnica’nın en sessiz elektrik süpürgesi ürünleri, motor seviyeleri ve teknik özellikleri ile ev temizliğinin en rahat şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Arnica tarafından geliştirilen en sessiz elektrik süpürgesi ürünlerinden biri olan Arnica Tesla Premium sadece 69,8 dB seviyesindeki ultra sessiz yapısı ile beğeni kazanıyor.

[foogallery id=”7980″]


Üstün Nitelikli ve İşlevsel Teknoloji

Estetik ve orijinal tasarıma sahip en sessiz elektrik süpürgesi modelleri çok yönlü donanımlarıyla herkes için rahat ve pratik bir temizliği mümkün kılıyor. Minimum 750 W motor gücüne sahip ürünler, evlerin ve ofislerin her köşesine yerleşmiş olan tozları tamamen temizleyerek uzun süreli hijyen sağlıyor. Halılar, koltuklar, perdeler, sert zeminler ve tüm yüzeylerde olmak üzere farklı hız kademe seçeneklerinin yer aldığı en sessiz elektrik süpürgesi modelinde “3 in 1 Emniyet Kilit Sistemi” de bulunuyor. Kolayca hareket ettirilebilen süpürge, tek el ile dik konumda taşınırken bile haznelerinin açılma ihtimali sıfıra indirgeniyor. Ayrıca hazneyi yerinden kolayca söküp takabilmek, çek bırak sistemi ile fiş kablosunun toplanmasını sağlamak ve süpürge işlevlerini yönetmek tek el ile kolayca mümkün oluyor.

Ultra Sessiz ve Enerji Tasarruflu Motor

Yüksek emiş gücüne sahip en sessiz elektrik süpürgesi modellerinin nitelikleri arasında siklon sistemli çalışma stiline sahip olanlarında Cyclone Max Siklon özelliği dikkat çekiyor. Kolay çıkarılıp takılanabilen özel filtreleme yapıları sayesinde; alerjen, toz ve minik kırıntılar tek seferde eşit şekilde hapsedilerek tekrar etrafa dağılmaları imkansız hale getiriliyor. Yıkanabilir özellikteki hepa filtreler ile tozlar ve partiküllerin %99,9’u filtrenin içinde hapsolabiliyor. Geniş toz depolama haznesi ve donanımlarına göre ekstra hafif yapıya sahip en sessiz elektrik süpürgesi modelleri kolay kavranabilir ergonomik aparatları ile de konforlu bir temizlik işlevi sunuyor. Bebekleri uyandırmayan, gürültü yapmayan ve kulağı rahatsız etmeyen düşük ses seviyesinin yanı sıra A sınıfı enerji tüketimiyle de tasarruf edilmesine yardımcı olan Arnica en sessiz elektrik süpürgesi modelleri, az enerji ile çok verim elde edilmesine olanak sağlıyor.

Güvenli ve Pratik Kullanım Avantajı

Üstün teknolojisi ve teknik donanımıyla güvenliği maksimumda tutan süpürge modellerinin uzun kabloları, geniş metrekarelik bir alan içerisinde rahatça temizlik yapılabilmesine imkan tanıyor. Gövdesinde aktivasyon butonu yer alan en sessiz elektrik süpürgesi ürünlerinde tutma sapına eklenen kollardan kumanda sistemi ile aşağıya kadar eğilmeye gerek kalmadan makineleri çalıştırmak, çekim gücü derecesini ayarlamak ve kapatmak da mümkün oluyor. Temizliği daha zahmetsiz ve pratik hale getiren Arnica’nın sessiz süpürge fiyatları, tüketiciler için erişilebilir imkanlarla sunuluyor. Günlük temizlik için ideal bir alternatif sunan en sessiz elektrik süpürgeleri, antibakteriyel filtreleri ile geniş metrekareli evlerde de derinlemesine ve uzun süreli temizlik sağlıyor.

Arge faaliyetlerine ve inovasyona verdiği önem ile Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli markalarından biri olan Arnica, yaşam alanlarınızdaki standartları yükselten ürünleriyle ön plana çıkıyor. Güvenli, fonksiyonel ve şık tasarımlı elektrik süpürgesi modellerini siz de inceleyebilir, ultra sessiz elektrik süpürgelerinin sağladığı huzurlu ve hijyenik ortam ile konforunuzu üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

  • Kadıköy Anneleri’ne abone olarak, tüm yazılarımızı yayınlandığı an bildirim şeklinde alabilir ve böylece anında haberdar olabilirsiniz. Bunun için, web sitemize girdiğinizde karşınıza çıkan ufak bildirim onayı penceresinde yer alan “İzin Ver” kutucuğunu işaretlemeniz yeterli.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar