Sevgililer Günü’ne Özel Pırlangıç Çocuk Şarkıları Konseri

Sevgililer gününü, sevginin en değerlisini bize yaşatan çocuklarımızla, Pırlangıç Çocuk Şarkıları ile eğlenerek kutlamaya ne dersiniz?

Sevgililer Günü’ne Özel Pırlangıç Çocuk Şarkıları Konseri

Yaşadığımız pandemi günlerinde, hepimizin küçük mutluluklara ihtiyacı var. En çok da arkadaşlarından, okullarından ve eğlenceli etkinliklerden uzak kalan çocuklarımızın buna ihtiyacı var.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde çocuklar evde canlı konser keyfi yaşasın düşüncesiyle @pirlangic_cocuk Moda Sahnesi’nden evlerimize ulaşacak. Müzisyen Berrin Çopur ve orkestrası, sahneden naklen konser vererek dijital altyapı olmaksızın akustik olarak şarkılarını seslendirecekler.

Çocuk zekasını küçümsemeyen şarkılarla, eğlenerek öğrenen mutlu çocuklar…

“Şarkılar hayatı anlatır, çocuk şarkıları toplumsal hayatın dinamiklerini çocuğa aktaran en etkin araçtır” fikrinden yola çıkarak organik şarkılar üreten müzisyen Berrin Çopur, aynı zamanda ilkokul öğretmeni. Eğitimci kimliği, anne ve müzisyen kimliği ile birleşince toplumsal sorunlara farkındalık geliştiren ve çocukları eğlendirirken geliştiren şarkılar çıkmış ortaya.

Doğa sevgisi, cesaret, nezaket, paylaşmak, empati, emek gibi duygu ve kavramlara dikkat çeken Pırlangıç Şarkıları, fırsatçılığı değil de dayanışmayı anlatıyor. “Yağ satarım bal satarım, ustam ölmüş ben satarım” yerine “ustam hasta” diyerek yardımlaşmayı öne çıkarması bunun bir örneği.

Eğlenerek hayatı öğrenen çocuk mutludur ve çocuklara mutluluk yakışır.

Çocukların doğası gereği ritim ve müzik onların en iyi ifade araçları. Aynı zamanda öğrenmenin en etkin yolu. Şarkılarla duygularını ifade ederken, aynı zamanda şarkılardan hayatı da öğreniyorlar. Öğrenmenin en eğlenceli yolu müzikle  oluyor ve eğlenerek öğrenmek çocukları mutlu ediyor.

Çocuklar İçin Üreten Müzisyenlere Destek Olma, Zamanı!

Pandemi nedeniyle müzisyenler zor durumda. Çocuklar için üretmeye her şartta devam eden Berrin Çopur da tüm müzisyenler gibi sahneleri ve çocuklarla buluşmayı özledi. Böyle zor bir dönemde müzisyenlere sahnelerini açan Moda Sahnesi, düzenlediği “sahneden naklen” konserleriyle canlı konser ortamlarını evlere taşıyor.

Zaman dayanışma zamanı. Birbirimize destek olarak, pandemi günlerini geride bırakma umudunu kaybetmiyoruz. Sizler de hem çocuklarınızla evde canlı konser keyfi yaşamak, hem de müzisyenlerimize destek olmak isterseniz @modasahnesi ni ziyaret edip bilet alabilirsiniz.

Sevginin en masum halini yaşatan çocuklarımızla, sevgi ve mutluluk dolu nice kutlamalarda buluşmak umuduyla…


Sevgilerimle,
Esin İrlan
@40yildabiranneolmak

Esin İrlan
Esin İrlanhttps://kadikoyanneleri.com/category/40-yilda-bir-anne-olmak/
Duru'nun annesi Esin :) Halkla İlişkiler eğitimi ve kurumsal hayattaki iş deneyiminden sonra; içindeki yaratıcılık ve üretme isteğiyle takı tasarımında uzun soluklu bir yola çıktı. Ne istediğini ve ne istemediğini erken yaşlarda keşfederek, hayatının aşkıyla yirmi iki yaşında evlendi. On beş yıldır eşiyle beraber Beşiktaş'ta kendi takı mağazasını işletiyor. Tasarımlarını takı sevdalıları ile buluştururken, takı yapımını öğrenmek isteyenlere özel ders veriyor. Onsekiz yıl anne olmama hakkını kullanarak, kırk yaşında anne oldu. "Kaç yaşında anne olursak olalım, kırk yılda bir anne oluyoruz; keyfini çıkaralım bu yolculuğun" mottosuyla @40yildabiranneolmak sayfasını açtı. Kültür-sanat ağırlıklı etkinlikler; kendi kızı ile deneyimlerinden yola çıkarak çocuklara ve ebeveynlere faydalı olacak paylaşımlarla, hayata farklı pencereler açmak istiyor. Kitaplara olan sevgisi kızından sonra çocuk edebiyatı ile taçlanınca, okuyup sevdikleri kitapların bazılarını #duruirlankitaplığı hashtagiyle minik okurlarla paylaşıyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar