Küçük Kitap Kurtları 2022 Bahar Buluşması

Sevgili Kadıköy Anneleri merhaba, “İlk Kitaplığım” köşemizin yazarı Hafize Çınar Güner, Moda Çocuk Parkı’nda yazdığı ve içinde Modalı çocukların adlarının da geçtiği son kitabını ilk olarak Modalı çocuklarla paylaşmak istiyor. Nesin Yayınevi’nden bu ay çıkan Ghazal Fatollahi’nin resimlediği Parkta Kimsecikler Yok adlı bu kitapla tanışacağımız için biz de çok heyecanlıyız.

Küçük Kitap Kurtları 2022 Bahar Buluşması

29 Mayıs 2022 Pazar günü, saat 17.00’de Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi bünyesinde kurulan Moda Çocuk Kitaplığı’na hepinizi bekliyoruz. Yazarımız kitabıyla yapacağı etkinlik sonrasında katılımcılarımız için kitaplarını imzalayacak. İple çektiğimiz küçük kitap kurtları bahar buluşmamızın ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.

Ne?
Hafize Çınar Güner’in yazdığı ve Ghazal Fatollahi’nin resimlediği Nesin Yayınevi tarafından bu ay yayımlanan “Parkta Kimsecikler Yok” adlı kitap, yazarı tarafından katılımcılarımıza etkileşimli olarak okunacaktır. Ardından bir yaratıcılık çalışması gerçekleştirilecektir. Bu nedenle katılımcıların kalem kutularıyla (boya kalemi, makas, yapıştırıcı)  gelmeleri gerekmektedir. Son olarak ise yazar kitaplarını katılımcılar adına imzalayacaktır.

Kimler Katılabilir?
04- 08 yaş grubundaki küçük kitap kurtları

Ne Zaman?
29 Mayıs 2022 Pazar günü, 17.00 – 18.00 saatleri arası

Nerede?
Buluşmamız Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi’nde gerçekleşecektir.  Moda Gönüllü Evi bünyesinde açılan Moda Çocuk Kitaplığı hakkındaki röportajımı buradan okuyabilirsiniz.

Adres: Moda Caddesi No: 190A (Koço Restoran’ın karşısı)  Moda/ Kadıköy – İstanbul

Program Nasıl?
17.00-17.10 Toplanma ve kitabın satın alınması

Buluşmanın giriş bileti, etkinliği yapılacak olan ”Parka Giden Yok” adlı kitaptır. Katılımcılarımız etkinlik sırasında buluşmanın yapılacağı mekânda açılacak kitap standından kitabı indirimli olarak alabilirler. Kitabın etkinliğimize özel ücreti 50 liradır.

17.10-17.50  Yaratıcı Okuma

Nesin Yayınevi tarafından bu ay yayımlanan “Parkta Kimsecikler Yok” adlı kitap, yazarı tarafından katılımcılarımıza etkileşimli olarak okunacaktır. Ardından bir yaratıcılık çalışması gerçekleştirilecektir. Bu nedenle katılımcıların kalem kutularıyla (boya kalemi, makas, yapıştırıcı)  gelmeleri gerekmektedir.

17.50- 18.00 İmza

Etkinlik sonrası katılımcılar kitaplarını yazara imzalanacaktır.

Kayıt Gerekli mi?
Mekânın kapasitesini aşmamak adına kesin katılım durumunu kişi sayı belirterek bilgi@kadikoyanneleri.com adresine bildirmeniz iyi olacaktır.

Büyük, küçük tüm kitap kurtlarını buluşmamıza bekliyoruz! Görüşmek üzere,

Sevgiler,

 

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar