Kadıköy Anneleri Yılbaşı Partisi

Sevgili Kadıköy Anneleri;

2017’den hepimizin ortak beklentisi sanırız aynı olacak; daha huzurlu, barış dolu, sevgi tohumlarını atıldığı, savaşın olmadığı, korku içinde çocuk büyütmediğimiz, güzümüzün güleceği, içimizdeki burukluğun hafiflediği, sağlıklı bir yıl… 2016 maalesef hiç de umduğumuz gibi olmadı. Halbuki Kadıköy Babaları bu yıl için ne de güzel dileklerde bulunmuşlardı… Biz çocuklarımız geleceği için umuda sarılmaktan vazgeçmeyeceğiz. Onlar için mottomuz olan “Mutlu Anne Mutlu Bebek” demekten kendimizi mahrum etmeyeceğiz. Bu mutluluğu da en başta ailemize, dostumuza, komşumuza, esnafımıza, işimize sarılarak bulacak, birbirimize destek oldukça güçlenen psikolojimizle çocuklarımıza içi gülen gözlerle bakabileceğiz.

İşte bu yüzden gelin birbirimize kenetlenerek, henüz tanışmamış olduklarımızı aramıza katarak, zaten yakın olduklarımızla dostluğumuzu pekiştirerek geçireceğimiz bir geceyi kendimize armağan edelim. Sadece biz annelere birlikte Kidspo Çocuk ve Parti Evi’nin sıcacık kış bahçesinde terapi niyetine, yılbaşı temalı süslemeleriyle, 80 ve 90’ların müzikleriyle, yılbaşı ağacının altına bırakacağımız hediye paketleriyle huzurlu bir gece geçirelim ne dersiniz?

Biz, bu keyifli mekanında ağırlayacak, ikramlar sunacak, kapılarını sonuna kadar açacak olan aile yeri Kidspo Çocuk ve Parti Evi‘nin kurucuları, Kadıköy Bebekleri’nin de 2 yaşından bu yana oyun grubuna gittiği genç spor hocaları Merve Abla ve Kaan Abi’ye en büyük teşekkürler. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz gibi şimdi de oranın keyfini sürme sırası bizde 🙂

Ne?
Kadıköy Anneleri’ne Özel Ücretsiz “Yılbaşı Partisi’”

Kimler Katılabilir?
Sadece anneler. Maalesef çocukları bu gecelik babalarına emanet edeceğiz 🙂

Ne Zaman?
23 Aralık 2016 Cuma  Saat: 19:30 – 21:30

Nerede?
Kidspo Çocuk ve Parti Evi
Hasırcıbaşı Cad. Halil Ethem Sok. 16-B Bahariye /  Kadıköy

Hediyeler?
Tüm katılımcılarımızın 20 tl değerinde hediye getirmesini rica ederiz. Yılbaşı ağacının altına numara yazılarak bırakılan hediyeler kurayla seçilecek, böylece herkes giderken bir hediye kazanmış olacak.

İkram?
Poğaça, cupcake, mısır, kuru yemiş gibi atıştırmalıklar. Çay ve kahve. Dilerseniz öncesinde aramızda konuşup şarap da alabiliriz 🙂

Ücret?
Ücretsiz olan parti Kidspo Çocuk ve Parti Evi’nin Kadıköy Anneleri’ne özel hediyesidir.

Kayıt Gerekli Mi?
Mekanın kapasitesini aşmamak adına katılım durumunuzu bu yazının altına yorum olarak yazmanızı rica ediyoruz. Kesin kayıt için yorum bıraktığınız e-postanıza konfirmasyon mesajı atılacaktır.

Heyecanla Cuma akşamını bekliyoruz!

Kidspo Çocuk ve Parti Evi: Jimnastik ve koordinasyon çerçevesinde olan grup derslerinde sporcular vücut dengesi, esneklik, kuvvet-kondisyon, el-ayak hâkimiyeti ile birden fazla psikomotor beceriyi kazanırlar. 2 yaştan 9 yaş aralığında olan her çocuğun seviyelerine göre ayrılıp yapabileceği dersler ile sporcularımız çeşitli oyun ve yarışlarla güçlü bir fiziğe sahip olarak kendilerine olan güvenleri artacak ve vücutlarını tanıma fırsatı bulacaklardır. 

Birbirinden eğlenceli temalar ve sıra dışı oyunlarla doğum günü partilerinize renk katın. Bol heyecanlı Survivor parkurları, kişiye özel hazırlanan video ve slayt gösterimi ve tabi ki müzik ve dans… Siz, kış bahçesinde misafirlerinizi ağırlarken, çocuklarınız doyasıya eğlensin. Tüm hizmetlerde Kadıköy Anneleri’ne özel %10 indirim uygulaması yapılacaktır. Kayıt ve bilgi için: 0216 336 26 20

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri
Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar