Küçük Kitap Kurtları 2015 Yaz Buluşması

ka-02-06-2015-01GÜNCELLEME // 19.06.2015 Kontenjanımız 13:00 itibarı ile dolmuştur. Yoğun ilginizden dolayı çok teşekkürler ederiz!

Rüzgar, Elif, Yaman, Mete, Ella, Doğa, Zeynep, Kaan, Ela, Hira, Oliver, Elsa, Sare, Milan, Deniz, Ege, Çınar, Luis, Ali, Ayça, İda sizi çağırıyor ve yeni arkadaşlar tanımak istiyor. Haydi, ne duruyorsunuz; Küçük Kitap Kurtları İyi Cüceler’de buluşuyor!

20 Haziran 2015 Cumartesi günü, 17.00 – 19.00 saatleri arasında Kadıköy Anneleri’nden İlk Kitaplığım köşesinin yazarı Hafize Güner, sizler için sürprizlerle dolu bir masal anlatıcılığı saati hazırladı. “Küçük Kitap Kurtları” için özel seçilmiş kitaplardan birini satın alarak etkinliğe katılabilirsiniz. Bu giriş biletiyle ritim, müzik, dans ve kukla ile hazırlanmış eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Etkinlik sonrası katılan annelerimiz çekilişle İlk Kitaplığım köşesinde yer alan kitaplardan birini kazanacak.

Ne?

Kadıköy Annelerine ve Kadıköy Bebeklerine Özel  “Küçük Kitap Kurtları Yaz Buluşması”

Kimler Katılabilir?

Her yaş grubundan bebekler, çocuklar, anneler, babalar, bakıcılar, anneanneler, babaanneler, teyzeler dedeler 🙂

Ne Zaman?

20 Haziran 2015 Cumartesi / 17:00 – 19:00 arası

Nerede?

İyi Cüceler Kitabevi

Plajyolu Sok. Selen Apt. No:8A Caddebostan / Kadıköy

Buluşmanın İçeriği Nedir?

  • Kadıköy Anneleri’nden çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni, yaratıcı drama uzmanı/öğretmeni, çocuk yogası eğitmeni, drama/tiyatro ve çocuk kitapları yazarı ve İlk Kitaplığım köşesinin yazarı Hafize Güner’den miniklere masal anlatıcılığı saati.
  • Ritim, müzik, dans ve kukla ile hazırlanmış eğlenceli dakikalar
  • Miniklere “kukla” hediyesi
  • Çekilişle 1 kişiye İlk Kitaplığım köşesinde yer alan kitaplardan birisinin hediye edilmesi
  • Sahibesi de bir Kadıköy Annesi olan Sevgili Sirel Özata’nın markası Hamur Masalı‘ndan sağlıklı kurabiye ikramı
  • Yine kurucuları iki güzel Kadıköy Annesi Sevgili Esra Berk ve Sema Bozer olan Tado Kids‘ten miniklerin yepyeni satın aldığı kitaplarında kullanmak için eğlenceli ayraçlar ve çekiliş için stickerlar!

Ücretli Mi?

Buluşma ücretsiz ancak giriş bileti 1 adet kitaptır. İlk kitaplığım rafından dilediğiniz bir kitabı seçebileceksiniz. Çocuk kitaplarının ücretleri 10 tl-25 tl arasında değişmektedir.

Kayıt Gerekli mi? 

Mekanın kapasitesini aşmamak adına kesin katılım durumunuzu kişi sayınızla birlikte bu gönderinin altına yazmanızı rica ediyoruz. Ayrıca çekilişle verilecek hediyeler için aşağıda yorum yazan kişilerin isimlerini baz alacağız. Aşağıya yorum yazmayanlar maalesef buluşma günü yapılacak hediye çekilişlerine katılamayacak 🙂  Bu arada facebook üzerinden açtığımız etkinlik sayfamızdan da kayıt olmayı unutmayın lütfen!

Tüm anne ve bebeklerimizi bekliyoruz!

Hafize Çınar Güner
Hafize Çınar Günerhttps://kadikoyanneleri.com/category/ilk-kitapligim/
1976 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yüksek lisansını ise Yaratıcı Drama alanında tamamladı. “İlköğretimde Yaratıcı Drama” ve “Eğitim İçin Tiyatro” kitapları yayımlandı. Oluşturduğu sanat ve oyun yoluyla öğrenme tasarımları pek çok konferans ve kongre programında yer aldı. Sekiz yıl önce yayımlanan ilk göz ağrısı “İyi ki Varsın Tilki Toni” adlı serisinin ardından ise şu ana kadar farklı yayınevlerinden yayınlanmış ve yayına hazırlan yirmi çocuk kitabı bulunuyor. Yirmi yılı aşkın bir süredir çocuklarla çalışıyor ve 2005 yılından bu yana Terakki Vakfı Okulları'nda yaratıcı drama ve tiyatro öğretmenliği yapıyor. Bir web sitesindeki “İlk Kitaplığım” adlı köşesinde resimli kitaplar hakkında yazılar yazıyor ve mevsimde bir defa olmak üzere Küçük Kitap Kurtları Buluşmaları düzenliyor. Yürüttüğü “Masal Yoga” atölyeleriyle kitabevleri, okullar, fuarlar, kütüphaneler ve parklarda pek çok çocuğu masallarla buluşturuyor. Okuma kültürünün yaygınlaşması adına çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor ve yürütüyor. Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi'nde mahalle eliyle açılan Moda Çocuk Kitaplığı'nın koordinatörlüğünü yapıyor. Cumhuriyet Kitap Eki’nin “Taş-Kâğıt-Makas” isimli çocuk ve gençlik edebiyatı sayfasının ardından şimdi ise Sanat Kritik’te çocuk kitaplarını yorumluyor. Eşi, oğlu ve kedileriyle birlikte Moda’da yaşıyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar