Ücretsiz HIPP Sponsorluğunda “Bebeim Geliyor” Semineri

GÜNCELLEME // 17.03.2015 13:10 Eğitimimize olan yoğun ilgi için çok teşekkürler. Maalesef kontenjanımız, yedek liste de dahil dolmuştur. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle!

Hepimiz bebeklerimiz doğduğunda “Nasıl bebeğimi emzireceğim? Sütüm yetiyor mu? gibi kaygılar yaşadık. Zamanla herkes belli bir düzen oluşturdu. Tam “oldu” derken bebeklerimizin artık ek gıdaya geçmesi gerekiyor. Bu dönem çoğu anne için yine bir kaygı, kafa karışıklığı demek. Eğer sizin de kafanız karışıyor, acaba nereden başlasam? Doğru mu yapıyorum acaba? gibi kaygılar taşıyorsanız bu eğitim tam size göre!

ka-170315-2Kadıköy Anneleri olarak sitemizdeki Eğitim kategorisindeki organizasyonlara ağırlık vermek istiyoruz. Özellikle ücretsiz olanlara… Ne de olsa bilinçli ebeveynlik doğuştan olmuyor ve ancak eğitimle katmerleniyor. Daha önce Kadıköy Anneleri’ne özel gerçekleştirdiğimiz Bebek işaret Dili ve Doğal İngilizce / 2. Dil Edinimi Eğitimi ve Babywearing / Bebek Taşımaya Dair Herşey Atölyesi güzel anne babalar ve bebeklerin katılımlarıyla çok keyifli geçti. Seminer fotoğraflarımıza buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Bugün duyurusunu yaptığımız ve Sevgili Esra Ertuğrul tarafından, matların üzerinde, rahat bir ortamda verilecek eğitime Kadıköy Anneleri arasından 10 şanslı anne ve bebeği katılım gösterebilecek! Üstelik eğitim sonrasında, Esra Hanım katılımcılara eğitim dosyasını e-posta olarak gönderecek. HIPP de annelerimize işine yarayacak çok güzel hediyeler hazırlıyor 🙂 Ayrıca Sevgili Esra Ertuğrul ile yakında çok keyifli bir röportaj için bir araya geleceğiz, bu haberin de müjdesini verelim.

[divider]

Ne?

HIPP Sponsorluğunda Kadıköy Anneleri’ne Özel Ücretsiz Seminer

Ne Hakkında?

Ek Gıdaya Geçerken Bilmemiz Gerekenler

Eğitimi Kim Verecek?

Bebeim Geliyor “Esra Ertuğrul”

Seminer İçeriği

Ek gıdaya geçerken,

  • Ek gıdalara neden başlanır?
  • Ek gıdalara ne zaman başlanmalıdır?
  • Anne sütü alan bebeğe 4. Aydan sonra ek gıda başlanmalı mı?
  • Anne sütü alan bebek, 6-12 ayılık dönemde nasıl beslenmeli?
  • Ek gıdalara başlayınca anne sütü azalırsa ne olacak?
  • Ek gıdalara başlarken dikkat edilecek konular nelerdir?
  • Bebek ek gıda istemezse ne yapılabilir?
  • Pürtüklü gıda alırken bebek öğürürse ne yapılabilir?
  • Acaba blender kullanmalı mıyım?
  • Diş çıkarma döneminde ne yapmalı?
  • Ek gıdalara başlandığında anne-bebek ilişkisi
  • Bebek ne zaman kaşık kullanmaya başlanmalı?
  • Devam sütleri, kaşık mamaları hakkında bilmeniz gerekenler
  • Örnek tarifler konularını içermektedir.

Ne Zaman?

21 Mart Cumartesi / 16:00 – 18:00 arası

Nerede?

Marga Yaşam Atölyesi

Vukela Caddesi, Kitapçı Mehmet Efendi Sokak, Divan Palas Apartmanı, B Blok No: 19 D: 18 Kat: 1 Bostancı

Kayıt Gerekli mi?

Lütfen bilgi@kadikoyanneleri.com adresine kendiniz ve bebeğinizin adı & doğum tarihini, iletişim bilgilerinizle birlikte iletiniz. SMS ile teyit yapılacaktır. Mutlaka kayıt yaptırınız, etkinliğimiz kontenjan dahilindedir.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Benzer Yazılar