Hayatımın En Özel Kadını İçin O’na Özel Bir Hediye…

#evimdegüzellik hashtagi ile bu aralar bir takım paylaşımlar göreceksiniz. Bunlardan bir kısmını da önümüzdeki 1 ay boyunca #KadıköyAnneleri sosyal medya hesaplarında alacaksınız. Neden mi? Çünkü artık #KadıköyAnneleriDeniyor

unnamedTavsiye Melekleri’nden biri olarak ilk kampanyama katılmış bulunuyorum. Tavsiye Kanalı‘nın seçtiği 50 melekten birisi olarak bu hafta selülitten kurtulma ve sıkılaşma cihazı #silknsilhouette kargom çok şık bir paketle ulaştı. Ancak Çarşamba gecesi bebeği yatırdıktan sonra deneme şansı bulabildim. İhtiyacımız olan bölgeye 10 hafta boyunca yalnızca haftada 2 defa uygulamamız yeterliymiş. Şimdilik sadece üst bel bölgesini seçtim ve toplamda 26 dakikada işim bitti. Bel, kol, kalça, kaba etler, sırt, göğüs, uyluk ve baldır için düşük, orta ve hızlı seçeneklerle tek tek dakika ayarları kullanım kılavuzunda yer alıyor. En iyisi televizyonda dizi ya da yarışma izlerken bu aleti kullanmak. Mesela ben öyle yaptım. Survivor izlerken 26 dakikada üst karın bölgem bitti 🙂 Çok hafif bir ısı yayıyor ama bunun dışında bir hissiyat yok. Kullanmadan önce uyguladığınız kayganlaştırıcı jelin de rahatsız edici bir kokusu yok(kokuya karşı hassas olan bir burna sahip olarak onayladım.) Tam da yaz gelirken selülitlerinden kurtulup vücudunu şekillendirmek istediğimden, sporu da bıraktığımdan, zamanlama açısından bence mükemmel.

Peki Anneler Günü’nde farklı bir hediyeyle anneleri şaşırtmaya ne dersiniz?kadikoyanneleri.cm (9)

Onlara yine bir küçük ev aleti hediye edebiliriz ama bu çay ya da kahve yapmaları için değil… Hatta ütü yapmaları

için hiç değil! Artık biz de anneyiz ve onları en iyi biz anlarız değil mi 🙂 Bırakalım onlar da sadece kendilerine ayırdıkları bir zaman diliminde, sadece kendileri için bir şey yapsınlar. Güzellik salonuna gitmiş gibi vücutlarını forma soksunlar, gençleşsinler, selülitlerinden kurtulsunlar. Bu Anneler Günü’nün favori “küçük ev aleti” olan Silk’n Silhouette’yi annenize hediye etmeye ne dersiniz?(Ya da kendinize de alabilirsiniz :P) Üstelik 1 şanslı kişiye bu özel gün için cihazı hepsiburada.com adresindenTürkiye satış fiyatı  799 TL üzerinden 250 tl indirimle alabileceğiniz hediye çeki kodu vereceğiz. Bunun için yapmanız gerekenler:

?instagram hesabımızı takip etmeniz
?hesaptaki ilgili gönderiyi repost etmeniz
?Silkn Silhouette’in neden sizin olması gerektiğini bir yorumda yazmanız.  Çekiliş sonucunu 9 Mayıs Cumartesi öğlen paylaşıyor olacağız.  Daha sonra buraya tıklayarak Hepsiburada.com’dan Silk’n Silhouette’inizi satın alabilirsiniz.

11198829_10153291306992558_241061104_nProgram boyunca aleti düzenli kullanma yanında beslenmeme de dikkat etmem gerekecek. Bu haftanın önerileri karpuz(neyse ki artık çıktı); bildiğiniz gibi yağ yakıcı özelliği var ve vücuttan fazla suyun atılmasını kolaylaştırıyor, enginar; tuzun olumsuz etkilerini azaltıp aynen karpuz gibi vücuttaki fazla suyu dışarı atmayı sağlıyor ve tabi ki hızlı yürüyüş. fit bir yaşam sürmek de zaten vazgeçilmez… Yürüyüş tempomuzu arttırmak hem nefesimizi açıyor hem de bedenimizi güçlendiriyor. Her gün işe giderken kat ettiğim motor-finiküler-metro arası mesafelerde yürüyen merdivenleri kullanmadan yürüyüşe ağırlık vermek şart!

Hollanda kökenli Avrupa’nın en güvenilir firmalarından Silk’n, tüm dünyada büyük beğeni toplayan selülit
cihazı Silk’n Silhouette’i Türkiye’de ilk kez biz meleklerin beğenisine sunuyor. Ameliyat olmadan, sadece evinizde bu mobil aleti kullanarak, büyük paralar harcamadan selülitsiz bir yaşam mümkün imiş. Evet kulağa oldukça iddialı görünüyor.Silkin_TavsiyeKanali1

Neden Silkn Silhouette 
·       Devrim niteliğinde HT™ Teknolojisi
·       Cildin derin katmanlarını güçlendirir
·       Sarkan cildi güçlendirir
·       Selülit oluşumunu azaltır
·       Fazla kilolu görünümü azaltır
·       Vücut hatlarını sıkılaştırır
·       Cildin yapısını ve elastikiyetini düzeltir
·       Cildin dengesini düzeltir
·       Vücudun her bölgesi (kalça, kolların üst kısmı, baldırların iç ve dış kısımları) için uygundur.
Silk’n Silhouette’in nasıl kullandıldığını merak ediyorsanız buyurun videosuna:

Ben de ürünü kullandıkça deneyimlerimi paylaşıyor olacağım✌

Sevgiyle ve sağlıkla kalın!

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar