Anneler Günü İçin Hediyenizi LSV Dükkan’dan Seçin

Kadıköy Anneleri olarak geçtiğimiz haftalarda LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı Marmara Bölge Koordinatörüka-03052016-09 F. Zuhal Ön ve LÖSEV İstanbul İl Koordinatörü Gökçe Çiçek Koç ile çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Zuhal Hanım ile daha önce konuşmacı olarak davetli olduğumuz Anneler Konuşuyor Sempozyumu‘unda tanışma imkanı bulmuştuk. Kendisi bizim enerjimizi beğenip, yüz yüze tanışmak ve tüm Kadıköy Anneleri’nin de bu önemli kuruma destek vermesi konu amacıyla konuşmak için davet etmişti. Bilenler bilir, Anneler günü, Yılbaşı gibi özel günlerde sevdiklerimize anlamlı hediyeler almamız konusunda paylaşımlarımız olur. LÖSEV de bu kurumlardan bir tanesiydi. LÖSEV KENT için “Bir tuğla da bizden olsun” kampanyalarına yazılarımızla destek olmuştuk. Artık resmi olarak bir LÖSEV gönüllüsüyüz ve bundan böyle resmiyete dökülmüş haliyle tüm Kadıköy Anneleri’ni bu kuruma destek vermeye davet ediyoruz. Katılım şartlarını bir sonraki gönüllülük yazımızda paylaşıyor olacağız. Şimdi ise bu yazının asıl konusuna gelelim; bu Anneler Günü’nde kalbi kocaman evlatlar olarak(yani biz) hediyelerimizi LSV Dükkan’dan seçmeye davet ediyoruz.

ka-02052016-02Bir Annenin Gözlerinde Tüm Anneleri Hatırlamak…

LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocukların annelerinin ürettiği el emeği, göz nuru ürünlerin sunulduğu ve büyük beğeni toplayan LSV DÜKKÂN, birbirinden renkli ve birbirinden farklı hediye seçenekleri ile bu Anneler Gününde de kalbi kocaman evlatların yanında.

Bu hastalık sürecinde en çok yıpranan aile bireyinin lösemili çocukların anneleri olduğunu gözlemleyen LÖSEV, kuruluşundan 2 sene sonra Ankara’da ilk Anne Üterim ve Uğraş Atölyesini hizmete açtı. Meslek dersleri, eğitim seminerleri alan anneler, kısa süre için de birer mesleki sertifikaya kavuşarak LÖSEV Anne Atölyelerinde göreve başladı. Ürettikleri ürünler o kadar çok sevildi ki LÖSEV bir marka olan LSV DÜKKAN markası altında satılmaya başlandı. Hem Anneler, hem çocuklar hayata bağlandılar.

Bu anneler gününde yalnızca kendi annenizi değil, binlerce anneyi tek bir hediye ile mutlu edebilirsiniz. Bezka-02052016 çantalar, rengarenk yastıklar, keçe kalpler, yaka iğneler, kırkyama kalpler, kitap ayraçları, nazarlıklar ve birbirinden güzel bez bebek seçeneklerden sadece bazıları… Biz de bizzat İstanbul’daki hediyelik ve birbirinden lezzetli yiyeceklerin yapıldığı atölyeleri gezme şansı bulduk. Bir de el emeği mantıları var ki dillere destan. Hepsi özenle hazırlanıyor.

Annenize alacağınız her bir hediye diğer bir anneye umut olacak. En güzel duyguların ifade edildiği, yıllar boyunca özenle saklanır düşüncesiyle tasarlanan LÖSEV DUYGU SERTİFİKALARI hem annenizin hem de LÖSEV Annelerinin kalplerini ısıtacak.

İyileşmiş gençlerin ve lösemili çocukların annelerinin ürettiği yüzlerce çeşit arasından seçilebilecek LSV DÜKKAN ürünlerini www.lsvdukkan.com üzerinden görebilirsiniz.

LSV DÜKKAN’da beğeniye sunulan tüm ürünlerin satışından elde edilen gelir lösemili çocukların anneleri için ve çocuklarımızın tedavilerine kaynak olarak kullanılmaktadır.

ka-02052016 (1)Lösemili yoksul çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan LÖSEV, interneti en verimli kullanan sivil toplum kuruluşlarından. Web sitelerinden ürünlere ulaşmak ve sipariş vermek çok kolay. Seçenekleriniz çok fazla. LSV Dükkan’da lösemili çocukların annelerinin yaptığı el işi ürünlerden (özellikle örme oyuncaklar çok çok güzel) ünlü sanatçıların tasarladığı LÖSEV bebeklerine kadar geniş bir ürün yelpazesi mevcut.LÖSEV’in ürünlerinin satışını yaptığı Ispanak sitesi de naylon poşet yerine alternatif minik çantaların alınabileceği bir aldığım site. Örgül şal, harfli magnetler, LÖSEV bebekleri, LÖSEV yastıkları, keçe yaka iğnesi, mutluluk sertifikası, yaşam sertifikasıgibi farklı alternatifleri var. Güzel ve anlamlı hediyeler olabilir.

LÖSEV İstanbul Ofisi: Konaklar Mahallesi, Çamlık Caddesi

No:7 3. Levent Beşiktaş-İSTANBUL

0212 268 68 68

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar