Ücretsiz Anne-Baba Günleri-Mayıs

Sevgili Kadıköy Anneleri;

ka-05042016-02
Mart buluşmamızdan

Anlam Psikolojik Danışmanlık Merkezi ile Mart ayında başlatmış olduğumuz ortak Anne-Baba Günleri projemizin Mayıs ayağı belli oldu. Nisan ayında spesifik olarak gündemi çokça meşgul eden “Çocuk İstismarı Hakkında Bilinmeyenler”i 12 anne ve 1 babayla birlikte konuşmuştuk. Bu aysa yine Mart ayındaki gibi siz ebeveynlerin sorularına cevap vermeye çalışacağız.

Ebeveyn olmak zor iş. Öncesinde kendinizi ne kadar iyi yetiştirseniz de, çocuğunuz büyürken karşılaştığınız her şeye hazırlıklı olmanız mümkün değil. Bir terapistten yardım almayı gerektirecek kadar büyük sorunlar olmasa da, her anne baba gün içinde pek çok kez kafasını karıştıran, ne yapacağına emin olamadığı durumlarla karşılaşır. Artık bu sorularınızı sorabileceğiniz, fikir alıp hem kendinizin, hem çocuğunuzun yaşam kalitesine katkıda bulunabileceğiniz bir yer var. Tüm bunları dikkate alarak her ayın üçüncü Çarşambası, Anlam Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde 0-5 yaş çocukları konuşmak için Anne-Baba Günleri’nde bir araya geleceğiz. Aklınıza takılanları konuşmak, sorularınızı yanıtlamak ve ebeveynlik yolculuğunuzda sizlere destek olmak için buluşuyoruz.

Ne?

Kadıköy Anneleri’ne ve Babaları’na Özel Ücretsiz “Anne-Baba Günleri” – Mayıs –

ka-18052016-01
Nisan buluşmamızdan…

Ne Zaman?

Her ayın üçüncü ya da son Çarşambası

25 Mayıs 2016, Çarşamba,  Saat: 11:00 – 12:30

Nerede?

Anlam Düşünce Davranış Değişim Eğitim Merkezi
ka-24022016-10

Bağdat Caddesi Gazi Muhtar Paşa Sokak Nural Apt. A Blok No:52/3 Feneryolu – KADIKÖY

Tel: 0 216 348 49 19

Kimler Katılabilir?

Tüm anne-babalar. Maalesef bebek ve çocukları seminere dahil edemiyoruz.

Kayıt Gerekli Mi?

Evet. Kayıt için bu yazının altına site üzerinden yorum yapmanız gerekmektedir. Yorum yapan ilk 16 kişiye kayıt bilgisi e-posta olarak atılacaktır. Aynı e-postaya dönüş olmaması halinde yedek liste oluşturulacaktır.

Kim Anlatıyor?

Uzman Klinik Psikolog Burcu Gençer: Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2003 yılında mezun olduktan sonra, Doğuş Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında, klinik psikologka-24022016-11 olarak görev yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi Kadıköy Şubesi’nde yetişkin ve çocuklara psikolojik danışmanlık hizmeti sağladı. 2009-2016 yılları arasında, Dr. Alper Hasanoğlu ile ortak ofisinde psikoterapi çalışmalarını yürütmüştür. Çocukların yaşadığı duygusal sıkıntılara ve davranış sorunlarına oyun terapisi teknikleriyle yaklaşan Gençer, ebeveynlere de çocuk yetiştirme süreçlerinde danışmanlık vermektedir. Oyun terapisi alanında, Amerika’da tanınmış isimlerden olan Dr. Risee VanFleet ve  ‘Family Enhancement and Play Therapy Center’ tarafından onaylı “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” ve ‘Filial Terapi’ eğitimlerini 2010 yılında tamamladı. Ayrıca, Yönlendirilmiş Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Theraplay ve Çözüm Odaklı Terapi alanlarında eğitimler aldı. Çocuk Merkezli Oyun konusunda eğitimler verdi. Çalışmalarına Anlam Düşünce Davranış Değişim Eğitim Merkezi’nde devam etmektedir.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar

10 YORUMLAR

  1. Merhaba, kontenjan dolmadıysa katılım için kayıt oluşturmak isterim 🙂 Şimdiden teşekkür ederim!

  2. Merhaba. Kontenjan dolmadıysa ben de katılmak isterim etkinliğe. Teşekkürler 🙂

Yoruma kapalı.