5. Geleneksel Yaza Veda&Tanışma Pikniği

İşte her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla beklenen büyük buluşmanın duyurusu! Bu kez 6 Ekim 2018 Cumartesi günü buluşacağız. Pikniğimiz 2018 versiyonunda Kadıköy Annesi, Babası, Bebeği, Ananesi, Dedesi vs toplaşıp Moda Sahil’deki parkta buluşup birbirinden leziz atıştırmalıklarımızı paylaşmıştık. Hava tabi ki bize özel çook güneşli ve çok sıcaktı. Gelen tüm Kadıköy Ailemize(karşıdan gelenler de vardı), destekçilerimize, emek veren, katkıda bulunan 150 kadar kişiye tekrar çok ama çok teşekkürler. 2018 pikniğinde neler yaptığımıza buradan, 2016 pikniğine kimlerin geldiğine ve neler yaptığımıza buradan, 2015 pikniği fotoğraflarına buradan, 2014 fotoğraflarına ise buradan göz atabilirsiniz. Gazete Kadıköy’den Sevgili Gökçe Uygun 2016 yılında pikniğimize konuk olup bu buluşmayı haber yapmıştı, ilgili haberlere buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Geçen yıl da her zaman desteğini esirgemeyen Kadıköy Life Genel Yayın Yönetmeni Sayın Kadir Toprakkaya duyurumuzu bu şekilde paylaşmıştı.

Bu yıl da 6 Ekim 2018 Cumartesi günü, Moda sahilde saat 12:00’da buluşacağız. Moda Starbucks’ın önünden Koço’yu geçip sahile iniyorsunuz. Sahilden devam ederken sağda baloncu amcayı ve tahta kamelyayı geçiyorsunuz. Solda tuvaletleri gördüğünüzde sapıyor ve çocuk parkına doğru konuşlanıyorsunuz ? Bizi bulabilmeniz için ağaçları balonlarla süsleyecek, çoluk çocuk biraz da gürültü yapacağız ? Yaza veda ederken herkes rengarenk giyinirse, rekli piknik taçlarımız da Tado Kids & Tado Events’ten olacak!

Bir de şimdi ve sonrası için fotoğraf hastagimiz #kadikoyanneleripiknik2018 unutmayın ve itinayla paylaşınız ?

[foogallery id=”7762″]

 

Her yıl olduğu gibi bu yol da piknik için her birlikte paylaşmak için imece usulü yiyecek-içecek, peçete, bardak, tabak, çatal-kaşık-bıçak getireceğiz. Menüyle ilgili aşağıda en popüler tuzlu&tatlı yiyecekleri görebilirsiniz:

Tuzlular: Yaprak sarma, Mercimek köftesi, Börek, Patates salatası, Kısır, Poğaça, Sigara Böreği.

Tatlılar: Kurabiye, Kek, Cupcake, Pasta.

O zaman, kimler ne yapıyor? Bu gönderinin altına katılım durumunuzu, kim kim geleceğinizi, hangi aktivitelere katılacağınızı ve pikniğe neler getirebileceğinizi yazarsanız biz de hazırlıklarımızı ona göre yaparız! Ayrıca içinde birbirinden güzel hediyelerin olduğu çantalar, piknik esnasında yalnızca bu yazı altına yorum bırakan kişilere verilecektir. Hem de kimin ne yiyecek-içecek-tabak-çatal-bardak vs. getireceğini aşağıda okursa, pişti de olmaz ve ihtiyaçları gideririz. Disquis ya da herhangi bir sosyal medya hesabınız aracılığıyla giriş yapıp yorumunuzu bırakabilirsiniz. 

Büyük çocuklar için sahilin en güzel parkının hemen yanında konuşlanacağımız için canları sıkıldığında hemen iki adım ötenizdeki oyuncaklar yardımınıza koşacaktır. Belediyeye ait tuvaletler ve alt değiştirme ünitesi de bir artı.

Şimdi bu topluluğu oluşturan herkesle tanışma ve yaza veda etme zamanı! Sizinle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Ne?

5. Geleneksel Yaza Veda&Tanışma Pikniği

Ne Zaman?

6 Ekim 2018 Cumartesi, 12.00-17.00 arası

Nerede? Moda Sahil Parkı. Moda Starbucks &  Koço’nun önünden ESKİ MODA İSKELESİ istikametinde sahile iniyorsunuz. Sahilden soldan devam ederken sağda baloncu amcayı ve tahta kamelyayı geçiyorsunuz. Solda tuvaletleri gördüğünüzde sapıyor ve çocuk parkına doğru konuşlanıyorsunuz ? Bizi bulabilmeniz için ağaçları balonlarla süsleyecek, çoluk çocuk biraz da gürültü yapacağız. Tam lokasyana buradan ulaşabilirsiniz:

Kimler Gelebilir? Pikniği özellikle hafta sonu yapmamızın amacı babaların da katılımının sağlanması ancak dilerseniz bebeğinizle yalnız ya da anneanne, babaanne ya da dedeyle de gelebilirsiniz ? Piknik alanında dağıtacağımız hediye çantalar, sadece bu yazının altına yorum bırakan kişilere verilecektir 🙂 Disquis ya da herhangi bir sosyal medya hesabınız aracılığıyla giriş yapıp yorumunuzu bırakabilirsiniz.

Program?

12.00-12.15 Piknik alanına yerleşme(Moda sahil parkının sol yanı), yeme içme, hediye paketlerinin dağıtılması.

12.15-12.45 Bale ve dans eğitmeni, aynı zamanda 5 aylık ikinci bebeğine hamile Nur Niyaz Bildik ile Hamile Dansı (tüm hamileler davetlidir!)

12.45-13.15 Pınar Sitemkar ile Hamile Yogası dersi (tüm hamileler davetlidir!)

13.30-14.15 Atöyle Sahne by Tuğçe Durakçı ile Yaratıcı Drama Yöntemiyle Çocuk Yogası (3+ yaş çocuklar için uygundur, mat, havlu ya da şal getirebilirsiniz)

14.30-15.00 Clauwi Babywearing Eğitmeni Zehra Dörter ile Babywearingle ilgili Bilgilendirme Çemberi: Bebeklerin neden taşınmaya ihtiyaç duydukları, ergonomi nedir, doğru taşıma yardımcısını nasıl seçeriz soruları üzerinden koyu bir sohbet olacak. Kısaca çenberde şimdiye kadar bebek giyen giymeyen herkese bebek giymenin özü verilecek. (Kendi taşıyıcınızla çembere katılabileceğiniz gibi, eğitmenin getireceği taşıyıcıları da deneyebileceksiniz)

15.15-16.00 Başak Sönmez ile Joimove Babies & Joimove Toddlers Çemberi (12 haftalıktan itibaren bebeklerinizle sling, kanguru, wrap vs ile ve 3-7 çocuklarınızla katılabilirsiniz) 

16.15-16.45 Başak Sönmez ile Masallarla Dans dersi (4-7 yaş çocuğunuzla katılabilirsiniz).

Hediyeler? 

5. Geleneksel Yaza Veda&Tanışma Pikniği’ni destekleyen ve gelecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler!

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri

 

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar