Yenidoğan Bebekler için Alabileceğiniz Doğum Hediyeleri

Sevdiklerinizin unutulmaz anlarını daha özel kılabilmek ve ailenize yeni katılan minik üyeye hoş geldin diyebilmek için hediye arıyorsanız, birçok farklı seçenek ile karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizi tebrik etmek ve yenidoğan bebeğe özel hediyeler alarak onlara samimi bir merhaba demek istiyorsanız, hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Yenidoğan Bebekler için Alabileceğiniz Doğum Hediyeleri

Kapı Süsleri ve Anı Defterleri

Mutlu anı herkesin öğrenmesini istiyorsanız hastane odasına veya ev kapısına kapı süsü asabilirsiniz. Aynı zamanda pelüş ayıcıklar ve renkli kurdeleler arasından bebeğinizin ismini yazdırabileceğiniz kişiye özel ürünleri de inceleyebilirsiniz. Özel anların hikayelerini ölümsüzleştirdiğiniz fotoğraflar sayesinde son derece anlamlı bir bebek albümü ve anı defteri oluşturabilirsiniz.

Bebeğinizle en özel anlarınızın fotoğraflarını ve kaleme aldığınız özel hikayeleri saklayabileceğiniz defterler ve albümler bir ömür boyu anlamını yitirmeyecek özel seçenekler arasındadır. Bebeğiniz ile ilgili bilgileri, aile hikayelerini ve hislerinizi yazabileceğiniz anı defterleri, özel anlarınızın sonsuza kadar sizinle olabilmesini sağlar.

Kıyafetler ve Gelişim Destekleyici Ürünler

Eğer alternatif hediyeler arıyorsanız bebek kıyafetlerini de değerlendirebilirsiniz. Bebeklerin renkli dünyalarına hitap edebilecek şekilde özel olarak tasarlanan bu kıyafetler arasında erkek ve kız bebekler için ayrı seçenekler bulabilirsiniz. Bebeklerin moda dünyasına uyumlu olan kıyafetler ve aksesuarlar ile onları mutlu edebilirsiniz.

Bebekler için özel olarak tasarlanan pek çok farklı hediye seçeneği vardır. Bebek gelişimini destekleyen mama kapları, kaşık ve dişlik gibi özel gereçler bulabileceğiniz gibi aynı zamanda zeka gelişiminde önemli bir rol üstlenen oyuncaklara da denk gelebilirsiniz. İlk adım ayakkabıları, aylık gelişime uygun oyuncaklar ve yürüteçler en değerli hediyeler arasında yer alır.

Hijyen ve Bakım Ürünleri

Kozmetik ve hijyen sağlayıcı ürünler de bebekler için tercih edilebilecek ürünler arasındadır. Yenidoğan bebeklerin bakım ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde karşılayabilecek set şeklindeki ürünler en ideal seçeneklerdendir. Bebekler yeni doğdu zaman ihtiyaç duyabileceği neredeyse tüm bakım ürünlerini içeren setler, sağlıklı ve güvenilir yapıları ile bebeklerin cildine son derece iyi gelir.

Bebekler için iyi bir bakım ürünü arıyorsanız bebek bakım seti ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Set halindeki bakım ürünler bebek sağlığı açısından herhangi zararlı bir madde içermez.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar