Benusen Restoran & Tasarım Bookshop Cafe

BENUSEN RESTAURANT  VE TASARIM BOOKSHOP CAFE

Bebek Dostu Mekanlar’da bu hafta Benusen Restaurant ve Tasarım Bookshop Cafe var.


BENUSEN RESTAURANT

Artık emzirmeyi sonlandırdınız, eski günlerin hatırına bir öğleden sonra(akşam değil) rakısı yapalım diyorsunuz. Bebeği bırakacak kimse yoksa da Benusen’de hiç sorun değil! Yılların meyhanesinin bu tip durumlar için mama sandalyeleri ve ilgili garsonları bile var. Ayrıca birbirinden lezzetli ve taze balık ve meze çeşitleri de…Küçük bebeklere yoğurt, meyve gibi seçenekler de bulabilirsiniz tabii. Bizimkine gönül rahatlığıyla meze ve balık yedirdim, tavsiye ederim. Dışarıda oturup bebeğim görmeden bir sigara tellendireyim yahu diyorsanız, bu da mümkün. Çünkü sobalar o kadar iyi ısıtıyor ki, soğuk havalarda üşütme derdi yok. Böylece sigara dumanı da hiç rahatsız etmiyor. Bir tek tuvaleti tek kişilik, küçük bir kabin ve yardımsız alt değiştirmek biraz güç olabilir ama o kadar da olsun artık. Hiç çekinmeyin, meyhane keyfinize bebeğinizle devam edin!

Adres: Caferağa Mh. 34710 Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 337 08 09

E-posta: benusenrestaurant@gmail.com

Web sitesi: www.benusenrestaurant.com


TASARIM BOOKSHOP & CAFE

Mango’nun yan sokağında çok cazip bir kitapçı ve kafe var. Hep önünden geçiyordum fakat hiç girmemiştim. Sonunda şeytanın bacağını kırdık ve bizimkiyle içeri girdik. Genelde çok dolu olmuyor, yine böyle sakin bir gündü, hatta bizim dışımızda kimse yoktu ama sonra bir masa daha doldu. Mama sandalyesi burası için lüks, haliyle böyle bir beklentim yoktu ve haklı çıktım. Kahveleri güzel ama menüde bebek için pek seçenek yok elbette(İnek sütü hariç). İçeride basamaklar olduğundan bebek arabasını girişte bırakmanız uygun olabilir. Tuvaletini denemedik ama alt değiştirme masası olduğunu hiç sanmıyorum. Zira kafe yalnızca yetişkinler için olduğunu her halinden belli ediyor. Fakat atmosfer gerçekten hoş, bir iki yıl sonra oğlumla gitmek için gün sayıyorum.

Adres: Osmanağa Mh. Bahariye Cd.  Nevzemin Sk.  No:6/A Kadıköy / İstanbul

E-posta: info@tasarimgroup.com.tr

Instagram: @tasarimbookshop


Tasarım Bookshop Cafe
Tasarım Bookshop Cafe

Sevgiler;
Zeynep Öz

Evrim Güneş’in annesi. 2003 İTÜ Şehir ve Bölge Planlama, 2006 İTÜ Kentsel Tasarım yüksek lisans mezunu. 2006-2007 yılları arasında Londra’da kalıp kendini aradı. Uzun yıllar özel sektörde çalıştıktan sonra 2009’da Kültür ve Turizm Bakanlığında uzman olarak görev yapmaya başladı. Halen görevine devam ediyor. 2012 yılından beri Kadıköy’de oturuyor.

Kadıköy’deki diğer Bebek Dostu Mekanlar‘ı keşfettiniz mi?

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar