8 Mart Özel Instagram’ın Anneleri Sofia Deniz İçin Buluşuyor

Kadıköy Anneleri olarak 19 Kasım 2020 tarihinden bu yana sahiplendiğimiz SMA Tip 1 Savaşçısı Sofia Deniz için, bu kez de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel denk getirdiğimiz ve farklı şehirlerden Instagram’ın 10 annesiyle birlikte gerçekleştireceğimiz bir canlı yayının duyurusunu yapmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. Bu buluşmanın hem yaratıcısı, hem de isim annesinin İlk Kitaplığım köşemizi hazırlayan Sevgili Hafize Çınar Güner‘e ait olduğunu da özellikle belirtmek isteriz.

Bizler kadınlar gününde “Sofia Deniz’in iyileşip büyüdüğünü görmek istiyoruz. Bununla birlikte; onun da kadınlar gününü kutlayacağı günlere kavuşması için acilen tedavisine ulaşmasını diliyoruz. Bu nedenle; kadınlar gününde bizler kadın olarak birçok problemi gündeme getirip konuşabiliriz. Ancak; her şeyden önce zamanla yarışan çocuklarımızı tedavilerine ulaştırmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.

8 Mart Özel Instagram’ın Anneleri Sofia Deniz İçin Buluşuyor

6-21 Kasım tarihleri arasında 6 yayınevi, 17 kadın girişimcinin 82 ayrı paketten oluşan, 8.300 TL değerinde ürün bağışı ardından, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Eskişehir, Mersin, Çanakkale, Denizli, Yalova, Bilecik gibi 11 farklı şehirden 79 farklı bağışçı sayesinde 100.000 TL’ye ulaşan bir bağış miktarına eriştiğimiz #sofiadeniziyasatalim kampanyamızdan sonra daha fazla ne yapabiliriz deyip, 18 Aralık 2020 tarihinde Küçük Kitap Kurtları 2021 Kış Özel Buluşması, ardından da 13 Şubat 2021 tarihinde ebeveynlere yönelik olarak Murat Moroğlu ile Bir Bavul Kitap Söyleşisi gerçekleştirdik. Sonuçta; 35 sanal papatya satarak 875 TL topladığımız Küçük Kitap Kurtları buluşması fotoğraflarına buradan, 13 kahve bileti satarak 710 TL topladığımız Bir Bavul Kitap söyleşisi fotoğraflarına buradan göz atabilirsiniz.

Sofia Deniz’in de memleketi olan Adana, Ayvalık ve İstanbul’un farklı semtlerinden oluşan annelerle canlı yayındayız. Sonuçta; birlik olarak çok daha büyük kitlelere ulaşıp, Sofia Deniz’e umut olmak istiyoruz.

Instagram’ın 10 Annesinin SMA Farkındalık Sohbeti

Instagram’ın farklı kitlelere hitap eden 10 ayrı anne hesabıyla birlikteyiz. Çünkü; SMA Tip 1 savaşıcısı Sofia Deniz için farkındalık söyleşisinde buluşuyoruz. Hatta; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe özellikle denk getirdiğimiz bu canlı yayınımızda bir hedefimiz var. O da Sofia Deniz’i tedavisine ulaştırmak için hangi kanallarla destek olunabileceğini duyurmak. Her bir hesabın 100 kişiye ulaşarak, toplamda 1000 kişinin SMA hakkında farkındalığını sağlamak.

İşte güzel gönüllü 10 Instagram Annemiz:

Siz Neler Yapabilirsiniz?

Bu farkındalığa katkı sağlamak için yapabileceklerinizi sizin için maddeledik:

    • 8 Mart akşam saat 21.00’de Instagram hesabımızdan Instagram’ın 10 annesiyle birlikte gerçekleştireceğimiz Kadınlar Günü özel canlı yayınımıza katılabilirsiniz.
    • Canlı yayınımızın duyurusunu, yukarıdaki görselleri kaydederek çevrenizle paylaşabilirsiniz.
    • Canlı yayınımıza katıldığınızda, yine takipçileriniz ve çevrenizle paylaşarak canlı yayına davet edebilirsiniz.
    • Sofia Deniz’in Shopier hesabından 25 TL’den başlayan fiziki ya da dijital ürünlerden kredi kartı ya da banka kartınızla taksit ya da tek çekimle satın alabilirsiniz.
    • Son olarak; Sofia Deniz’in kumbarasında satılmak üzere kendi ürününüzü bağışlayabilirsiniz.

Bu farkındalık söyleşisine canı gönülden destek veren 10 kadın olarak sizlerle Sofia Denize için 8 Mart Kadınlar Günü akşam 21.00’de buluşmak için sabırsızlanıyor ve gönüllü 10 annemize de teşekkürlerimizi borç biliyoruz.

Sofia Deniz’in manevi anneleri olarak sonuca en kısa sürede, sizlerin de destekleriyle ulaşacağımıza inancımız sonsuz. Bizler kadınlar gününde “Sofia Deniz’in iyileşip büyüdüğünü görmek, onun da kadınlar gününü kutlayacağı günlere kavuşması için acilen tedavisine ulaşmasını istiyoruz. Ve kadınlar gününde bizler kadın olarak birçok problemi gündeme getirip konuşabiliriz. Ancak; her şeyden önce öncelikle zamanla yarışan çocuklarımızı tedavilerine ulaştırmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız. Bu nedenle; siz de yanımızda olursanız mutlu oluruz.

Sevgilerimizle,

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar