Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik Maratonu Hafta 5: Yol Arkadaşlarım

ka-15-05-2015-logoHerkese sımsıcak bir merhaba 🙂#KadıköyAnneleriDeniyor hastagimizle sürdürdüğümüz Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik kampanyamızın ortasına geldik bile. Kampanyanın ve Silk’n markasının yüzü olarak yaptığımız paylaşımlar umarız hepimize ışık tutuyordur. Size zaman zaman ürünle birlikte yaşam şekliniz ve beslenmenizdeki ufak değişiklerle nasıl mucizeler yaratabileceğinize dair ip uçları da veriyoruz. Şimdi sırada selülitle mücadele için yol arkadaşlarını paylaşmak var. Sizin arkadaşlarınızla tanışmak için sabırsızlanıyoruz!
Selülitle Mücadele İçin Yol Arkadaşlarım

Sizin daha ince, daha güzel görünmek için sırlarınız, vazgeçilmezleriniz neler? Mesela sizi çok ince gösteren özelka-15-05-2015-silk1 kesim bir elbise, her akşam uyumadan önce yediğiniz yeşil elmanız, gün boyu elinizden düşürmediğiniz bitki çaylarınız, özel yürüyüş ayakkabılarınız, sert bir kese, zayıflamak için bir baş ucu kitabın olabilir. Ve size özel daha pek çok  farklı şey… Siz de kendi selülitle mücadele sırlarınızı #evimdegüzellik hastagiyle paylaşır mısınız? Benim sırrım ne derseniz, aşırı tuz, kafein, baharat ve yağ tüketiminden uzak durmak, yürüyen merdiven yerine merdivenleri kullanmak, hızlı yürüyüş yapmak ve pilatese gitmek. Hocaya özellikle problemli bölgeye yoğunlaşmasını salık vermeyi de unutmuyorum tabi:) Bunlar benim deneyimlerim, diğer kadınlar neler yaşamış birlikte bakalım.
Kadınlar Silk’n Silhouette Deneyimlerini Anlatıyor…
Silk’n Silhouette sihirli etkilerini kısa sürede gösteriyor. Şimdiye kadar özellikle karın bölgesinde gözle görülür bir iyileşme söz konusu. Peki daha önce kullanan kadınların deneyimlerine kulak kabartmak ister misiniz?
*Cildim her zamankinden daha yumuşak, portakal kabuğu görüntüsündeki değişim şaşırtıcı.
*Cihaz çok sessiz çalışıyor, hafif ve derli toplu. Çok rahat kullandığımı söyleyebilirim.
*Güzellik salonuna gitmeye gerek kalmadan böyle bir ürünü evimde kullanabilmek harika!
*Bu ürün beni sadece selülitlerimden kurtarmadı aynı zamanda daha sağlıklı beslenmem konusunda motive etti.
Oldukça iddialı yorumlar değil mi? Tabi bu sonuçlara ulaşmak tek başına cihazla mümkün değil. Her hafta bu konuda yardımcı arkadaşlara da başvuruyoruz. Bu haftanın listesi epey kalabalık.
Haftanın Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Önerileri
  • Domates: Cildinizi sıkılaştırır(Şimdilerde fiyatı düştü.).
  • Kereviz: Toksinlerin atımını ve yağ yakımını kolaylaştırır(Pek sevdiğim söylenemez:P).
  • Maydonoz Çayı: Sindirimi kolaylaştırır, vücuttaki fazla suyun(ödemin) atılmasını sağlar.
  • Ispanak Çorbası: Sindirimi kolaylaştırır, vücuttan fazla suyun atılmasını kolaylaştırır(Bol bol kıymalı yemeğini yememize rağmen çorbasını hiç denemedik.).
  • İp Atlamak: Hem eğlenceli hem de bol kalori yaktıran bir aktivite. Bugün deneme ne dersiniz(Bazı Hollywood starları instagram videolarında ip atlama görüntülerini paylaşıyorlar.)?
  • Kitaplığınızı Düzenleyin: Kitaplığınızdaki kitapların yerini değiştirmeye ne dersiniz? Belki okumayı unuttuğunuz bir kitabınızı veya tekrar okumak istediğiniz bir kitabı bulabilirsiniz(Nefis fikir!).

ka-15-05-2015-silk2Selülit azaltımı konusunda devrim, vücut hatlarınızı sıkılaştıran bu yeni buluşa siz de sahip olmak istiyorsanız, #TavsiyeKanali nın yeni yarışmasına katılabilirsiniz. Kampanya sayfasında detayları bulunan yarışma için,  Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik eşliğinde paylaşımlar yapmanız yeterli. Herkese açık olan yarışmanın konusu, 2. hafta yazımızda yayınladığımızla aynı.“Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik kampanyası hakkında şimdiye dek neler öğrendiniz? Silk’n Silhouette Mucizesine sahip olmak sizin için neden önemli?”

Yarışmaya blog yazısı, etkili görsel eşliğinde ilgili metin veya video çalışması ile katılabilirsiniz. Biliyorsunuz hashtag #EvimdeGüzellik ve #TavsiyeKanali’nı hem marka hem de tüm melekler takip ediyor. Bu sebeple tüm paylaşımlarda hashtagin kullanılması çok önemli.

Şimdiye paylaşımlarımızdan oldukça yararlı bilgiler öğrendiniz diye düşünüyoruz. Bu defa yarışmayı kazanabilmek adına yaratıcı çalışmalar konusunda sizi yönlendirmek isteriz. Mesela problemli bölgenizi ve hayalinizdeki vücut tipini harmanlayıp paylaşabilirsiniz. Bizim buna benzer bir paylaşımımız instagram üzerinde olmuştu.

Yarışmaya son katılım tarihi ise 14 Haziran 2015 Pazar gecesi.

Türkçe kullanım videosu da işte burada:

Unutmayın, tavsiyeler hayatı kolaylaştırır!

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar