Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik Maratonu Hafta 7: Son Düzlük

ka-15-05-2015-logoSilkn Silhouette ile #EvimdeGüzellik kampanyasında 7. yani son haftaya geldik bile… Geçtiğimiz haftalarda Tavsiye Kanalı aracılığıyla ilan ettiğimiz ikinci yarışmanın sonucunu da bu hafta açıklanıyor olacak. Hem kampanyayı hem de yarışmanın sonucunu takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Bu hafta şimdiye dek yaşadığım deneyimi detaylandırmak istiyorum. Bu sebepten Sık Sorular Sorular‘a cevaplar niteliğinde sizin için bir liste hazırladım. Umarım işinize yarar;
  • Silk’n Silhouette kişiye özel bir ürün değil. Nemli bir bezle silerek birden fazla kişi rahatlıkla kullanabilir.
  • Selülit azaltımı konusunda devrim yaratan ve vücut hatlarınızı sıkılaştıran yeni buluş Silk’n Silhouette, acı çekmeden de güzelleşmeyi mümkün kılıyor. Bedeninizde 5. haftadan sonra gözle görebileceğiniz etkisi için düzenli kullanımınız çok önemli. Bu mucize ürün cildinizi ütülüyor ve derin etki yapıyor. Zaten kullanım bittikten sonra bölgedeki hafif gerginlik ve uyuşmayı hissedeceksiniz. Çok hafif bir ısı yayıyor ama bunun dışında bir hissiyat yok.
  • Gelişimi gözlemlemek için tedavi uygulanan bölgenin fotoğraflarını aşama aşama çekmek fayda sağlıyor. Şimdiye kadar tek bölge çalıştığımdan sadece bu bölgenin fotoğrafını instagram hesabımızda paylaşmıştım.
  • Silk’n Silhouette ambalajında bir şişe Slider Jel (kayganlaştırıcı jel) bulunmaktadır. Bu jeli seansa başlamadan önce cildinize ince bir tabaka halinde sürün. Su bazlı jel cildinizi nemlendirir ve iletkendir. Silk’n Silhouette’in cildinizin üzerinde daha kolay hareket etmesini sağlar. Cildiniz fazla ısınmaz ve kızarmaz. Slider Jel’i ayrı olarak da satın alabilirsiniz. Kutunun içerisinde çıkan jel bittiğinde aynı markayı satın alabileceğiniz gibi her hangi bir ultrason jeli de kullanabilirsiniz. Jel olmadan cihaz kesinlikle işe yaramıyor.
  • Düzenli kullanım önemli demiştik. Tedaviyi, televizyon karşısında favori dizinizi izlerken, sevdiğiniz müzik eşliğinde veya telefonu speaker’a alıp arkadaşlarınızla sohbet ederek uygulamak daha keyifli ve eğlenceli gelecektir. Bu konuda disiplinli gerçekten önemli. Bedenimizle daha barışık ve güvenli bir yaz tatili bizi beklerken, sanırım akşamları bebek uyuduktan sonra izlediğim televizyon programlarının sayısı artacak. Mesela ben öyle yaptım. Survivor izlerken 26 dakikada üst karın bölgem bitti 🙂
  • Kullanmadan önce uyguladığınız kayganlaştırıcı jelin de rahatsız edici bir kokusu yok(kokuya karşı hassas olan bir burna sahip olarak onayladım.) Tam da yaz gelirken selülitlerinden kurtulup vücudunu şekillendirmek istediğimden, sporu da bıraktığımdan, zamanlama açısından bence mükemmel.
  • Silk’n Silhouette’i her vücut bölgesinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Silk’n Silhouette doktorlar veka-25-06-2015-01 dermatologlar tarafından tavsiye edilmektedir. Tıbbi kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. Klinik testlerden geçmiştir. Testler vücudun çeşitli bölgelerinde yapılmış, kullanımın güvenli ve etkili olduğu anlaşılmıştır.
  • İhtiyacımız olan bölgeye 10 hafta boyunca yalnızca haftada 2 defa uygulamamız yeterli. Örneğin üst bel bölgesini seçtim ve toplamda 26 dakikada işim bitti. Bel, kol, kalça, kaba etler, sırt, göğüs, uyluk ve baldır için düşük, orta ve hızlı seçeneklerle tek tek dakika ayarları kullanım kılavuzunda yer alıyor.

Selülit programı boyunca sağlıklı beslenme ve yaşamla ilgili de pek çok ip ucu verdik. İşte bunlardan sonuncuları aşağıdaki gibi;

Kereviz çorbası:  Tok tutar ve yağ yakımını hızlandırır. Mineral ve vitamin deposudur.

Kabak çorbası: İdrar söktürür, bağırsakları rahatlatır

Zeytin: Kolesterolünüzü düşürür, bağışıklık sisteminizi güçlendirir ve az miktarda tüketilirse hem tok tutar hem
de faydalıdır.

Greyfurt: Vitamin kaynağıdır, özellikle karın bölgesindeki yağlarının yakılmasında etkilidir.

Geyfurt suyu: Yağ yakımınızı arttırır ve bölgesel yağ yakımı konusunda etkilidir.

Ananas:  Yağ yakımını kolaylaştırır, özellikle bölgesel yağların yakılmasında etkilidir.

Dans: Geleneksel oryantal dansımız hem bedeninize iyi gelir hem de sizi eğlendirir

Koşu:  Hem nefesinizi açmak hem de bol bol ter atmak için sahil kenarında veya ormanlık alanda keyifli bir koşu yapmanızı öneriyoruz.

Daha çok merdiven: İlk denemenizi bu defa bir rekorla taçlandırmaya ne dersiniz. Bakalım arada kaç basamak fark var!

ka-25-06-2015-02Silk’n Silhouette bizi daha sağlıklı yaşamak için motive ediyor

Selülitsiz ve daha sıkı bir cilt için attığımız her adım, aslında bizi daha sağlıklı bir yaşam sürmek konusunda motive
ediyor. Daha iyi besleniyoruz, daha çok hareket ediyoruz… Siz de hemen bugün çevrenizdeki insanları daha güzel bir görünüm ve daha sağlıklı bir yaşam konusunda motive edin. İnanın kendisi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Daha genç bir vücut

Silk’n Silhouette ile yapacağınız her bir uygulamadan sonra, cildinizin esneklik kazandığını, vücut çizgilerinizin sıkılaştığını ve selülitin azaldığını hissedeceksiniz. Devrimci HT teknolojisi ile şimdi daha genç bir vücudun keyfini çıkarma zamanı!

Peki Silk’n Silhouette’i siz nerede bulabilirsiniz?

Evimize profesyonel güzellik merkezlerindeki cihazları getiren Hollanda kökenli Avrupa’nın en güvenilir firmalarından Silk’n’in tüm dünyada büyük beğeni toplayan selülit cihazı Silk’n Silhouette artık Türkiye’de de satılıyor biliyorsunuz ve ulaşmak çok kolay. Eğer siz de evinizde bir selülitten kurtulma, sıkılaşma programına başlamak istiyorsanız hepsiburada.com dan Silk’n Silhouette’e ulaşabilirsiniz. Cihazın Türkiye fiyatı 799 TL. Doğrudan satın alabileceğiniz link burada. 

Elimde halen 30 Haziran 2015 tarihine kadar kullanılabilecek 2 adet 250 TL’lik indirim kuponu bulunuyor.ka-15-05-2015-silk7 Eğer siz de bu ürünü satın almaya karar verdiyseniz, aşağıdaki şartları yerine getirmeniz yeterli. Yarışmamıza katılan iki kişiye indirim kuponu hediye edeceğiz. Gönderilerin en geç 26 Haziran Cuma akşamı saat 23:00’e kadar yapılması gerekiyor. Herkese boş şans!

?instagram hesabımızı takip ediniz
?hesaptaki ilgili gönderiyi repost ediniz
?Silkn Silhouette’in neden sizin olması gerektiğini bir yorum yazınız

Son olarak türkçe kullanım videosu da işte burada, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. #KadıköyAnneleriDeniyor

Aslı Altınok Erdal

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar