Happy Moon’s Şaşkınbakkal Köşk

Bu haftaki çocuk dostu mekanımız Happy Moon’s Şaşkınbakkal Köşk.

Mama sandalyesi                  ✓

Çocuk Menüsü                      ✗

Boya kalemi/kitabı               ✓

Oyun odası                            ✗

Oyun Parkı/Bahçe                ✗

Alt değiştirme ünitesi           ✓

ka-10032016-05

Happy Moon’s, her şubesindeki özenli servisi ve çalışanlarının ilgisi ile her zaman gönlümü fethetmiş olan bir restaurant zinciri. Şaşkınballak Köşk(Erenköy) şubesi de Noter Sokak’ın hemen başında, solda hafif içeride kalıyor. Biraz geride olması sayesinde Bağdat Caddesi’nin kalabalığından ve gürültüsünden kurtarılmış bir ortam sunuyor.

Mekanın girişindeki rampa sayesinde pusetinizle rahatlıkla girebiliyorsunuz. Ayrıca oldukça geniş bir alanının olması da çocuklu aileler için çok büyük avantaj. Hatta biz gittiğimizde genelde üst kısımda oturuyoruz. Böylece çevrede oturanları rahatsız etme derdi de olmadan rahat hareket edebiliyorsunuz. Bu durum, özellikle bebek puseti ile gittiğinizde büyük kolaylık sağlıyor.

ka-10032016-06

Menüde çocuklar için ayrı bir bölüm olmasa da, çocukların sevdiği yemeklerin çoğu bulunuyor. Ayrıca çocuğunuzun isteği doğrultusunda ufak değişiklikler de yapabiliyorlar. Örneğin oğlum çok karışık soslar sevmediği için penne makarnayı napoliten soslu istedik ve hiç sorun çıkarmadan siparişimizi hazırladılar. Küçük yaştaki çocuklar için mama sandalyeleri bulunuyor. Yeterli adette mama sandalyesi bulunduğundan yoğun zamanlarda bile müsait bir sandalye bulabiliyorsunuz.

ka-10032016-04

Çocukların oyalanabilmesi için boya kalemleri ve de boyama kağıdı getiriyorlar. Böylece özellikle 3 yaş üzeri çocuklar için güzel bir oyalanma aktivitesi oluyor. Ayrıca, tüm çalışanlar çocuklarla çok ilgililer. Gerek sipariş sırasında, gerekse sonrasında sürekli iletişim kurup onları da memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

ka-10032016-03

Özellikle küçük yaşta çocuğu olanlar için en önemli konulardan biri olan alt değiştirme ünitesi kadınlar tuvaletinde bulunuyor. Biraz arkada kaldığı için bulmakta sorun yaşarsanız çalışanlardan yardım isteyebilirsiniz 🙂

Gerek çalışanlarının yaklaşımı, gerek mekanın elverişliliği açısından Erenköy Happy Moon’s çocuklarınızla her mevsim tercih edebileceğiniz bir mekan.

ka-10032016-02

Adres: Suadiye Mah. Bağdat Cad. Noter Sok. No:23 Erenköy,  Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 411 72 73

E-posta: info@happymoons.com.tr

Web: www.happymoons.com.tr

[author title=”Mine Dedekoca” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2015/08/ka_minededekoca_foto.jpg”]Aras ve Emre’nin annesi. Doğma büyüme Kadıköylü ve bir Kadıköy aşığı. 2011 yılında Aras’ın doğması ile birlikte kurumsal hayata veda edip kendi işini kurarak evden çalışmaya başladı. Halen kurucusu olduğu elektronik davetiye sitesi davetpostasi.com‘u ve ortağı olduğu Amerikan ahşap mıknatıslı oyuncak markası tegu.tr‘yi yönetiyor ve aynı zamanda Stage-co ekibi ile birlikte girişimcileri destekleyen etkinlikler ve eğitimler düzenliyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar