Zeki Çocuk Anaokulu-Kadıköy Anneleri Partisi-Yaz

GÜNCELLEME // 04.08.2017 08.30 // Kontenjanımız dolmuştur, ilginiz için çok teşekkür ederiz! Bir sonraki etkinlikleri erkenden haber almak için bilgi@kadikoyanneleri.com adresimize iletişim bilgilerinizi bırakıp e-posta listemize kayıt olabilirsiniz.

Sevgili Kadıköy Anneleri;

Küçük Kitap Kurtları Yaz Buluşmasından sonra verdiğimiz küçük arayı telafi ediyor ve Zeki Çocuk Anaokulu’nda gerçekleştireceğimiz Kadıköy Anneleri-Yaz Partisi’ni duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Partimiz tabii ki her buluşmamızda olduğu gibi yine ücretsiz, yine sürprizlerle dopdolu ve üstelik bu kez açık havada, okulun 770 m²’lik, ağaçlarla dolu muhteşem bahçesinde olacak! Anne-çocuk yogası, yüz boyama, kum boyama, seramik atölyesi, takı tasarımı, nostalji sokak oyunları, İspanyolca Hoca eşliğinde salsa dansı… İşte diğer detaylar:

Ne?
Kadıköy Anneleri ve Çocuklarına Özel Ücretsiz “Yaz Partisi’”

Kimler Katılabilir?
18 ay-6 yaş arası bebekler/çocuklar ve aileleri.

Ne Zaman?
05 Ağustos 2017 Cumartesi –  Saat: 15:00 – 17:00

Nerede?
Özel Zeki Çocuk Anaokulu
Caddebostan Mah. Demirağa Çıkmazı Sok No:8 Kadıköy/İstanbul

Program İçeriği?

15:30-15:50    18-24 ay  çocuklar için eğitmen eşliğinde anne-çocuk yogası

16:00 -16:20   24-36 ay  çocuklar için eğitmen eşliğinde anne-çocuk yogası

Aktivite Köşeleri (36 ay-6 yaş arası çocuklar için)

  • Yüz boyama
  • Kum Boyama  Atölyesi
  • Seramik atölyesi
  • Takı tasarım Atölyesi
  • Nostaljik sokak oyunları
  • İspanyol Hoca eşliğinde “Salsa Dansı”

İkram?

Anaokulunun kendi bünyesinde hazırladığı yiyecek ve içecekler olacaktır.

Ücret?
Programımız dahilindeki tüm etkinliklerimiz ücretsizdir.

Kayıt Gerekli Mi?
Okulun kapasitesini aşmamak adına kişi sayınız, çocuğunuzun yaş bilgisiyle birlikte en geç 02.08.2016 Çarşamba gününe kadar bu yazının altına yorum olarak yazmanızı rica ediyoruz.

Zeki Çocuk Anaokulu
Zeki Çocuk Anaokulu T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın anaokulları için hazırladığı mevzuata uygun olarak 2–6 yaş arası çocuklara eğitim sunan M.E.B’ na bağlı özel eğitim kurumudur. 08:00 – 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Tam gün 08:00 – 18:30 saatleri arasında, yarım gün 08:00 – 13:00 saatleri arasında, Oyun Grubu 10:00 – 12:00 saatleri arasında uygulanmaktadır.

Fiziksel Özellikler
770 m2 bahçesi, 300 m2 bina kullanım alanlı, 2.5 katlı, müstakil bir villada hizmet veren okul merkezi konumda olmasına rağmen sakin, ağaçlar arasında, şehir karmaşasından uzak nezih bir mekânda yer almaktadır. Çocukların doğa ile iç içe, geniş oyun alanları ile oyuna doyabilecekleri, veliler için de en değerli, varlıkları olan çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri bir okuldur. Okul, her yönden gün ışığı yansıtan pencerelerinden, yüksek tavanlarına kadar çocuk sağlığını olumlu etkileyecek özelliklere sahiptir, Geniş bahçe ve oyun parkı, çocukların güvenli ve sağlıklı bir  şekilde yararlanıp, eğlenebilmeleri için dizayn edilmiştir.

Butik tarzda hazırlanmış olan Zeki çocuk Anaokulunda, 2-6 yaş grubu öğrencilere eğitim veren farklı büyüklükte 4 sınıf bulunmaktadır. Yemekler bünyelerinde çocukların gelişimi ve sağlıklı beslenmesi göz önünde tutularak evinizde gösterdiğiniz özenle ev mutfağı ortamında yapılmaktadır. Hijyen, güvenlik ve sağlamlığı kalitenin en önemli parçaları olarak önemseyen ve uygulamayı prensip edinen okulda, her sınıfa kurulan kamera sistemi, yangın detektörü, yangın merdiveni, gaz alarm detektörü, deprem anında erken uyarı sistemi, jeneratör ve temiz su deposu mevcuttur.

Eğitim Sistemi
Okulda Eğitim modeli olarak çoklu zekâ kuramı uygulanmaktadır. Çoklu zekâ kuramının uygulamaları geniş bir alanı kapsamaktadır. Her bireyin birbirinden farklı algılama ve anlama, olaylara birbirinden farklı yaklaşım ve problem çözme yetenek ve tarzları vardır. Öğrenme şekilleri de birbirlerinden farklıdır. Mesela, görsel zekâsı gelişmiş olan çocuklar resimlerle ve video filmlerle daha zevkli öğrenirlerken, bedensel zekâsı olan çocuklar dokunarak, deneyerek ve uygulayarak daha iyi öğrenirler. Matematiksel zekâya sahip çocuklar mantığa dayalı, sebep sonuç ilişkileriyle rahatça öğrenirken, müziksel zekâya sahip çocuklar müzikle, dilsel zekâsı olan çocuklar ise dinleyerek ve okuyarak öğrenmede daha başarılı olurlar, sosyal zekâlı çocuklar konuşup, iletişim kurarak, kendine dönük zekâsı olan çocuklar ise tek başına çalışarak öğrenmekten zevk alırlar.

Anne-Çocuk Yogası

ka-30072016Sevilay Gürbüz Gümüşayak: 1982 istanbul doğumluyu. Sakarya Üniversitesi Seramik bölümü mezunu. 10 yıldır yoga ile ilgileniyor. Her yaş ve seviyeden kişiyle çalışabilmekte. Hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, hamile yogası, çocuk yogası, anne&bebek yogası, ofis yogası, pranayama (nefes terapi), meditasyon seansları düzenlemekte. Kişinin fiziksel, duygusal ve zihinsel özelliğine göre kişiye özel ders de vermekte. Ayrıca Dorn terapi ve Kranio sacral terapi uygulayıcısı. Dorn terapiyle eklem hizasızlıkları, skolyoz, fıtık, migren, bağışıklık sistemi düşüklüğü, Fibromiyalji, enerji düşüklüğü, depresyon başta olmak üzere daha birçok rahatsızlıklarda çok iyi sonuçlar alabilmekte. Kranio sacral terapiyle bedenin kendi kendini iyileştirmesine destek olamakta.

ALDIĞI EĞİTİMLER:

1) Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitim / Vivekenanda Yoga Üniversitesi Hindistan, Bangalore – 250 saat 

2) Hamile Yogası Eğitmenlik Eğitimi / Vivekenanda Yoga Üniversitesi 40 saat

3) Yin Yoga ve Anatomi Eğitimi / Cihangir yoga,Berivan Aslan SUNGUR / 35 saat

4) Birtlight Hamile Hamile Yogası Eğitmenlik Eğitimi / 30 saat

5) Anne&Bebek Yogası Eğitmenlik Eğitim / Nefess Yoga, Sima İBRAHİMİYE ÖLÇER – Nur SAKALLI / 32 saat

6) Restoratif Yoga / Cihangir Yoga, Mey ELBİ / 14 saat

7) İleri Seviye Yoga Ve Yoga Anatomisi (50 saat:anatomi, fizyoloji, yoga anatomi, patolojilere yaklaşım. 50 saat:kesitler halinde bölgesel derin anatomi, haraketin anatomisi, patolojilere yönelik uygulamalı anatomi. 50 saat:duyguların anatomisi, fizik ve enerji beden) / Advayta Yoga, Neval ARAS / 150 saat.

8) Menepoz Döneminde Yoganın Faydaları / Banu ÇADIRCI / workshop (3 saat)

9) Dorn terapi / Çağla YÜKSEL

10) Kranio sacral terapi / Leonid SOBOLEFF

Tüm Kadıköy Anneleri’ni bu sımsıcak buluşmaya bekliyoruz!

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar