Küçük Melekler Anaokulu-Kadıköy Anneleri Partisi-Kış

Sevgili ‪#‎KadıköyAnneleri‬ 19 Aralık Cumartesi günü Küçük Melekler Çocuk Yuvası nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz partinin kontenjanı 16.12.2015 11:30 itibariyle dolmuştur. İlginiz için çok teşekkür ederiz!

Yeni yıla kadar organizasyon yok mu demiştik 🙂 Evet yine duramadık ve bu kez çok farklı ve dopdolu bir buluşmaka-12122015-01 hazırlığı içine girdik. Kızıltoprak’ta bulunan Küçük Melekler Anaokulu, yıl bitmeden 1-6 yaş arası çocuk sahibi Kadıköy Anneleri’ne eğlenceli bir partiyle “Merhaba” diyor olacak!

Tüm Kadıköy Anneleri ücretsiz olarak Küçük Melekler Anaokulu‘nda gerçekleştirilecek olan etkinliğimize davetli! İçerik nasıl mı?

*Sitemizde de uzman yazarımız olan Psikolog Nilgün SALTAŞ tarafından verilecek “Etkili İletişim Teknikleri” semineri.

*Dans Eğitmeni Tuğçenur ULUSAN’ın önderliğinde son dönemlerin gözde dansı zumba.

*Atölye çalışmaları ve sürpriz etkinlikler.

Kimler Katılabilir?
1-6 yaş arası çocuklar, anneler, babalar, anneanneler, babaanneler, teyzeler, dedeler…

Ne Zaman?
19 Aralık 2015 Cumartesi –  Saat: 13:00 – 15:00

Nerede?
Küçük Melekler Anaokulu
Zahitbey Sok. No:3 Kalamış-Kızıltoprak Kadıköy/İstanbul

Program İçeriği?
*Etkili iletişim teknikleri semineri
*Sanat Atölyesi
*Yaratıcı Masa Etkinlikleri
*Eğlenceli oyunlar
*Zumba dansı

Hediyeler?ka-11122015-01
Tüm katılımcılarımızın 1-6 yaş arası çocukları için 1 ders saati

*ORFF ritim etkinliği
*Modern dans dersi
*Sanat atölye çalışması
*Oyun grubu etkinliği

Ve ayrıca etkinliğimize katılan tüm çocuklarımız için
* sürpriz hediyeler

Ücret?
Programımız dahilindeki tüm etkinliklerimiz ücretsizdir.

Kayıt Gerekli Mi?
Sevgili ‪#‎KadıköyAnneleri‬ 19 Aralık Cumartesi günü Küçük Melekler Çocuk Yuvası nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz partinin kontenjanı 16.12.2015 11:30 itibariyle dolmuştur. İlginiz için çok teşekkür ederiz!

Okulumuzun kapasitesini aşmamak adına katılım durumunuz, kişi sayınız, iletişim bilginizi ve çocuğunuzun yaş bilgisiyle birlikte en geç 16.12.2015 Çarşamba gününe kadar bu yazının altına yorum olarak yazmanızı rica ediyoruz. Kesin kayıt için yorum bıraktığınız e-postanıza konfirmasyon mesajı atılacaktır.

Psikolog Nilgün SALTAŞ
ÇOCUKLARIMIZA OLUMSUZ DUYGULARIMIZI ANLATABİLMEK
SEN DİLİ YERİNE BEN DİLİ İLE KONUŞMAK

ka_foto_nilgunKızgınlık ve öfke zaman zaman hepimizi etkileyen olumsuz duygulardır. Bu olumsuz duyguları yoğun olarak yaşadığımız zamanlarda verdiğimiz bağırmak, hakaret etmek, küçümsemek gibi sözel ya da sarsmak, vurmak gibi davranışsal tepkilerimiz, karşımızdaki kişiler için oldukça yıkıcı olabilir. Ayrıca bu gibi hareketler karşımızdaki kişiyi, özellikle de çocuğu çok korkuttuğu gibi, onun da bize karşı kızgınlık duymasına neden olabilir.

Bununla birlikte olumsuz duygularımıza neden olan durumları görmezden gelmek, sabır göstermek, yok saymaya çalışmak tarzı davranışlarımız, öfke ve kızgınlığımızı ifade etme yöntemi olarak pek de verimli olmamaktadır. Zira öfke ve kızgınlık aşırı birikmiş enerji gibidir, en olmadık yerde ve en olmadık şekilde ortaya çıkıverir. Kızgınlık ve öfkenin zamanında ifade edilmeyip biriktirilmesi sonucu, en ufak bir olumsuz hareket kızgınlığın bir yanardağ gibi patlamasına, dışarıya akmasına, boşalmasına neden olur.

Bu durum çocuk için çok şaşırtıcı, kaygılandırıcı, ebeveynler içinse özellikle aşırıya kaçılmışsa, pişmanlık ve suçluluk duyguları yaratmaktadır.

Kızgınlık ve öfke de diğer tüm duygularımız gibi doğal ve gereklidir. Ancak önemli olan öfke ve kızgınlığımızı yok saymadan bu olumsuz duygularımızı yapıcı bir şekilde ifade edebilmektir.

*Peki kendimizi daha net ve doğru çocuğumuza nasıl anlatabiliriz?
*Ben ben demeden ve bencil bir insan algısı yaratmadan benli cümleleri nasıl kurabiliriz?
*Çocuğumuzla iletişimimizi daha olumlu nasıl kurabiliriz?

Ve daha birçok sorunuzun cevapları; Psikolog Nilgün SALTAŞ ile birlikte 1-6 yaş arası çocuğu veya tanıdığı olan Kadıköy Annelerine özel olarak hazırladığımız sohbetimizde minik ikramlar, ufak hediyeler ve sürprizler eşliğinde sizleri bekliyor olacak.

Çocuklarınız ile ilişkilerinizde bir farkındalık yaratabilmek için çocuklarınızı da yanınıza alarak size özel bu ücretsiz söyleşide hep birlikte sorunlarımızı paylaşalım ve sıcacık bir ortamda çözüm yolları bulalım.

ZUMBA
Dans Eğitmeni Tuğçenur ULUSAN

ka-11122015-02Son yıllarda dans severlerin sıklıkla tercih ettiği ve popülerliğini her geçen gün arttıran zumba dansı, hareketleri ve figürleri ile insan bedenine fiziksel ve psikolojik anlamda birçok yarar sağlamaktadır.

Gelin, dans öğretmenimizin liderliğinde bu eğlenceli ve hareketli dansı çocuklarınız ve sizlerle birlikte Küçük Melekler Anaokulunda gerçekleştirmenin keyfini hep birlikte yaşayalım.

Tüm Kadıköy Anneleri’ni bu sımsıcak buluşmaya bekliyoruz!

Sevgili ‪#‎KadıköyAnneleri‬ 19 Aralık Cumartesi günü Küçük Melekler Çocuk Yuvası nda ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz partinin kontenjanı 16.12.2015 11:30 itibariyle dolmuştur. İlginiz için çok teşekkür ederiz!

Sevgiler,
Kadıköy Anneleri

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar

55 YORUMLAR

  1. Merhaba ben Candan Gül 19 aylık kızım Cansu ile birlikte bu güzel etkinlikte eğer yeriniz musaitse sizlerle olmak isteriz. Teşekkürler.

  2. Merhaba 20 aylik oğlum ve babası ile gelmek istiyoruz. İlkegokcek@hotmail.co.uk

  3. merhaba biz 1ve 3 yaslarındaki oğullarım olan Ata, Mustafa Kemal ve ablamızla katılmak istiyoruz. teşekkür ediyoruz. alemdar_emine@ hotmail. com

  4. Aslı hanimin davetiyle farkettim, ben de katılmak istiyorum. Eğer yeriniz kaldıysa, biz de orada olmak isteriz.

    • Merhaba, maalesef bu e-postaya da konfirme gönderemiyoruz, farklı bir adres yazmanız mümkün müdür?

    • Merhaba, maalesef bu e-postaya konfirme gönderemiyoruz, farklı bir adres yazmanız mümkün müdür?

  5. 3.5 yaşındaki kızım Zeynep Ece Şaşmaz ile anne ve babası olarak aranızda bulunmak isteriz.

  6. 3.5 yaşındaki kızım Zeynep Ece Şaşmaz ile anne ve babası olarak aranızda bulunmak isteriz.

  7. Merhabalar,
    6 yaşında Alp ve Emre adında ikiz çocuklarım ve eşimle katılmak istiyoruz.
    Mail adresim:sibelmk@hotmail.com.
    Teşekkürler 🙂

  8. Merhabalar,
    6 yaşında Alp ve Emre adında ikiz çocuklarım ve eşimle katılmak istiyoruz.
    Mail adresim:sibelmk@hotmail.com.
    Teşekkürler 🙂

Yoruma kapalı.