Cafe & Shop / Juliet Rooms & Kitchen

CAFE & SHOP

Barlar Sokağı’nın bir üst sokağında Thales’e iki kala böyle bir yer var. Önünden geçerken kalabalığa bakıp girmeyi düşündüğünüze fakat sonra vazgeçtiğinize bahse girerim. Çekinmeyin, girin oraya. İçerideki anneanne evi dekorasyonu o kadar hoş ki hangi masaya oturmak istediğimi kestiremedim ilk anda (Dışarıda yer bulması pek kolay olmuyor zira). Bebeğiniz için mama sandalyesi var. Bebek arabasını içeride bir köşeye sığdırabiliyorsunuz. Olur da dışarıda yer bulduysanız arabayı içeride bırakın, çünkü çok geniş bir açık alanları yok. Menüsü başarılı, bebekler için az da olsa birkaç seçenek bulabilirsiniz. Çok sıkışınca onu köşedeki piyanoyla oyalamak mümkün (Biz öyle yaptık ama yaş büyüdükçe uzun süre durmuyorlar malum, 2 dakikayı geçmedi piyano resitalimiz). Tuvalet küçük, alt değiştirme olayı biraz zorlayabilir.

Adres: Caferağa Mh. Bahariye Cd.  Hacı Şükrü Sk. No: 11 Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 449 93 30

Email: merhaba@cafeandshop.net

Web sitesi: www.cafeandshop.net

[divider]

JULIET ROOMS & KITCHEN

Yeni açıldı ama hemen doldu. Düz ayak mekan, sessiz sakin Şifa Sokak’ta konutların arasında açılır açılmaz keşfedildi. Aslında üst katları hostel ve otel olarak hizmet veriyor ama giriş katı restoran. Kahvaltılarını şiddetle tavsiye ediyorum! Fakat mama sandalyeleri henüz yok. (Çok baskı var, yakında alacaklarına eminim.) Biz evimiz yakın diye evden mama sandalyesi taşıdık, yoksa bizimkinin mandalina ağacı barındıran bir yerde oturma eylemi sürdürmesi pek mümkün olmuyor. Tuvaletleri küçük ama iş görebilir. Mekan ferah, sıcak havalarda dışarısı ideal. Sokaktan çok sık araç geçmediği için tehlike az.

Adres: Caferağa Mh.  Şifa Sk. No: 31  Moda / Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 348 70 00

Email: info@julietmoda.com

Web sitesi: www.julietistanbul.com

[author title=”Zeynep Özdamar” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2014/06/ka_zeynepozgan_foto.jpg”]Evrim Güneş’in annesi. 2003 İTÜ Şehir ve Bölge Planlama, 2006 İTÜ Kentsel Tasarım yüksek lisans mezunu. 2006-2007 yılları arasında Londra’da kalıp kendini aradı. Uzun yıllar özel sektörde çalıştıktan sonra 2009’da Kültür ve Turizm Bakanlığında uzman olarak görev yapmaya başladı. Halen görevine devam ediyor. 2012 yılından beri Kadıköy’de oturuyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar