Ocak Ayının En Çok Okunan 5 Yazısı

Yeni yıl, doğum günü, açılış, toplantı, etkinlik derken geldik Şubat ayına. 2015 planlarımızdan bir kısmını hayata geçirmeye başladık. Bunlardan bir tanesi de haftalık yayın akışında günde bir yerine artık iki yazı yayınlanmasıydı. 1 Şubat itibariyle bunu hayata geçirmiş bulunuyoruz. Yeni yılda daha fazla konu ve daha fazla yazarla burada buluşacağız. Bir de kaçıranlar için 2014’ün en çok okunan yazılarını derlediğimiz gibi, 2015 yılında her ay bir Top 5 listesi hazırlayalım istedik.

Kadıköy Anneleri gururla sunar, işte Ocak ayının en çok okunan 5 yazısı:

[dropcap]1[/dropcap]

Balkabaklı Yumurta

Balkabağı hakkında ne kadar bilgi sahibiyiz? Çocuklarımıza olan faydaları neler? Hangi vitamin ve minarelden zengin? Bu sorulara çok kısa cevap vermek istiyorum öncelikle çünkü bugünkü tarifimiz Balkabaklı Yumurta.

[dropcap]2[/dropcap]

Bir Yazar İki Kitap

Kitabın ön kapağındaki kocaman kırmızı yeşil gözlü gülümseyen bir filin hortumuna sevgiyle sarılmış gülümseyen çoraplı çocuk resmi bizi bir dostluk öyküsüne davet ediyor. Kitabın adı olan soru cümlesi ise bu dostluk öyküsüne dair merak uyandırıyor; “Kırmızı Fili Gördünüz mü?”

[dropcap]3[/dropcap]

Meğer En Güzel koku Süt Kokusuymuş

Uzun bir yolumun olduğunu biliyordum, hem de daha öncesinde hiç yürümediğim ve bilmediğim bir yol…Ve bildiğim bir şey daha vardı ki benim asıl doğumgünüm 5 Şubat 2014 saat 17:53’dü.

[dropcap]4[/dropcap]

Özüm’ün Hamilelik Günlüğü 22. Hafta

Ben bu ay kendimi daha çok anne gibi hissetmeye başladım. Kızımın ellerini, yüzünü, minicik ayakları gördüm ya, o gün bu gündür onu kucagima alacağım anı hayal edip, gözlerimi dolduruyorum. Artık her bebek-çocuk dikkatimi daha çok çekiyor, hepsiyle tek tek ilgilenmek istiyorum:) Bakalım eğer bu ultrasondan sonra büyük bir değişiklik olmazsa, sevgili eşime çok benzeyen bir kızımız olacak.

[dropcap]5[/dropcap]

Röportaj: Baby Sensory

Şimdi size bu güzel insan ve eğitim koordinatörlüğünü yaptığı Baby Sensory Turkeyhakkında daha fazla bilgi vermek istiyorum. Yazının sonunda tabi ki bir Kadıköy Anneleri klasiği olan indirim duyurusu var. Hepinize çay, kahve eşliğinde keyifli okumalar!

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık sektöründe pazarlama işi, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, Yansıyan Kadınlar belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar