Küçük Kitap Kurtları 2021 Güz Buluşması

Sevgili Kadıköy Anneleri merhaba, birlikte olduğumuz yedi yıl içinde butik kitabevlerinde, kütüphanede, organik pazarda, sahilde, parkta, kafede pek çok güzel buluşma gerçekleştirdik. Pandemi sürecinde ise çocuklarımız derslerini bile çevrimiçi yaptığından özel bir buluşmamız dışında bu etkinliğimize ara vermiştik. Küçük Kitap Kurtları Buluşmalarımızı bizler de sizler kadar özledik. Çok uzun bir aranın ardından, yeniden sizlerle bir araya geleceğimiz için çok mutluyuz. Üstelik, bu kez mahallemizde açılan Moda Çocuk Kitaplığı’nda buluşacağımız için daha da heyecanlıyız. Yazar Betül Kanbolat “Şehre Giden Yol” adlı kitabını 23 Ekim 2021 Cumartesi günü, saat 15.00’de bizlerle paylaşacak ve küçük kitap kurtlarımız için imzalayacak. İple çektiğimiz Küçük Kitap Kurtları 2021 Güz buluşmamızın ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz!

Küçük Kitap Kurtları 2021 Güz Buluşması

[foogallery id=”10311″]

Ne?

Kadıköy Anneleri Küçük Kitap Kurtları 2021 Güz Buluşması. Betül Kanbolat’ın yazdığı ve Hajar Moradi’nin resimlediği, Dinozor Çocuk tarafından yayımlanan “Şehre Giden Yol” adlı kitap yazarı tarafından katılımcılarımıza interaktif olarak okunacaktır. Bu kitaba dair Sanat Kritik’teki yazımı buradan okuyabilirsiniz.

BirGün Gazetesi’nde düzenli olarak çocuk kitapları hakkında yazılar yazan Betül Kanbolat, aynı zamanda Habitat Tv’deki Kipatlı Günler programını yürütüyor. Ayrıca programın Youtube kanalına yüklenen kayıtlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kimler Katılabilir?

05- 08 yaş grubundaki küçük kitap kurtları

Ne Zaman?

23 Ekim 2021 Cumartesi günü, 15.00 – 16.00 saatleri arası

Nerede?

Buluşmamız Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi’nde gerçekleşecektir. İlk olarak Moda Gönüllü Evi bünyesinde açılan Moda Çocuk Kitaplığı hakkındaki röportajımı buradan okuyabilirsiniz. Daha sonra hava koşullarının elverişli olması halinde buluşmamız Gönüllü Evi’nin bahçesinde yapılacaktır. Eğer hava yağışlı olursa, buluşmamız sosyal mesafeye dikkat edilerek içeride yapılacak olup Moda Gönüllü Evi’nin iki giriş kapısı da açık tutulacaktır.

Adres: Moda Caddesi 190/A Moda/ Kadıköy (Koço Rest. karşısı)

Program Nasıl?

15.00-15.10 Toplanma ve kitabın satın alınması

Öncelikle buluşmanın giriş bileti, etkinliği yapılacak olan ”Şehre Giden Yol” adlı kitaptır. Ayrıca katılımcılarımız, kitabı Moda’daki Orfe Moby Dick’ten ya da etkinlik sırasında buluşmanın yapılacağı mekânda açılacak kitap standından kitabı alabilirler. Kitabın ücreti 20 liradır.

15.10-15.50  Yaratıcı Okuma

Dinozor Çocuk tarafından yayımlanan “Şehre Giden Yol” adlı kitap, yazarı tarafından katılımcılara interaktif okunacaktır.

15.-50- 16.00 İmza

Etkinlik sonrası kitaplar, yazarı tarafından imzalanacaktır.

Kayıt Gerekli mi?

Mekânın kapasitesini aşmamak adına kesin katılım durumunu kişi sayı belirterek bilgi@kadikoyanneleri.com adresine bildirmeniz iyi olacaktır.

Büyük, küçük tüm kitap kurtlarını buluşmamıza bekliyoruz! Görüşmek üzere,

Sevgiler,

Hafize Çınar Güner
Hafize Çınar Günerhttps://kadikoyanneleri.com/category/ilk-kitapligim/
1976 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında yüksek lisansını ise Yaratıcı Drama alanında tamamladı. “İlköğretimde Yaratıcı Drama” ve “Eğitim İçin Tiyatro” kitapları yayımlandı. Oluşturduğu sanat ve oyun yoluyla öğrenme tasarımları pek çok konferans ve kongre programında yer aldı. Sekiz yıl önce yayımlanan ilk göz ağrısı “İyi ki Varsın Tilki Toni” adlı serisinin ardından ise şu ana kadar farklı yayınevlerinden yayınlanmış ve yayına hazırlan yirmi çocuk kitabı bulunuyor. Yirmi yılı aşkın bir süredir çocuklarla çalışıyor ve 2005 yılından bu yana Terakki Vakfı Okulları'nda yaratıcı drama ve tiyatro öğretmenliği yapıyor. Bir web sitesindeki “İlk Kitaplığım” adlı köşesinde resimli kitaplar hakkında yazılar yazıyor ve mevsimde bir defa olmak üzere Küçük Kitap Kurtları Buluşmaları düzenliyor. Yürüttüğü “Masal Yoga” atölyeleriyle kitabevleri, okullar, fuarlar, kütüphaneler ve parklarda pek çok çocuğu masallarla buluşturuyor. Okuma kültürünün yaygınlaşması adına çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor ve yürütüyor. Kadıköy Belediyesi Moda Gönüllü Evi'nde mahalle eliyle açılan Moda Çocuk Kitaplığı'nın koordinatörlüğünü yapıyor. Cumhuriyet Kitap Eki’nin “Taş-Kâğıt-Makas” isimli çocuk ve gençlik edebiyatı sayfasının ardından şimdi ise Sanat Kritik’te çocuk kitaplarını yorumluyor. Eşi, oğlu ve kedileriyle birlikte Moda’da yaşıyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar