Park Residence Cadde’ye Doğa Rutkay&Kerimcan Kamal Geliyor

Sevgili Kadıköy Anneleri ?

Öncelikle 2 Haziran 2014 tarihinden itibaren verdiğiniz tüm destekler için hepinize kucak dolusu teşekkürler ?Kadıköy Anneleri olarak daha fazla sosyalleşelim ve birbirimize kenetlenelim, komşuluk ruhunu yeniden hayata geçirelim istiyoruz bu yüzden de artık tüm platformlarda çok daha aktif olacağız ?

Yakında harika (tabi ki ücretsiz) etkinliklerimizin duyuruları da yine bu mecralarda paylaşılacak. Çok fazla mesaj alıyoruz, biz hep kaçırıyoruz bu etkinlikleri, nasıl takip edebilir diye, aman ben duymadım demek istemiyorsanız, bilgi@kadikoyanneleri.com a iletişim bilgilerinizi bırakabilir ve e-posta grubumuza dahil olabilirsiniz.

[divider]

[foogallery id=”7295″]

[divider]

Biz Kadikoy’de kocaman bir aileyiz ve komşuluk ruhunu yeniden canlandırmak için harekete geçiyoruz ? Yeni dönemimizde ilk duyurularımızı şu şekilde yapmıştık. Geçtiğimiz Cumartesi günü Merve Yıldırım ile Meliha Okur’un aile ekonomisi ve kentsel dönüşümün komşuluk ilişkilerine etkisi üzerine yaptığı söyleşiye ev sahipliği yapan @parkresidencescadde , Pazar günü ise Astrolog Hande Kazanova’nın 2018 burç yorumları ve astroloji haritası sohbeti ile Kadıköylüleri ağırlamıştı.

Kadıköy’de oturduğumuz için sizce de çok şanslı değil miyiz 🙂 #kadikoyanneleri için bu hafta sonu da ücretsiz harika bir etkinlik var. Doğa Rutkay’ı sevmeyen yoktur sanıyoruz, peki ikizlere hamile olduğunu biliyor muydunuz? 15 Nisan Pazar yani yarın saat 15.00’da @parkresidencescadde de Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal’dan aşka dair bir söyleşi var ve yine hepimiz davetliyiz.

Bağdat Caddesi’ne iki dakika uzaklıkta mesafede bulunan Park Residence Cadde projesi bu hafta sonu da ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Peki siz Pazar günü planınızı yapmış mıydınız? 6 aylık ikizlerine hamile olan Doğa Rutkay, yarın saat 15.00’da @parkresidencescadde ‘de eşi Kerimcan Kamal’la birlikte bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu etkinliğe çocuğunuzla da katılabilirsiniz ?

Ünlü tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ve eşi gazeteci- yazar Kerimcan Kamal’ın katılacağı söyleşide aşk, sevgi, ilişkiler üzerine renkli bir sohbet gerçekleştirilecek. Etkinlik ayrıca saat 15:00’da başlayacak ve katılım tamamen ücretsiz, üstelik çay ve kahve ikramlı.

Son yılların en gösterişli yerleşim projesi olarak kabul gören Park Residences Cadde bölgesinde hiç bir projenin sahip olmadığı 20 dönümlük dev bir yeşil alana sahip. Güvenlik açısından da birçok uluslar arası güvenlik araştırmalarından tam not alarak geçen Park Residences Cadde, yeni oluşan bölgelerin aksine, Bağdat Caddesi gibi değeri belli olan bir lokasyonda bulunuyor.

[divider]

[clickToTweet tweet=”Park Residence Cadde’ye Doğa Rutkay&Kerimcan Kamal Geliyor!” quote=”Ücretsiz etkinlik duyurusunu Kadıköylü çevrenizle de paylaşın!” theme=”style3″]

[divider]

Bağdat Caddesi’nin kalbinde yer alan Park Residences Cadde için açık adres:

Göztepe Mahallesi, Mehmet Şeyda Sk. No:2, 34724 Kadıköy

(Giriş A ve C Kapısı ) – 0216 504 18 80

İstanbul’da olmayanlarınız varsa üzülmeyin, instagram hesabımızdan canlı yayın gerçekleştireceğiz. Çünkü #kadikoyanneleripaylasir

[author title=”Aslı Altınok Erdal” image=”https://kadikoyanneleri.com/wp-content/uploads/2016/05/ka_asli_foto.jpg”]1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı(Nam-ı diğer “Muhtar Anne”), 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupagete İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektöründe 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri’ni kurdu. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, İFSAK bünyesindeki 4 Mevsim Büyükada, Şiirden Fotoğrafa İstanbul, KadınOgrafi belgesel fotoğrafçılık projeleri ve aile hayatı dörtgeninde hayatta kalma mücadelesi veriyor.[/author]

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Benzer Yazılar