Puduhepa Kadıköy Anneleri ile Buluşuyor!

Puduhepa ve Kız Kardeşleri’ni duymayan kaldı mı? Eğer kaldıysa tanışmak için harika bir fırsat var önünüzde….

Sevgili Renan’ın davetiyle Puduhepa ile tanışmak için Tavsiye Evi’nde buluşuyoruz! Kendisi ile daha önce yaptığımız röportajı buradan okuyabilirsiniz. Tavsiye Evi nasıl bir yer acaba? derseniz de, Kadıköy Anneleri’nin 2 yaşını kutlamak için bizi muhteşem bir iftar yemeğinde ağırlayan mekanın fotoğraflarını buradan görüntüleyebilirsiniz. Yine bir klasik olarak 4 yaşımızı da Tavsiye Evi’nde kutlamıştık. Bu buluşmanın fotoğraflarını da buradan görüntüleyebilirsiniz. Yiyecek ve içecek ikramlarıyla bizi yeniden ağırlamaya hazırlanan mekanda bizi nasıl bir program mı bekliyor? İşte detaylar:

[foogallery id=”8067″]

Ne?

Kadıköy Anneleri ve Kadıköy Çocukları’na Özel Puduhe Buluşması ve İmza Günü

Kimler Katılabilir?

6 -8 yaş grubundaki çocuklar ve anneleri

Ne Zaman?

16 Mart 2019 Cumartesi, 11:00-13:00 saatleri arası

Nerede?

Tavsiye Evi

Bağdat Caddesi Bostan Tüccarı Sokak Beyazgül Apt. No:7 A Blok Daire 7 Bostancı

Telefon: 0(216) 358 9999

Program Nasıl?

11.00-11.30 Puduhepa kitabının yazarı Demet Kılıç, Kadıköy Çocuklarına kitabı anlatacak

11.30-12.30  Yazar ve Çizer Demet Kılıç Puduhepa’yı nasıl çizdiğini gösterecek ve çocuklarımıza kendi hayallerini çizdirecek.

12.30-13.00 Yazarın kitapları imzalaması. Dilerseniz Puduhepa kitabı ve/veya Puduhepa ve Kız Kardeşleri ürünlerinin satın alabilirsiniz(nakit ya da kredi kartı ile satın alabilirsiniz) ve böylece TOÇEV’e bağışta bulunabilirsiniz.

Kayıt Gerekli mi? 

Evet. Kontenjan 10 anne-çocuk ile sınırlıdır. bilgi@kadikoyanneleri.com a yazan ilk 10 anne-çocuk etkinliğe katılabilecektir. Konfirmasyon e-postada bırakılan cep telefonu aranarak verilecektir.

Gelecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler!

  • Kadıköy Anneleri’ne abone olarak, tüm yazılarımızı yayınlandığı an bildirim şeklinde alabilir ve böylece anında haberdar olabilirsiniz. Bunun için, web sitemize girdiğinizde karşınıza çıkan ufak bildirim onayı penceresinde yer alan “İzin Ver” kutucuğunu işaretlemeniz yeterli.
Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar