Kadıköy Anneleri’ne Özel Ücretsiz Bebek Taşıma Workshop’u-Bahar

ka-300315-2Aslında bebeklerimizi taşıma tarihi o kadar eski ki! İlk Asya’da başlamış bu furya ve günümüze dek gelişerek devam etmiş, zamanla daha da modernleşmiş aslında. Türkiye şartlarında çocuğunuzla toplu taşımalara binmek yada bebek arabası kullanmak o kadar zor ki, sanırız en kolayı bebeğinizi bağlayıp çıkmak. Özellikle bir annenin iki elini birden kullanabiliyor olması büyük avantaj. Evde yemek yerken, dışarıda alışverişte, yoga yaparken ya da bebeğinizle keyifli bir yürüyüşe çıkmak için sling-kanguru kesinlikle vazgeçilmez.

Peki piyasada bir çok kanguru var, hangisini almalı? Nasıl takmalı? Öne doğru taşınabilir mi? Bebeğin duruş pozisyonu nasıl olmalı?

İşte bu soruların cevabı İnanna Kadın Farkındalık Merkezi İnanna Kadın Farkındalık Merkezi ve Kadıköy Anneleri Kadıköy Anneleri & Kadikoy Moms sponsorluğunda, Anne Burada’nın katkılarıyla yaptığımız ücretsiz bebek taşıma seminerinde. Birlikte deneyimleyip birlikte öğreneceğiz. Daha önceki  sınırlı kontenjan dahlindeki yoğun ilgi gören babywearing eğitimimize katılamayanlar bunu kaçırmasınlar!

Katılımcı ailelere çok güzel hediyelerimiz olacak. Neler mi?

www.anneburada.com‘dan ekstra %10 indirim.

CatBird Baby kanguru 319 ₺ yerine sadece 270 ₺

Johnson’s Baby’den hediye sepeti.

Kidyy’den %25 indirim çeki.

Zelişin Sabunları’ndan  hediye sabunlar.

Elif’in Yemek Köşesi’nden nefis kurabiye ve cupcakeler.

[divider]

Eğitim Tarihi: 11 Nisan 2015 Saat: 15:30 – 17:30

Eğitimi Veren: Moby ve Catbird Baby Bebek Taşıma Eğitimi uzmanı Enise Gülşah Yılmaz

Eğitim Mekanı: İnanna Kadın Farkındalık Merkezi Bağdat Caddesi, Suadiye Mahallesi, Açangül Sokak, Sema Apt. 6/10 ŞAŞKIN BAKKAL İSTANBUL

Adres Tarifi: Şaşkınbakkal Marks&Spencer’dan sağa dönünce soldaki ikinci sokak, Şaşkınbalık’ın yan apartmanı.

Workshop İçerik:

Bebek Taşımaya Giriş

Bebek Taşıma Tarihi

Bebek Taşımanın faydaları ( premetüre-gazlı bebekler ve kolik bebekler için)

En ünlü Bebek Taşıma Metaryelleri

Bebek Taşıma ile Pratik yapma ( birlikte sling ve kanguruları takıp duruş pozisyonları hakkında bilgileneceğiz)

Kontenjan 15 anne ve bebek ile sınırlıdır. Kayıt için bilgi@kadikoyanneleri.com adresine ad- soyad/ hamilelik/bebek doğum tarihi, cep telefonu bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Benzer Yazılar