Kadıköy Anneleri Deniyor: Philips Lumea IPL Hafta 1

Sevgili Kadıköy Anneleri;

Bizim #kadikoyannelerideniyor hastagiyle birer Tavsiye Meleği olduğumuz bilmeyen kalmamıştır sanırız. Ürün/hizmet kategorisi altında sizlerle denediğimiz ürün ya da hizmetlerin bilgilerini paylaşıyoruz. Geçen yıl da yaza girerken kurucusu yine bir Kadıköy Annesi olan Sevgili Renan’ın girişimi Tavsiyeka-14042016-02 Kanalı vasıtasıyla Silk’n Silhouette kampanyasına dahil olmuş ve hafta hafta size deneyimlerimizi hem buradan hem de sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla aktarmıştık. Bu yıl de yeni bir güzellik ürünü denemesiyle karşınızdayız. Avrupa’nın 1 numaralı yoğunlaştırılmış atışlı ışık yeknolojisini (IPL) markası Philips’ten dermatologlar tarafından geliştirilen ve 2000’den fazla kadın üzerinde test edilen Philips Lumea Prestige SC2007/00 IPL. Geçenbahar selülitlere karşı çıkmıştık, bu bahar da istenmeyen tüylere karşı hep birlikte savaş açacağız! Hem de sadece vücut değil, özel aparatı sayesinde yüz bölgesini de kapsıyor. Kendi evinizin konforunda, kablo derdi olmadan tüylerimizden kurtulmak mümkünmüş meğer! Kampanyayla ilgili paylaşımlarımızı #benimzamanim hastagiyle facebook, twitter, instagram ve g+ hesaplarımızdan ve tabi ki buradan takip edebilirsiniz. Ha takip edip de ne olacak derseniz, ürün nasıl kullanılır, etkisi ne kadar sürer, acı hissettiriyor mu, çalışma şekli ve sonuçlar tarafsız paylaşılıyor olacak. Merak ettiğiniz sorular da buraya yorum olarak yazabilirsiniz. Ayrıca siz de dönem dönem yapılacak yarışmalara katılıp ürünü ücretsiz ya da indirimli şansı elde edebilirsiniz. Hepimizin birer anne olarak zamanı çok değerli öyle değil mi? Şimdiden katılımlarınız için çok teşekkürler!

ka-14042016-01Doğumdan yıllar önce tüm vücut 2 farklı merkezle için 4-5 seans epilasyona gitmiştim. O zaman için memnun da kalmıştım ancak doğumdan sonra malum tüylenme arttı ve şimdi de tekrar güzellik merkezlerine gidecek zamanım yok. Ben de geleneksel yöntemlerle devam ediyordum tabi ki bu kampanya karşıma çıkana kadar. Aslında piyasada epey biliniyormuş, sanırım benim cahilliğim cihazın özeliklerini okuyunca çok şaşırdım. Evde epilasyon yapılabileceğini hiç bilmiyordum. 8 hafta sürecek bu “deneyim maratonu” sonucunda umuyorum ki hem siz, hem de ben, evde IPL teknolojisi kullanarak epilasyon konusunda merak ettiğimiz her soruya yanıt bulacağız. Tabi bir yandan da  Tavsiye Kanalı Kampanya Sayfasını ziyaret etmeyi sakın unutmayın.
Ürün hakkında mini notlar burada;
*Philips Lumea hassas ışık atışları ile tüy köklerini hedef alarak tüylerin uyku evresine girmesini sağlar ve uzunka-14042016-05 süre boyunca tekrar çıkmalarını engeller. 
 
* Tüm vücut ve yüz bölgesinde (gözlere yakın olan kaş bölgesi hariç) kullanılabilir.
 
* Kol ve bacaklar gibi geniş bölgeler için bir başlık, bikini bölgesi, koltuk altı, dudak üstü, çene altı, favori bölgesi gibi küçük ve hassas bölgeler için ekstra filtreli hassas başlık olmak üzere 2 başlıkla kullanılabilir.
* 250.000 den fazla ışık atım gücüyle senelerce kullanılabilir.
 
* 2 haftada bir yapılan 4 uygulama sonunda tüylerde %80 azalma görülür.
 
* Şarjı bittiğinde şarj adaptörüyle 1 saat 40dk gibi kısa bir zamanda tekrar tam şarj edilir.

Arkasındaki teknolojiye daha detaylı bakmak gerekirse;

ka-ka14042016-03* Philip Lumea Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık Teknolojisi (IPL) kullanıyor. IPL teknolojisi tüylere nazik ışık atışları uyguluyor. Bunun sonucunda tüy doğal biçimde dökülüp, yeniden uzaması önleniyor. Böylelikle ipeksi pürüzsüzlükte bir cilde kavuşuyorsunuz.

* IPL nasıl çalışıyor?  Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık (IPL) tüye nazik ışık atışları uygulayan bir uygulama. Işık, tüydeki melanin (pigment) tarafından emiliyor ve ışık enerjisine dönüştürülüyor. Bu ışık enerjisi tüy köküne inerek tüy kökünün uyku evresine girmesini sağlıyor. Bunun sonucunda tüy doğal biçimde dökülüyor ve yeniden uzaması önleniyor.

* Philips Lumea tüylerin uzamasını önlüyor ve IPL uygulamasını evde gerçekleştirme avantajı sağlıyor. 

* Kullanımı çok kolay. Lumea satın alabileceğiniz tek kablosuz IPL cihaz. Maksimum erişim ve manevra kabiliyeti sayesinde dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde cihazı kolayca kullanabilirsiniz. Uzun dayanan şarjı sayesinde bir şarjla tüm yüz ve vücut uygulamasını bir kerede tamamlayabilirsiniz.

* Hızlı ve etkili. Lumea Precision Plus’I her iki alt bacağa uygulamak yalnızca 15 dakika sürüyor. Bu hızlıtk3 uygulama batık tüyler, koyu gölgeler veya kısa tüyler olmadan her gün pürüzsüz cilt keyfini yaşamak için uzun ömürlü bir yöntem sunuyor.

* Ekstra ürün satın almaya gerek kalmıyor. Philips Lumea ile ek pahalı yedek parçalar ve ampul satın almanıza gerek yoktur. Jel ve gözlük kullanmanıza gerek kalmadan, daha kısa zamanda tüylerden arınmış, pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

* Yüzünüz için ekstra güvenlik sağlıyor. Lumea Precision Plus yüz için özel olarak tasarlanmış hassas uygulama başlığına sahip. Bu başlıkla yüzünüzün hassas cildini daha fazla koruyan ek bir UV filtresi bulunuyor.

* Lumea’yı kullanmak çok basit ve rahat. Lumea’nın kullanımı basit, kolay ve rahat. Yalnızca birkaç uygulamadan sonra tüysüz ve ipeksi pürüzsüzlükte bir cilt vaat ediyor. Yedek lamba veya jel almak gerekmiyor. Kablosuz tasarımı sayesinde evinizin istediğiniz odasında kullanabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken IPL’nin tüy ve cilt tipinize uygun olup olmadığını kontrol etmek ve basit birkaç adımı uygulamak.

Ben de ürünü kullandıkça deneyimlerimi paylaşıyor olacağım 🙂

Sevgiyle ve güzellikle kalın!

Aslı Altınok Erdal

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar