Ege İle Gaga

Tüm tiyatroseverlere merhaba; yaz tatilinde İstanbul’da gerçekleşen güzel organizasyonlardan birinden bahsetmek istiyorum. Biz Oliver ile Temmuz başında Övgü Okulları’nda düzenlenen ‘Aile Feste katıldık.

Saat 11.00’da başlayan etkinliğe katılım oldukça yoğundu. Yüz boyama, kumla oynama, şişme oyun alanları, hamur atölyesi ve tiyatro oyunları vardı. Biz tabii 13.00 seansındaki ‘Ege ile Gaga’ oyunu için yerimizi aldık.

[foogallery id=”7710″]

Çocuklar çok sevdikleri ve TRT’den takip ettikleri Ege ve Gaga karakterlerini sahnede görünce çok mutlu oldular.

Oyundan bahsedecek olursam; Ege ile Gaga oyun oynamak isterler ve uzaya gitmeye karar verirler. Yanlarına arkadaşları inek de gelir. Bir süre uzayda kaldıktan sonra artık dünyaya dönmeye karar verirler ancak sadece bir kez ışınlanma hakları vardı. Kimin gideceğine aralarında karar vermeye çalışırlar ancak hiçbiri diğerlerini uzayda bırakarak dünyaya dönmeyi istemez. Aralarında kura çekerler ve Ege çıkar ancak Ege arkadaşlarını geride bırakmak istemez ve bir kez daha deneyelim der. Bu defa Gaga çıkar ancak o da aynı şekilde düşünüyordur. Son olarak kurada inek çıkar ama inek de arkadasları gibi tek başına dünyaya dönüp arkadaşlarını geride bırakmayacaktır. En sonunda hep beraber ışınlanmanın

Arkadaşlık bağlarının öneminin anlatıldığı oyunda süre tam kararında tutulmuş. Hem eğlenceli şarkılarla hem de sevdikleri karakterleri yakından görmenin heyecanıyla çocuklar çok eğlendiler. Biz de bu güzel festival için hem Övgü Okulları’na hem de TRT Çocuk’a teşekkür ediyoruz.

Başka bir oyunda tekrar buluşmak dileğiyle, hoşçakalın.

Bu yazının altına 11 Ekim Perşembe günü saat 19.00’a kadar yorum bırakan 1 aile(1 ebeveyn+1 çocuk) 13 Ekim Cumartesi saat 12.00’de gösterilecek Bremen Mızıkacıları, 1 aile(1 ebeveyn+1 çocuk) de yine 13 Ekim Cumartesi saat 14.00’de gösterilecek Pinokyo tiyatro oyunlarına 60 tl değerinde bilet kazanacak. Her iki oyun da Kozzy AVM Gazanfer Özcan, Gönül Ülkü sahnesinde gösterilecektir. Herkes bol şans!

Sibel Kayaş Rutter

Not: Kadıköy Anneleri’ne özel ücretsiz ya da indirimli çocuk oyunları duyuruları için hesaplarımızı takipte kalın.

  • Kadıköy Anneleri’ne abone olarak, tüm yazılarımızı yayınlandığı an bildirim şeklinde alabilir ve böylece anında haberdar olabilirsiniz. Bunun için, web sitemize girdiğinizde karşınıza çıkan ufak bildirim onayı penceresinde yer alan “İzin Ver” kutucuğunu işaretlemeniz yeterli.

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı. 2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti. Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte. Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar