Taş Devri Maceraları

Herkese merhaba! Geçtiğimiz haftalarda tiyatro sezonuna hızlı bir giriş yapmıştık. Alışık olduğumuz gibi Kadıköy’de birçok tiyatroda farklı farklı oyunlar küçük tiyatro severlerle buluşmaya başlamıştı. Biz geçen yılın sezonunu kapatırken en son yazımızdan hatırlayacağınız üzere Ege ile Gaga’ tiyatro oyununa gitmiştik. Oliver ile bu oyunu izlerken aslında biz 3 kişiydik. O zamanlar Dylan’a hamileydim. Temmuz ayında doğum yaptım ve Dylan şu an tam 3,5 aylık oldu bile. Zaman ne kadar çabuk geçiyor diye düşünmemek elde degil.

[foogallery id=”7905″]

 

Doğumdan sonra ilk tiyatro oyunumuz Taş Devri Maceraları oldu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde oynanan bu oyun Basamak Yayın & Sahne Sanatları‘ndan çıkma müzikli bir çocuk oyunu. Çocukluğumuzdan çok iyi hatırladığımız Fred ve Barney bu oyunda da çok yakın iki arkadaştırlar. Wilma ve Betty de birçok güzel iş yapan iki arkadaştır. Aile kurmak isterler ancak devir değişmiştirdir ve yeni kurallar gelmiştir.

Oyunda aile olmanın önemini, arkadaşlığın güzelliğini ve paylaşarak tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğini yalın bir dille anlatmışlar. Biz beğendik, size de tavsiye etmek istedik. Kostümler, sahne dekoru, oyuncular bizden tam not aldı.

Gideceklere şimdiden iyi seyirler olsun. ✌?

Bu yazının altına 17 Kasım Cumartesi günü saat 22.00’a kadar yorum bırakan 1 aile(1 ebeveyn+1 çocuk) 18 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde Atta Festival kapsamında gösterilecek  ve 4 yaş üzeri çocuklar için uygun MiraMiro oyununa 60 tl değerinde bilet kazanacak. Çekiliş instagram hesabımız üzerinden yapılacak ve kazanan sosyal medya hesaplarımızdan açıklanacaktır. Herkes bol şans!

Sibel Kayaş Rutter

 

 

 

 

 

 

 

Not: Kadıköy Anneleri’ne özel ücretsiz ya da indirimli çocuk oyunları duyuruları için hesaplarımızı takipte kalın.

  • Kadıköy Anneleri’ne abone olarak, tüm yazılarımızı yayınlandığı an bildirim şeklinde alabilir ve böylece anında haberdar olabilirsiniz. Bunun için, web sitemize girdiğinizde karşınıza çıkan ufak bildirim onayı penceresinde yer alan “İzin Ver” kutucuğunu işaretlemeniz yeterli.

 

Aslı Altınok Erdal
Aslı Altınok Erdalhttps://kadikoyanneleri.com
1982 Çan/Çanakkale doğumlu Aslı, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2004-2006 yılları arasında Chicago, ABD’da Au Pair olarak çalışırken College of Dupage’te İşletme ve Uluslararası İlişkiler dersleri aldı.2007 yılından bu yana çalıştığı Uluslararası Fuarcılık sektörü PR&Marketing ve Proje Müdürlüğü görevi ile Uzak Doğu’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan Slav Bölgesine, Avrupa’dan Körfez Bölgesine 20’den fazla ülke, 40’tan fazla dünya şehrine seyahat etti.Temmuz 2012’de 3 yıllık hayat arkadaşı Koray’la evlendi. 13 Ocak 2014’te oğlu Rüzgar’ın hayatına girmesiyle birlikte, ikamet ettiği Kadıköy’de, kendisi gibi hayattan zevk almayı bilen annelerin bir araya gelip deneyimlerini paylaştığı Kadıköy Anneleri'ni kurdu. 1 Haziran 2014‘ten bu yana sosyal medya hesapları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşan ve 13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Eğitim kategorisinde Halkın Favorisi seçilen Kadıköy Anneleri'nde, onlarca annenin katkıda bulunduğu yazılarına yer vermekte.Oğlu 7 aylık olduğunda tam zamanlı çalışma hayatına geri döndü. Halen fuarcılık, Kadıköy Anneleri, sosyal ve aile hayatı dörtgeninde var olma telaşını sürdüyor.

Kaçırmayın!

Benzer Yazılar